Xhamia@ Krishterimi nuk ka lidhje me Masonizem sepse Masonizmi i ka marr rrugt e Egjiptit t'lasht dhe t'gjitha Ritet, simbolet i ka Pagane dmth prej asaj kohe ka ardh deri ne kete kohe qe besojn tek Filozofia Satanike absolutisht s'e kan ba Krishterimin por jan kundra Krishterimit...e vetmja Kisha thuhet se eshte e lidht me Ritin Masonik a kurse Kisha s'i ka veprimet si Krishterimi dhe kurr s'i ka mbajt detyret siq ka thane Bibla por i kan ba vet funksionet qysh i ka konvenu n'Fejen Krishtere dhe ate shteterore...edhe Kisha e ka nje Organizat t'fshehur e cila quhet OPUS-DEI sa qe per me hin ne kete Organizt duhet me i pas bolet me zile se aty jan disa sene t'mshefta qe nuk perhapen ne Krishterimin ato jan Misteret e fshehta, e per kete pune duhet me hin me pare tani me i ndjek Misteret e fshehura...se ne ksi pun s'mundet me hin cfaredo njeri por jan njerz te zgjedhur ti shoq...
Une per Kuranin e thashe si Besim e jo per PC, e kabllovika t'ndryshem si Ipko, e Digitalbi haha shum po je i keqkuptueshem tani kishe po lshoj pordha kishe po thom dicka s'po e ki trunin t'gatshem me i kuptu do sene veq po i gjun kallep edhe hajt...
Une kuranin po e tham ne ate gje qe s'eshte e para as si besim as si ato gjera qe i ka arrit ''kishe i ka ba Allahu'' por i ka ba shkenca e kaluar dhe kta si gjugja t'leshit kan shku i kan marr meritat e tjerave vendeve dhe pas kesaj si Krishterimi dhe Islami ka shkaterru shum Biblioteka t'medha qe kan pas shum t'dhana rreth Shkences se lashte. Ne njeren nder Biblotekat me te forta te te gjitha Koherave e kan digj ate te Aleksandris e kete sen e ka ba Krishterimi...pastaj pas ketyre u lind Feja Krishter, Islame e keshtu me radhe

...por te ju problemi o qe vetem tek Islamizmi ma heret se qani kryt se cka ka pas shkenca ne Arkitektur, Mjeksi, art e shuuuuuuuuuum sene tjera....
Por ju Fetart siq i mendoni qe i ka ba Allahu, une i besoj qe i ka be Natyra ato sene dhe ka ndryshu shum sene t'ndryshme me kalimin e kohes si ne Evolucion ashtu edhe ne planetin Toke, Univers....
Tregoma pak qysh ndoket Xheneti per Femra deshta me dit qe ka mundesi, apo ndoshta veq Mashkujt jan ata qe e knaqein Xhenetin e Femrat prap jan Roberashe te asaj bote, siq jan edhe ne kete bote?
Krijoni Kontakt