Jam Pro!
Jam Kunder!
sa injorant je ore i shkrete.
une 5 here kam qene ne xhami ne jeten time dhe nja 25 here ne kishe.
nuk jam aspak fetare.
e po ē'te besh? truri yt i semure i ndan njerezit vetem ne dy grupe:
ne njerin futen ato qe e urrejne islamin, ne tjetrin futen turqit, arabet, talebanet, bin laden e ato qe shikon neper endrra ti.
te gjithe hyjne ne keto dy grupe. hajde mendje e semure hajde!!!
duket nga postimet qe ben se ēfare niveli intelektual ke...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 30-01-2010 mė 21:00
Vasudhaiva Kutumbakam
Admiral c'na fillon me dengla intelekti tani ketu? Ketu je ne nje forum, vret kohen edhe aq.
Ne te gjitha postimet e tua te deri tanishme, pervec faktit qe je PRO per kete pune (u kuptua vetvetiu) nuk shikoj ndonje destinacion final te mendimit tend.
E thene shkurt : ku do me dale? Qe je pro e morem vesh.
Do te besh apologjine e muslimaneve? Mos u lodh kot se jane transferuar nje tufe nga forumiislamik.
Edhe eshte pikerisht ashtu: Cdo gje eshte e ndare ne dy. Cdo gje eshte duale... polare. E gjitha varet nga kushtet. E ke gjithmone bycen o ne nje karrige o ne tjetren. Aaaahh... do te bejme pastaj rolin e atij qe respekton te drejtat e njeriut e terci e verci???
Si interesant mund te bejme gjithe dite. Puna eshte qe sondazhi kishte 2 pyetje.
Ti e the tenden. Edhe xhihadistet e thane. Edhe ateistet e kristianet e thane.
Secili e uli menderen diku. Ti ku do me dale?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 31-01-2010 mė 06:27
Pom intereson a u miratu ky ligj ne Europ?
apo nga ministrite ne shkollat tona?
un nuk shoh asnje rezulltat vetem llafe qe kinse do miratohet apo te hyn ne fuqi
e di se sondazhi ka dy opcione, por me duket shume hipokrizi te arsyetosh siē bejne disa: te ndalohet shamia ne shkolla, sepse jemi ne europe...
a nuk eshte injorance dhe mungese intelekti kjo?
pse? sepse europa eshte marre me kete problem dhe ka dhene vendimin e vet...
ky eshte sondazhe ne forum ku secili po argumenton zgjedhjen e vet. nuk eshte nje referendum ku voton dhe nuk te pyet kush pse.
ata qe thone se duhet te ndalohet shamia, te mos perdorin pretekstin e europes, sepse vetem humbasin pike... ata po dalin edhe kunder europes...
p.s. me ka bere pershtypje nje shprehje qe ka perdorur nje anetare i forumit para ca kohesh. nuk e di se kush, por pat thene: votimi eshte diēka ku dy idiote mundin nje te zgjuar... super e vertete...
Vasudhaiva Kutumbakam
Ktu ne Suedi kan drejt me bajte shamija ku do, e per shqiperi pse jo.
Force Intruder
Sikur sondazhi te thoshte A JENI PRO APLIKIMIT TE VESHJES SE UNIFORMAVE NEPER SHKOLLA atehere do ishte me e sakte.
Ky sondazh (dhe kjo teme) kinse flet per veshjen adekuate te nxeneseve neper shkolla, POR ka per synim qe te tregoje si ves negativ mbajtjen e shamive nga vajzat myslimane.
Sikur shkollat te aplikonin mbajtjen e uniformes, atehere do ishte ne rregull. Nese nje femer vjen me fund dy gishta nen by-the, ajo duhet perjashtuar. Nese nje femer vjen me shami ne koke, ajo duhet perjashtuar.
Keshtu si e keni sjelle temen ju, beni sikur po merziteni per veshjen ne shkolle, nderkohe qe faktikisht po merreni vetem me mbajtjen e shamijave nga vajzat myslimane.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt