ca bohet kshu re qeka liru tregu krijimit partis si thoni ju te bojm dhe ne i parti PFSH Partia e Forumit Shqiptar![]()
ca bohet kshu re qeka liru tregu krijimit partis si thoni ju te bojm dhe ne i parti PFSH Partia e Forumit Shqiptar![]()
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Shiko po ta shikojm holl e mire problemin na del se nje perqindje e madhe e femrave qe merren me politik, kan kaluar neper keto Faza te Henes
Une per veti, ato femra qe njof te cilat merren me poltike, jan te gjitha me karrier te bujshme
Thjesht Nje femer nese deshiron te jete ne koken e politikes, duhet ti bind siq di ajo, krejt hiriarkin e partis, pastaj te evoluoj ne karrier.
Lol kjo sara palin, paska bere boomte sigurta i ka zgjedhjet e ardhshme.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ashtu mendoj edhe une!!
Nje gje e ka shtyre ate qe te formoj partin ,(ti hjek masken krimineleve qe jan te fshehur) Eshte me se e kjart qe befasohen njerzia!!
Ata qe kan degju kenget e Adelines..dhe qdo interviste te saj,e kuptojn se shumicen e texteve vet i ka shkruajtur,dhe ka mesazhe![]()
....auuuu Shfalerka e Arkanit po dojka me bo parti....
....ncncncn ...qfar lope, e qka nuk ndegjon njeri prej debillkes...
Pffff sikur të bashkohej me ndonjë strukturë politike do të ishte logjike mirpo kështu nuk besoj se do të këtë suksese për faktin se kjo nuk është shquar në të kaluarën për kontribut Kombëtar andaj hapja e një partie të re nuk është e pamundshme mirpo është e pa suskesshme, pastaj çfarë kuadro do të këtë ajo parti?
q ysh keni mbet do kerka hiq hahha,...cilla rini bre mbas adelines??pse fol palidhje pash t`lumin zot nncncnc...
adelina pas vete munet me mar motrat e veta,nanen kurv qe e ka edhe gjithe kurvat tjera qe jon n`kosove....
nenen ja ****** atij qe e don adelinen...njejt si magjup mduken ata qe kallen mbas kurves adeline./
Krijoni Kontakt