Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523

E keni menduar ndonjehere shqiptaret ,pa komb pa atdhe

Po e hape kete teme ,per nje diskutim te hapur, lidhure me ate...Si do e perceptonin shqiptaret jeten dhe fatin e tyre, sikur te mos kishin kombe, atdhe dhe shtet...Dhe ēfare kuptimi kane per ne, nocionionet komb-atdhe-shtet...!?
    Ne mungese te ketyre elemente shtet formuese, ēfare do ndodhte me ne shqiptaret ne nje kontekst kohore historike...!?A do mund te mbijetonim ne si kombe ne mungese te nje sistemi vlerash ,qe do garantonin mbijetesen tone ne kete copez te planetit ,te rrethuar nga fenomeni i egos ne forma te institunacionalizuara te sistemeve per rreth nesh...!?

PS.pershendes gjithe antaret e forumit dhe i ftoje qe te marin pjese ne diskutim duke dhene mendimet e tyre...Njekohsishte ju kisha lutur qe te fokusohemi lidhur me temen me qellimin e mire te fjales qe tema te mos pesoje kahje tjeter...!

diskutim te mbare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 27-01-2010 mė 11:46

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Po e hape kete teme ,per nje diskutim te hapur, lidhure me ate...Si do e perceptonin shqiptaret jeten dhe fatin e tyre, sikur te mos kishin kombe, atdhe dhe shtet...Dhe ēfare kuptimi kane per ne, nocionionet komb-atdhe-shtet...!?
    Ne mungese te ketyre elemente shtet formuese, ēfare do ndodhte me ne shqiptaret ne nje kontekst kohore historike...!?A do mund te mbijetonim ne si kombe ne mungese te nje sistemi vlerash ,qe do garantonin mbijetesen tone ne kete copez te planetit ,te rrethuar nga fenomeni i egos ne forma te institunacionalizuara te sistemeve per rreth neshe...!?

PS.pershendes gjithe antaret e forumit dhe i ftoje qe te marin pjese ne diskutim duke dhene mendimet e tyre...Njekohsishte ju kisha lutur qe te fokusohemi lidhur
    me temen me qellimin emire te fjales qe tema te mos pesoje kahje tjeter...

diskutim te mbare.
    Une nuk jam antishqiptar por mire e tha i madhi Fishta (Le ta dine gjithe bota mbare se Gjergj Fishta nuk eshte ma shqiptar )sepse i vinte turp ta quajn veten shqiptar si veprojne shumica ketu

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Une nuk jam antishqiptar por mire e tha i madhi Fishta (Le ta dine gjithe bota mbare se Gjergj Fishta nuk eshte ma shqiptar )sepse i vinte turp ta quajn veten shqiptar si veprojne shumica ketu
    Fishta mund ta kete thene kete ne kontekstin e asaj qe une thashe me larte...
    Ai pikrishte kete e ka perdore kete fjali si metafore ,duke marre shembull vehten nga pezmi ,qe ka ndjere kure u coptuan trojet shqiptare nga shofinistet fqinje ,duke e dite se ēka i pret shqiptaret nga ky coptim teritoresh...!
    Perndryshe ai ishte me shqiptare se une dhe ti...Mjaftone te lezosh lahuten e malsise dhe veprat e tija per te kuptuare shritin dhe shqiptarizmin e tij...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 27-01-2010 mė 11:25

E keni menduar ndonjehere shqiptaret ,pa komb pa atdhe
    Nuk kam menduar ndonjehere dhe nuk do te lodhem te mendoj si ke menduar ti
    .................................................. ........................................

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Si takon te jet shqiptar aj qen birr qeni , qe e quan veten ndryshe pos shqiptarit.

e paten mundu luftrat e betejat qe i ka ba per shqiptarizem.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Fishta ishte i rrezikuar pikrisht nga shqipfolesit, se ata jane ma te rrezikshem se vet armiqte, ashtu sikur u rrezikuan edhe vet eshtrat e tij per se vdekuri per 50 vjet, ashtu sikurse tha edhe Konitza ''armiku ma i madh i shqiptareve, eshte vet shqiptari''' keto mendime jane prezente edhe sotetutje, sa te kemi shqipfoles, gjak te huaj ne mesin tone!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZANOR : 28-01-2010 mė 15:59 Arsyeja: teknike
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga eaglexxx Lexo Postimin
    Nuk kam menduar ndonjehere dhe nuk do te lodhem te mendoj si ke menduar ti
    mire e ke,tema nuk ka te beje me njerz qe nuk efusin trurin ne pune,si puna jote...!

Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    mire e ke,tema nuk ka te beje me njerz qe nuk efusin trurin ne pune,si puna jote...!
    Po mire une dhashe mendimin tim.

Ti do qe ne te fusim trurin ne pune me gjera te paqena !!!!!!!

Psh: Sikur... "Halles t'i thoshim Xhaxha"!
    .................................................. ........................................

jo mer daj se sjemi jetim pse te mendojme ashtu
    kemi dhe atdhe dhe kombin me te lashte
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    jo se mendoj se ska llogjike
    si te them une linda nenen time e jo ajo mua
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •