Pershendetje edhe per ty ketty_f , kalo bukur ne vazhdim
Pershendetje edhe per ty ketty_f , kalo bukur ne vazhdim
Mendo dhe Pasurohu
Tjeta tetovare, po ku te kemi re ty ee, a je mire me shendet, qa na ke humb keshtu mi ??!
Po ti rockstar, ku je ore miq qe spo dukesh i gjalle ne forum, shpresojq e te mos e kesh punen e rende edhe aq shume njeri !!
Edhe nje here iu pershendes gjitheve !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Aha, mire pra atehere, une per vete jam mire me shendet e me disponim gjithashtu, mesimet mire po shkojne, nuk jane keq !!
Tjeta lisa12 !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Një përshëndetje të madhe për të gjithë anëtarët e kësaj "sofre" të këndshme e në veçanti Ju përshëndes:
Z. E panjohura, Suedën, Tetevoaren, Lisa12, Helen of troy, Busavetën, Skënderin 76, Zogu Dugagjinas...që vazhdimisht më keni përshëndetur...
.O ju bashkatdhetaret e mi, ju uroj nje mbremje te kenshme,USA NR1,Elisaa, tetovare,alem de,HELEN OF TROY, angelina02,busavata,ademgashi dk,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,Rock Star,Mau_kiko,King Arthur,
Izidora,Xhamia,zogu dugagjinas,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,Miden,e panjohura,Sistem A,Renea, Skender Beu, fisniku student,Apollyon edhe veten,Po ashtu edhe Moderatoret e nderuar.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt