Postuar mė parė nga
s0ni
Gimche,
Ti je mashkull me duket? Se ke per detyre te vesh shami ne koke per ti treguar zotit qe e do. Mbase 'dhune' ishte pak fjale e ashper qe perdora, duhet te kisha thene 'presion'. UNE vete kur kam qene ja 12+ vjec (se mbaj mend sakt) me ka derguar gjyshja ne shkolle fetare. Kishte deshire ajo edhe une s'ja prisha qefin (dhe pse vetem nje muaj e zgjata). Vajta, edhe fliste hoxha qe si do ikja ne ferr nqs sbeja kete e ate....me teper frikesonte femijet sesa ndonje gje tjeter, kur erdhi koha do beheshe si nje mbledhje ne xhami me femijet e tjere, edhe ishte e detyrueshme qe une te vija shami ne koke. Nuk Doja por e vuna dhe qe ate dite nuk ika kurre me ne leksionet e hoxhes. Gjyshja u merzit jashte mase me thonte shko shko, sheqyr qe mami e babi s'donin ta dinin..... edhe keshtu fillova prap te kaloja kohen duke luajtur me femijet poshte pallatit.
Adoleshente isha une por shamija ne koke me beri te ndihesha sikur isha zene ne kurth. Pale as nuk me lejoheshe te flisja me cunat??? Po ca ishte kjo keshtu, me prishinin qefin e lojrave qe luanim me shoqerine (hapa dollapa, topa gropa) eeehuuu se kur e kujtoj ma merzit me gjithe ato budalliqe koti, mos bej kete e mos bej ate....ku eshte liria ketu.
Jam 100% kundra!!!!!!!
Krijoni Kontakt