Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 8 prej 90 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 892
    Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Gimche,

Ti je mashkull me duket? Se ke per detyre te vesh shami ne koke per ti treguar zotit qe e do. Mbase 'dhune' ishte pak fjale e ashper qe perdora, duhet te kisha thene 'presion'. UNE vete kur kam qene ja 12+ vjec (se mbaj mend sakt) me ka derguar gjyshja ne shkolle fetare. Kishte deshire ajo edhe une s'ja prisha qefin (dhe pse vetem nje muaj e zgjata). Vajta, edhe fliste hoxha qe si do ikja ne ferr nqs sbeja kete e ate....me teper frikesonte femijet sesa ndonje gje tjeter, kur erdhi koha do beheshe si nje mbledhje ne xhami me femijet e tjere, edhe ishte e detyrueshme qe une te vija shami ne koke. Nuk Doja por e vuna dhe qe ate dite nuk ika kurre me ne leksionet e hoxhes. Gjyshja u merzit jashte mase me thonte shko shko, sheqyr qe mami e babi s'donin ta dinin..... edhe keshtu fillova prap te kaloja kohen duke luajtur me femijet poshte pallatit.

Adoleshente isha une por shamija ne koke me beri te ndihesha sikur isha zene ne kurth. Pale as nuk me lejoheshe te flisja me cunat??? Po ca ishte kjo keshtu, me prishinin qefin e lojrave qe luanim me shoqerine (hapa dollapa, topa gropa) eeehuuu se kur e kujtoj ma merzit me gjithe ato budalliqe koti, mos bej kete e mos bej ate....ku eshte liria ketu.

Jam 100% kundra!!!!!!!
    Nese dikush zgjedh njė X rrugė ti as unė nuk kemi tė drejtė ta ndalojmė e aq mė pak nė emėr tė njė shteti qė nė pėrbėrjen e tij ka 79.9% Musliman.
    Ty a tu ushtrua dhunė? Pse sot nuk e ke shaminė ngase po detyrosh me dhunė ta hjekesh? Jo mirpo nga ajo LIRIA qė unė po flas me shkrime tė tėra pėr tė dhe ti vetėm se e konfirmove atė qė thashė unė se nė moshėn adoleshente fėmijėt dinė ta dallojnė tė mirėn nga e keqja.

Jam 100% Pro (sepse tė jesh pro kėtij ligji ėshtė tė jesh pro lirisė sė besimit)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Nese dikush zgjedh njė X rrugė ti as unė nuk kemi tė drejtė ta ndalojmė e aq mė pak nė emėr tė njė shteti qė nė pėrbėrjen e tij ka 79.9% Musliman.
    79,9% ?

nga i ke gjetur keto statistika lummadh.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    79,9% ?

ne Tetove ka dash me thene.

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    79,9% ?

Pyetje me vend sigurisht nuk janė shpikje mirpo njė fakt i pamohueshėm

Ja statistikat:

http://europenews.dk/en/node/26887

Ja edhe nė gjuhėn shqipe

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116513

Ēdo tė mirė

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ty a tu ushtrua dhunė? Pse sot nuk e ke shaminė ngase po detyrosh me dhunė ta hjekesh? Jo mirpo nga ajo LIRIA qė unė po flas me shkrime tė tėra pėr tė dhe ti vetėm se e konfirmove atė qė thashė unė se nė moshėn adoleshente fėmijėt dinė ta dallojnė tė mirėn nga e keqja.

Jam 100% Pro (sepse tė jesh pro kėtij ligji ėshtė tė jesh pro lirisė sė besimit)
    Gimche po na lodh mend e kokes kot.......kam faj dhe une qe skam pune tjeter lol

Si dole ne konkluzion qe une e konfirmova per te mire mbajten e shamise. Te ishte e mire e kisha mbajtur.
    Vine ti njehere qeleshen edhe bej nje xhiro nga qyteti shife si do ndihesh lol

Me vjen inat se me teper cunat jane ato qe po flasin per te miren e shamise!! Mbani te pakten opinion mbi veshjen e juaj pse fusni hundet ke ca veshin grate.

Pse kaq besimtar ju nga kosova? E cuditshme....e keni per keq te martoheni me katolike apo as qe behet fjale? Kemi liri totale ne nga Shqiperia e Mesme s'pysim shume (Let Freedom Ring)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    he Multiple Indicator Cluster Survey organised by the National Institute for Statistics, INSTAT, in 2005 for UNICEF, was interested in revealing the health situation of mothers and children but also included questions on religious adherence.

More than 5,000 families were interviewed. In all, 79.9 per cent of respondents identified as Muslims.
    pra, "familjet" ne fakt ishin nenat e femijeve te semure.
    ishin vetem 5,000

dhe kjo perfaqeson gjithe shqiperine?

sinqerisht mua nuk me prish pune ky iluzion i juaji mbi sasine e besimtareve ne shqiperi,
    sepse si shqiptar qe jam rritur ne shqiperi e di mire gjendjen fetare, ashtu si ēdo shqiptar tjeter qe qesh me keto statistika.
    Problemi eshte se keto pseudo-statistika merren si te verteta per te huajte qe nuk e kane idene se ēfare behet ne shqiperi, krijojne nje ide totalisht te gabuar.
    Ka me shume musliman ne vendet kristiane te evropes se sa ne shqiperi.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ishin vetem 5,000

sinqerisht mua nuk me prish pune ky iluzion i juaji mbi sasine e besimtareve ne shqiperi,
    sepse si shqiptar qe jam rritur ne shqiperi e di mire gjendjen fetare, ashtu si ēdo shqiptar tjeter qe qesh me keto statistika.
    Problemi eshte se keto pseudo-statistika merren si te verteta per te huajte qe nuk e kane idene se ēfare behet ne shqiperi, krijojne nje ide totalisht te gabuar.
    Ku po t'dhem?

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Pyetje me vend sigurisht nuk janė shpikje mirpo njė fakt i pamohueshėm

Ja statistikat:

http://europenews.dk/en/node/26887
    Nuk jan shpikje por shpifje te ēpifave me shamija.

(Ani "Gjergj" ia ka lene vetes pseudonimin, gjoja se "une kristian, dhe nuk po rrej". he he he)

Ti gimēe vet e ke shkruar ate po ? (se s'pata nerva me lexue)

E sa i perket temes ... shkelma jashta duhet me i qite, edhe q'ashtu hiq mos me ia nale shkelmat deri te dera e xhamise, q'aty ku i msojne me palle si lope.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 21-01-2010 mė 18:15

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    ishin vetem 5,000

Epo njė gjė tė tillė edhe e kam pritur, por pse ato familje nuk u deklaruan ndryshe mirpo si Muslimane?
    Por shikoje edhe kėtė statistikė ndoshta ėshtė pėr tė mirėn tuaj qė tė informoheni mė mirė

http://www.state.gov/g/drl/rls/irf/2007/90160.htm

Ēudi se si tė gjitha statistikat zyrtare janė pro Islamit dhe etiketojnė Shqipėrinė si njė vend Musliman

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Po pikerisht ky eshte qellimi i ketyre statistikave, shamijave, mjekrrave etj. qe te huajt te mendojne qe shqiptaret jan talibanet e europes. Pra te kthehet e gjith bota kunder neve siē eshte kthyer kunder talibanve. Dhe siē po shihet jan me se te suksesshem ne kete drejtim. Se keta qe po lehin ketu ne forum, nuk jan te gjith turq, grek, shkie, harap, "shqiptar" tradhtare te paguar nga dikush (e dime nga kush). Ka plot nga ta qe ia kan bere trurin kaqamak e fare nuk e din ēfar propagande kunder vetvetes eshte duke bere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 21-01-2010 mė 18:26

Faqja 8 prej 90 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •