Une nje gje nuk kuptoj pse jepni mendimin tuaj pa e ofenduar !
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pytje fantastike ,kur femija behet pa qefe une therras ambulancen ,jo nuk shqetsohem aspak sepse une e dije qe femija im nuk eshte ndryshe me femijet e tjere ne kete jete ,dhe e di shume mire qe sikure te merzitem une nuk do te marre vendime te mira drejte sherimit te tij ,gruja eshte nje histori thjeter
alnosa
Njerezit pa nerva thone jane budallenj ,nuk ju funksionon ne rregull 'komiteti qendror' me nje fjale sistemi nervor ka ikur per pambuk .Ndjeshmerija tek keta njerez eshte zero me xhufke .Dhe si rezultat kalojne ne njerez me probleme ne jeten e tyre.SKENER BEU
Hahaahahahaha para shume viteve ne shqiperi nga injoranca te gjithe ata qe flitnin me vete duke ecur i quanim budallenj ,pra ,ma merr mendja se nje perqindje e madhe flasin me veten e tyre ,por do te ishte injoranca jone ti quanim keta Budallenj ,por ndoshta une jam i tillLexo veten dhe shiko sa i kthjedhetSKENDER BEU
Nuk di se cfare mund te me quash mua,une nuk po kun dershtoj vetveten ,jam shume i kthjedhet ne mendimet e mija ,por nuk dua te ja di sidomos problemeveqe je .E qeshura jote aty me lart kur une permenda fjalen ' budalla' tregoi qe ti ke dhembet 'bore te bardha' .
Hajde shendet tani .
Krijoni Kontakt