Bomba Atomike
Duhani
Narkotikët
Mjetet Luftarake(armët)
Mafia (si organizatë kriminale)
Alkohol
Tjeter...
Gabimin me te madh njerezimi beni kurr shpiku rroten !!!
Shpikja e rrotes ishte katalizatori qe beri njerezimin te shpik edhe mjete tjera, sikur te mos ishte shpikur rrota , ua granton GV_USA se sot nuk do te ekzistonte Bomba Atomike e ku ta di une se cfar.
Po ashtu sikur te mos ishte shpikur rrota , nuk do te shpikeshin as kompjutrat dhe interneti, ashtu qe kete postim qe shkruaj tani nuk do te isha ne gjendje ta shkruaj , dhe ju nuk do te ishit ne gjendje ta lexoni!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Mire qe eshte shpik rrota! Per cilen rrote duhet ta kete valle?
![]()
Zogu, secili ka mendimin e vet, ti nuk e sheh dot ne menyren sic e shoh une, por un e kam pare edhe ashtu sic e sheh ti tani, ndaj shkruajta qe shkruajta.Mafia eshte organizate qe punon te pasurohet,por ajo nuk fiton asgje me djerse dhe pasurohet ne shpine te tjerve e shum her edhe ne fatkecsi te tjerve
Mjetet luftarake nuk perdoren vetem per vetmrojtje por edhe per jetmarrje te njerzve te pafajshem
Per narkotiket e duhanin nga ato ce paske then mund te vim ne perfundim se paseke qen ne humor te mir kur i ke shkrujt
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
kurse une kam rreth 25vite qe pi duhan!
duhet te pranojme se duhani eshte droge veshtir te lehet,por realisht une i mirpres keshillat e atyre qe me luten qe ta le duhanin,
madje une e mirkuptoj dhe qellimin e mire te antarit Fisniku student i,
cili ne nje far menyre do qe te ne beje te qarte pasojat dhe rrezikun qe ne na kanoset nga pirja e duhanit!
Jozefina;une te thashe qe pi duhanin prej afro 25 vitesh,
kam tentuar te le por pa rezultat!me ket rast duke pare se ti e pi duhanin prej 3 vitesh do te sugjeroja qe te beje perpjekje per ta ndaluar,
pasi mund te them fare lehte se ti akoma se ke filluar duhanin duke patur parasysh pasojat qe vin prej tia!!
dhe dicka tjeter ve re tek ti,shum agresive ne debat,mbase mund te jete si pasoje e pirjes se duhanit nga qe je duke e mesuar,ben mir ta lesh qe tani!
Stop Smoking Today!
me respekt
Behari!
do thoja te gjitha , gjeneratat e ardhshme do kene shume pune .. do mundohen te fix our sh*t
Krijoni Kontakt