Close
Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 276
    i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    ldkistat rugoviqisdtat kanqen qytetar te denje te jugosllavis ,ata nuk mujn me paramendu nje kosove shqiptare per at ushtaret e luftetaret e UCK esi quajnterorist kriminelehajna ,njejte siprorpaganda e serbis,ski je kdkist eshte nje nostalgjiki i iish jugosllavis eserbis te miloosheviqit
    A din bile ti vete cka leshin ki dasht me thane?

Edhe mos ofendo pa dite ke po ofendon. Ne ate LDK ishte i gjithe populli. Dije qe po shan te gjithe.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Ne ate LDK ishte i gjithe populli.

Përralla-përralla, hanë qeni arra......

Na ishte një herë ..... por, s'është më.

Kur i dual gjumi, pa se ishte shfryrë së tepërmi! Pa vetën në pasqyrë dhe u tmerrua nga vetëvetja- e vogël sa një gogël!!

Dhe përralla thotë se hanger fiq (dhe pasi nuk mundi të pordhë më)- diq!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 02-01-2010 më 12:53

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    hahahhahaha (topi se lun)

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Me vjen keq qe edhe ne kosove ndodhin gjera te tilla. Kjo tregon se shqiptari e nderton karrieren e tij me dhune .

Nuk dua te gjykoj askend sepse skam dijeni se cfare behet atje, e me vjen inat kur ka shqiptare tek kjo teme qe fusin hundet kot se koti duke i vene gishtin robve edhe pa dit gje.

Shpresoj se kriza politike atje te mbaroje sa me shpejt e te gjithe ata kriminele te cilet kane perfituar nga post-lufta te dalin te gjithe perballe ligjin e te marrin denimin e merituar.

Mos me keqkuptoni edhe njehere . Nuk po i ve gishtin askujt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    na ishte njeher krejt populli me ishlkk e kthyer ne ldk,po se ateher ishim ner serbi ner sistem njepartiak dhe qdo opozit burgosej ose u trjatonte si hajn si katunar si analfabet,por fale luftes se UCK es dhe SHBA s, Kosova u qlirua dhe fale PDK es u shua sistemi njepartiak dhe ka democraci edhe ne kosov,nuk ka parti me si ish lkkk pastaj ldk qe fitonin 125% te votave

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Justi!

Ti je intrigant i madh! Arsyet dhe shkakun e di vete, por edhe une e di mire! Se nga cili "thesar" jam une, do ta kuptosh me vone?!

Si "ekspert" i njohjes se situates ne Kosove, na thuaj vetem disa emra te atyre qe kane bere krime politike ne Kosove, dhe te cilet kane qene anetare te UÇK-se?

Pastaj, na thuaj se: per çfare bashkepunimi me sherbimet tjera sekrete vendore e kishte fjalen Kadri Veseli gjate intervistes se tij?

kadri veseli aludonte ne bia serbe nderkaq i ka sherbyer edhe bnd!!
    nese do me shum njohuri lexo raportin e sherbimit intelegjent gjerman te 2005!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2009
    Postime
    69

SHIKONI KETU KUSH E KISH PAS SABOTUE UCK-n

Per Kosovelli, Lapi, Marinari, Dora shkretin & Co,,,

marre nga nje web faqe ] : http://etnik.wifeo.com/

Lexojeni me kujdes mos na shqyni me shume QAPELLEN se na lodhet qe 10 vjet me rrena

PS: Albo PASH ZOTIN MOS E FSHINI KETE WEB FAQE
    Poshtë sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Qe ni fragment nga libir:

"...Ne thirrjen e tille nuk u përgjigjën. Duke vepruar keshtu ne fakt iu dha përkrahje grupit politik anti-Front qe po ndërtohej. Jo vetëm subjektet shqiptare politike ne Kosove, atë nen sundimin maqedon e malazez qe nuk u përgjigjën, por me punën e vete qeverise se Bukoshit kjo u luftua. Qeveria e Bukoshit beri bllokimin e UCK-se ne çështje t me kryesore. Ajo, si me mjete financiare dhe me veprimtari politike parciale, .anti-Front, ashtu edhe me kuadër ushtarak, te cilët i futi nen kontroll dhe nuk i la per te shkuar brenda vendit, ne Kosove ne kuadër te UCK-se, krijoi situatën konfliktuale dhe shume te përshtatshme per grupet qe ndërtoheshin. Me atë, ajo e hapi dhe e përforcoi me shume luftën kundër nesh. Ne veçanti, kur zoti Rugova e cilësoi UCK-në "vepër të huaj", ne mos edhe te qeverise serbe të Beogradit, tërësisht jashtë interesit te Kosovës, dhe kur ne lufte u mbajtën zgjedhjet per Kuvend e president te Kosoves (mars 1998), ra shume vullneti per Front. Pse? Sepse, këtë dy elemente u morën si shkak dhe u hap akuza kundër nesh me thënien: "Ja se me cilat forca duan te ndërtojnë Frontin"."

Nartyrish , kishte shumë faktorë që e kan penguar LPK-në për të organizuar luften më mirë!
    Ky Kelmendi e përmen edhe hasë tasin si kundërshtarë i LPK-ës.

LPK-ja ishte themeluese e UCK-së , dhe ajo pranoj që të zgjerohet edhe me të tjerë.
    Të tjerët , jo që ja diten për nder , por e luftuan LPK-në!
    Lufta për pushtet ishte , dhe është dhe sot më e madhe se ajo për atdhe!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYM , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga lum lumi Lexo Postimin
    Përralla-përralla, hanë qeni arra......

Na ishte një herë ..... por, s'është më.

Kur i dual gjumi, pa se ishte shfryrë së tepërmi! Pa vetën në pasqyrë dhe u tmerrua nga vetëvetja- e vogël sa një gogël!!

Dhe përralla thotë se hanger fiq (dhe pasi nuk mundi të pordhë më)- diq!!
    Llum llumi, (llom llomi)

Ti don me shenderru ne enderr ato vite. I gjithe populli ishte LDK. Mos vuaj prej ketij fakti. Ruaje veten. Ashtu ashtu paska nis truri me marr te kallun.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    na ishte njeher krejt populli me ishlkk e kthyer ne ldk,po se ateher ishim ner serbi ner sistem njepartiak dhe qdo opozit burgosej ose u trjatonte si hajn si katunar si analfabet,por fale luftes se UCK es dhe SHBA s, Kosova u qlirua dhe fale PDK es u shua sistemi njepartiak dhe ka democraci edhe ne kosov,nuk ka parti me si ish lkkk pastaj ldk qe fitonin 125% te votave

Ktij mileti si ka met pika e ujit n'ftyre!

Qysh more po rren kshtu??

Kqyre more Amerika,hala ne list t'zez i ka kta kriminela,se e din cfare hajna t'kqij jane!!
    Ani PDK,e cliroj Kosoven haahaha.

Vete Klintonit qka po thot niher!

Sa i perket temes..Mir ja ka bo Ganiu atij banditi qe e ka vra me kohe,se ka lon me dal ne liri,me bo dhunime tjera!

Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •