Përralla-përralla, hanë qeni arra......
Na ishte një herë ..... por, s'është më.
Kur i dual gjumi, pa se ishte shfryrë së tepërmi! Pa vetën në pasqyrë dhe u tmerrua nga vetëvetja- e vogël sa një gogël!!
Dhe përralla thotë se hanger fiq (dhe pasi nuk mundi të pordhë më)- diq!!
Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 02-01-2010 më 12:53
hahahhahaha (topi se lun)
Me vjen keq qe edhe ne kosove ndodhin gjera te tilla. Kjo tregon se shqiptari e nderton karrieren e tij me dhune .
Nuk dua te gjykoj askend sepse skam dijeni se cfare behet atje, e me vjen inat kur ka shqiptare tek kjo teme qe fusin hundet kot se koti duke i vene gishtin robve edhe pa dit gje.
Shpresoj se kriza politike atje te mbaroje sa me shpejt e te gjithe ata kriminele te cilet kane perfituar nga post-lufta te dalin te gjithe perballe ligjin e te marrin denimin e merituar.
Mos me keqkuptoni edhe njehere . Nuk po i ve gishtin askujt.
na ishte njeher krejt populli me ishlkk e kthyer ne ldk,po se ateher ishim ner serbi ner sistem njepartiak dhe qdo opozit burgosej ose u trjatonte si hajn si katunar si analfabet,por fale luftes se UCK es dhe SHBA s, Kosova u qlirua dhe fale PDK es u shua sistemi njepartiak dhe ka democraci edhe ne kosov,nuk ka parti me si ish lkkk pastaj ldk qe fitonin 125% te votave
Per Kosovelli, Lapi, Marinari, Dora shkretin & Co,,,
marre nga nje web faqe ] : http://etnik.wifeo.com/
Lexojeni me kujdes mos na shqyni me shume QAPELLEN se na lodhet qe 10 vjet me rrena
PS: Albo PASH ZOTIN MOS E FSHINI KETE WEB FAQE
Poshtë sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut
Qe ni fragment nga libir:
"...Ne thirrjen e tille nuk u përgjigjën. Duke vepruar keshtu ne fakt iu dha përkrahje grupit politik anti-Front qe po ndërtohej. Jo vetëm subjektet shqiptare politike ne Kosove, atë nen sundimin maqedon e malazez qe nuk u përgjigjën, por me punën e vete qeverise se Bukoshit kjo u luftua. Qeveria e Bukoshit beri bllokimin e UCK-se ne çështje t me kryesore. Ajo, si me mjete financiare dhe me veprimtari politike parciale, .anti-Front, ashtu edhe me kuadër ushtarak, te cilët i futi nen kontroll dhe nuk i la per te shkuar brenda vendit, ne Kosove ne kuadër te UCK-se, krijoi situatën konfliktuale dhe shume te përshtatshme per grupet qe ndërtoheshin. Me atë, ajo e hapi dhe e përforcoi me shume luftën kundër nesh. Ne veçanti, kur zoti Rugova e cilësoi UCK-në "vepër të huaj", ne mos edhe te qeverise serbe të Beogradit, tërësisht jashtë interesit te Kosovës, dhe kur ne lufte u mbajtën zgjedhjet per Kuvend e president te Kosoves (mars 1998), ra shume vullneti per Front. Pse? Sepse, këtë dy elemente u morën si shkak dhe u hap akuza kundër nesh me thënien: "Ja se me cilat forca duan te ndërtojnë Frontin"."
Nartyrish , kishte shumë faktorë që e kan penguar LPK-në për të organizuar luften më mirë!
Ky Kelmendi e përmen edhe hasë tasin si kundërshtarë i LPK-ës.
LPK-ja ishte themeluese e UCK-së , dhe ajo pranoj që të zgjerohet edhe me të tjerë.
Të tjerët , jo që ja diten për nder , por e luftuan LPK-në!
Lufta për pushtet ishte , dhe është dhe sot më e madhe se ajo për atdhe!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC , U KRYM , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Ktij mileti si ka met pika e ujit n'ftyre!
Qysh more po rren kshtu??
Kqyre more Amerika,hala ne list t'zez i ka kta kriminela,se e din cfare hajna t'kqij jane!!
Ani PDK,e cliroj Kosoven haahaha.
Vete Klintonit qka po thot niher!
Sa i perket temes..Mir ja ka bo Ganiu atij banditi qe e ka vra me kohe,se ka lon me dal ne liri,me bo dhunime tjera!
Krijoni Kontakt