Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 189
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Shoqėria duhet tė jetė maskiliste (patriarkale).

Barazi midis sekseve do tė thotė shthurje e shoqėrisė.
    A thua vall te ekzistojn kafsh te tilla si puna jote ne kete bote? Besoj se po, perderisa arrin dhe i thua, jam mese i bindur dhe qe i ve ne praktik. Po pse qenka barazia shthurje more dite zi, ti te pallosh ke te duash, nuk e quan shthurje po krenari, dhe gruaja te rri e mbyllur ne shtepi, po prap krenari. Hajde mendje hajde, ti ke nevoj per transplant truri more djal, se ndryshe more me qaf ate te shkreten qe do te hy ne dere.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    Ta bafte zoti hallall. kto mendoj dhe une.

Bato, kto grate e din shum mir, por nuk bajne za se ju interreson qe shteti ju jep te drejt atyre. Perendimi te perpi, lum ai qe ik shpejt prej anej.
    Bato ka bere shaka,sepse i i ka inat injorantet e te dy kraheve sic ai vete e ka shkruar.
    Ti do terapie,ose kthehu hap veprimtari private ne Atdhe.
    Aty me sukses, se aty ku je.... ke shkuar kot....atehere c'pret?
    Kthehu...me vesh.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Bato ka bere shaka,sepse i i ka inat injorantet e te dy kraheve sic ai vete e ka shkruar.
    Ti do terapie,ose kthehu hap veprimtari private ne Atdhe.
    Aty me sukses, se aty ku je.... ke shkuar kot....atehere c'pret?
    Kthehu...me vesh.
    Ti aje mashkull apo femer, se ka nga ato qe jane meshkuj e nga ana tjeter jan ma zi se femrat.

Nqs kerkon barazi ateher shko e bej punet e shtepise e zjej grosh e lakna.

kur do kthehem apo me ca do merrem ate e di vetem une, kjo zgjedhja ime.
    ty nqs nuk te pelqen ske pse te pergjigjesh.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ta bafte zoti hallall. kto mendoj dhe une.

Bato, kto grate e din shum mir, por nuk bajne za se ju interreson qe shteti ju jep te drejt atyre. Perendimi te perpi, lum ai qe ik shpejt prej anej.
    Cfare te drejtash paska femra jashte dhe qe si paska burri, pervec kujdestarise se femijes qe ne te shumten e rasteve i takon nenes, dhe jo pa arsye?
    Ty te tremb barazia? Do medoemos forcen e shtetit qe te jesh i mbrojtur nga femra? Ndihesh i kercenuar, rrezikuar nga femra ne perendim dhe nuk ke gjetur perkrahjen e shtetit? Kaq te tmerrshme ju dukemi valle?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 05-01-2010 mė 13:14

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Cfare te drejtash paska femra jashte dhe qe si paska burri, pervec kujdestarise se femijes qe ne te shumten e rasteve i takon nenes, dhe jo pa arsye?

kan te drejte te marrin gjithe pasurin sic e ka thene dhe Kaprosi me lart, Sepse perendimi
    i mbron grate kur se burri punon si kali e ne fund te drejtat i ka gruaja, se kur do te ndahet dhe sa do te marri nga pasuria, pastaj gruaja ka te drejte ti ktheje edhe fjale burrit dhe te bej ligjin se perndryshe nqs burri e kundershton, vje policia e te fut mrena, se thot gruja me ka abuzu.

a e kuptove, ket ka then edhe kaprosi me lart.
    HISTORY HOLDS

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    kan te drejte te marrin gjithe pasurin sic e ka thene dhe Kaprosi me lart, Sepse perendimi
    i mbron grate kur se burri punon si kali e ne fund te drejtat i ka gruaja, se kur do te ndahet dhe sa do te marri nga pasuria, pastaj gruaja ka te drejte ti ktheje edhe fjale burrit dhe te bej ligjin se perndryshe nqs burri e kundershton, vje policia e te fut mrena, se thot gruja me ka abuzu.

a e kuptove, ket ka then edhe kaprosi me lart.
    Avash se nuk te fut njeri ne burg se kundershton gruan, por kur ushtron dhune ndaj saj. Por kjo vlen dhe per gruan. Sa per pasurine ka menyra te tjera per ta mbrojtur ate. Jane ca marreveshje qe behen para martese se s'me kujtohen ne kete moment. Dhe shume mire e kane. Ndahet vetem pasuria qe eshte vene gjate kohes qe keni qene te martuar. Kjo vlen si per meshkujt ashtu dhe per femrat. Ty s'te pelqen barazia padrilla. Kthehu ne Shqiperi, se nuk eshte perendimi per ty. Por dhe ne Shqiperi ekzistojne ligjet sa per dijeni, vetem qe nuk arrijne te shfrytezohen sic duhet nga femrat. Fatkeqesisht ne Shqiperi opinoni ka force me shume se ligji tani per tani, por besoj se do ndryshoj dhe andej. Pastaj ku do futeni ju? Ju ngelet te ikni ne parajsen e meshkujve, Arabi.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    mir e the ti, por un nuk do shkoj ne Arabi se nuk jam mysliman, don shum kohe shqiperia qe te behet si perendimi, e per ate ja kam shum lakmi.
    HISTORY HOLDS

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Ti aje mashkull apo femer, se ka nga ato qe jane meshkuj e nga ana tjeter jan ma zi se femrat.

padrilla,nje pyetje per ty e kam vella
    Cfare te keqe ka kur bashkeshorti te ndihmon ne punet e shtepise ose gatese?
    Sa te eger jeni mos aman
    Sa per ne femrat(flas ne pergjithesi)ska gje me te mire kur mashkulli te ndihmon ne shtepi,cdo gje reciproke,e barabarte.Respekto te te respektojne,duaj te te duan.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Natyrisht qe i bej detyrat e shtepise,groshi me pelqen,lakra jo aq shume.
    Ka mikrowelle.
    Gjysem te gateshme.
    Pall.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    mos me thuj mu Pall, se ja fus satam pastaj.
    HISTORY HOLDS

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •