Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 83
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    C'ka e quajme gabel na?
    Nje qe leviz tash e pare. Beduinet si mahumeti e Arabt.
    Nje pa morale (12 gra, martojne kushrinat, pleqt e ndyte martojne foshnjat, hajdut, terrorist etj)

E verteta eshte e vertete. Kur a ka ba zoti vaki me u martua Shqiptari 12 here? Me ta da burri motren, si ndihesh ti????

Mos me ven faj mua se te thom te verteten, feja dhe traditat Arabe jane 100% ne kundershtim me tonat

GABEL:

Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Kush je ti te vesh etiketen e gabelit Arabve? Te gjithe njelloj jane arabt? Shkurt e bute plako me ty sja vle jo me u munu me te repliku po thjeshte me haxhu shkronjat. Nuk ke piken e koherences ne shkrim edhe kercen nga dega ne dege si plaka ne k@r.

A ke na i gjo te faktuar me na sjell? Bujrum edhe hajde diskutojme, se per vrer nuk kam ndermend te bej lojen tende.

Ca lidhje ka pytja qe bone me siper me vitin e ri me brockullat qe flet ne lidhje me foshnjat e ku ta di une ca te pjell mendja jote e lehte? Ke gjith diten qe na ke grric mojen me nji arrogance injorante qe jo vetem sja vle me u komentu po as me u lexu.

Ke na i kritike konstruktive? Bujrum mo vlla hajde e diskutojme ti me aq pare men sa ke une me aq sa ma pret kungulli, ama nqs vazhdo me kto cingla minglat e zakondshme fol me murin se skam as nerva te merrem me ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga sdi-gja : 01-01-2010 më 16:56

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Per ata qe e festojne vitin e ri, pak ka rendesi fakti nese fillimet i kane ne paganizem apo jo...!
    Por ka rendesi fakti qe toka si planet e ka kryer edhe nje rrotullim rreth yllit tone. Duke u nisur nga kjo referenc kalendarike qe do te thote nje vite...!Dhe njerzite kane te drejte te
    gezohen dhe te urojne njeri tjetrin qe viti ne vazhdim ti percjell me te mira dhe suksese ne jeten e tyre...!Aq me shume kur kalendari yne eshte i lidhur me diellin...Qe pa te nuk do egzistonte as jeta as drita ne planetin tone...!Per ndyshim me kalendarin arab hanor.Qe hana as planet nuk mund te quhet e le me po te krahasohet me nje yll ,si referenc kalendarike...!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 01-01-2010 më 16:58

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Te keqe ka , se iku dhe i vite

Varet deri ku shkon besimi yt ne nje fe te caktuar.
    Unë nanen e kam muslimane të fort dhe baben e kisha ashtu , edhe unë njëashtu jam musliman por jo sikur prinderit që mos ta festojn edhe Vitin e ri.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Futesh ne burg po bane si gabelt e arabise /si muhameti! Si marton burri foshnjen ose vajzen ne kopsht si e ka ba muhameti? A ke mend tjera?

Nuk mund te thuash vrani ata qe si besojne nj gabeli te Arabise ne Evrope!! Une, po desha ndezi zjarrin ose shij [ate] cdo dite me kuranin (ose biblen.) Ti luj mendsh sat te duash, ky eshte liri, jo Arabi.

P.S. Kultura katolike eshte ne Evrope, per ata kane perparua.

qka na je more ti ne qdo teme nderhyn ncnc..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    qka na je more ti ne qdo teme nderhyn ncnc..
    ke problem me c'ka thashe? debatoje.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    ke problem me c'ka thashe? debatoje.
    po ku dreqin gjete ato foto me trego nese jan musliman ???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Sdi-gja edhe mesia4ever kane aq shume urrejtje per muslimanet sa qe harrojne qe jane njerez....Ciles fe i perket ti Sdi-gja? Ti poshteron shqiptaret edhe vetvetn o njeri? Ai qe ofendon popullin e vete ka ofenduar vetveten?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Sdi-gja edhe mesia4ever jane kane aq shume urrejtje per muslimanet sa qe harrojene qe jane njerez....Ciles fe i perket ti Sdi-gja?
    Asaj Shqiptare. Traditat i kam ruajte, s'kam nevoje per gabelt me me than si duhet me u sjelle e si me u veshe.

E ti? A ja jep motren njerit me 3 gra tjera? A ja jep vajzen nipit tend per grua?

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Asaj Shqiptare. Traditat i kam ruajte, s'kam nevoje per gabelt me me than si duhet me u sjelle e si me u veshe.

E ti? A ja jep motren njerit me 3 gra tjera? A ja jep vajzen nipit tend per grua?

ohhh tybystikfar po qaq shum te intereson ta dish se a jep motren apo nipin per grua qofse do beso qofse sdo shko the qafen dikun..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Tash kuptoj qe muslimanet nuk kane faj, por ata qe urrejne muslimanet?

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •