Close
Faqja 76 prej 149 FillimFillim ... 2666747576777886126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1483
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    ka dale ne filem?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Fisniko, del dhe Shreku ne 2010, me 3D. Eshte mrekulli.
    Lol keta shrekat, pa dal te dubluar ne shqip nuk i shikoj dotë, sepse keta tanët ne menyre te mrekullueshem i dublojnë, pothuajse ia kalojnë edhe atyre qe i aktrojnë keto personazhe
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ky filmi Avatar ishte vertet i bukur. Qe nga skenari, efektet speciale, aktoret, muzika e gjithcka.
    Mua faktikisht me pelqeu shume, e pashe ne kinema, me efekte te plota, dhe me la mbresa te mira. Per mua ia vlen ta shohesh perseri dhe perseri.

e pashe die me te vertet nje filem fantastik 3d ishte super allall 300 dollare qe u arxhuan

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ka dale ne filem?
    Ka dalur ne film me metrazh te shkurter.36 minuta.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    allall 300 dollare qe u arxhuan
    E ee.. se te tregu camve e kan blere kte! 300 dollare thote!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    jo mo jo nuk dyshova po e loz lojen dhe nuk edija qe ka dale loje fantastike mora dhe pc te ri apapa cfare ngjyra
    Mere mere

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Duke u nisur nga praktika e filmave te deri tanishem, qe i benin reklam edhe atyre filmave qe akoma ishin vetem plan ideor, ketij filmi nuk i kan bere nje reklam te tille me sa kam hasur personalisht.

Te marrim shembull filmin 2012, akoma pa perfunduar gjirimi ishte hapur debati per kete film neper shume mediume.

Ndersa te ky AVATARI, tek tash kur doli si premier, filloi ti kete efektet e tij ne fushen e marketingut, ndoshta keto shpenzime qe iu paskan dediku ketij filmi, vlejn per reklamim te periudhes pas premieres dhe keshtu qe ndoshta po pritka qe ti behet ndonje reklamim me periudhe me te gjate kohore.

Mirpo nje gje me erdhi qudi dhe kjo eshte: sa eshte i mbrojtur nga pirateria ky film?, pasi tek pas nje jave qe u dha premier, une sigurova ket film si DVDrip, gje qe me filma tjere nuk ka ndodhur nje gje e tillë, shembull kemi 2012, qe tek pas 3 javeve ka dal ilegalisht si dvdrip ne internet.
    Shih si thotë Wikipedia:

The film was released in traditional 2-D and 3-D formats, along with an IMAX 3D release in selected theaters. Avatar is officially budgeted at $237 million;[2] other estimates put the cost at $280 – $310 million to produce and an estimated $150 million for marketing.

Avatar-i ka dalë në DVDrip? Çudi mu s'më rezulton kështu, jam frekuentues i rregulltë i faqeve warez dhe deri tani versionet që qarkullojnë janë vetëm ato që rregjistrohen nëpër kinema, me cilësi shum të ulët pamjeje e zëri. Por, mos bëni gafë ta çoni dëm këtë film duke e parë në kushte te tilla, efekti i plotë arrihet vetëm në kinema.
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shih si thotë Wikipedia:

Avatar-i ka dalë në DVDrip? Çudi mu s'më rezulton kështu, jam frekuentues i rregulltë i faqeve warez dhe deri tani versionet që qarkullojnë janë vetëm ato që rregjistrohen nëpër kinema, me cilësi shum të ulët pamjeje e zëri. Por, mos bëni gafë ta çoni dëm këtë film duke e parë në kushte te tilla, efekti i plotë arrihet vetëm në kinema.
    Avatar dvd rip ? Mesa di une TS dhe R5 qarkullon neper warez.Camera pra.
    Nuk ja vlen te heqesh kureshtjen duke qerruar syte.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Me pelqeu si film, eshte fiks per ata qe jane refugjate ne vendet e huaja...., pra pa letra ....ehhh
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Universal Soldier 3(renegation)

Kishte skena te mira dhe aksione te shpeshta, ku pala Ruse e roboteve dhe ajo Amerikane, hyjn ne luftë me njera-tjetren.

Piratet Rus si gangre e Hollywoodit, kesaj here ma siguruan si dvdrip edhe pse sapo eshte duke u shfaqur akoma neper kinema dhe duke u promovu si premier
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •