E ee.. se te tregu camve e kan blere kte! 300 dollare thote!allall 300 dollare qe u arxhuan
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Shih si thotë Wikipedia:
The film was released in traditional 2-D and 3-D formats, along with an IMAX 3D release in selected theaters. Avatar is officially budgeted at $237 million;[2] other estimates put the cost at $280 – $310 million to produce and an estimated $150 million for marketing.
Avatar-i ka dalë në DVDrip? Çudi mu s'më rezulton kështu, jam frekuentues i rregulltë i faqeve warez dhe deri tani versionet që qarkullojnë janë vetëm ato që rregjistrohen nëpër kinema, me cilësi shum të ulët pamjeje e zëri. Por, mos bëni gafë ta çoni dëm këtë film duke e parë në kushte te tilla, efekti i plotë arrihet vetëm në kinema.
Life's too short to remove USB safely.
Me pelqeu si film, eshte fiks per ata qe jane refugjate ne vendet e huaja...., pra pa letra ....ehhh![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Universal Soldier 3(renegation)
Kishte skena te mira dhe aksione te shpeshta, ku pala Ruse e roboteve dhe ajo Amerikane, hyjn ne luftë me njera-tjetren.
Piratet Rus si gangre e Hollywoodit, kesaj here ma siguruan si dvdrip edhe pse sapo eshte duke u shfaqur akoma neper kinema dhe duke u promovu si premier![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt