Pershendes,Unejsa,Apollyon,Linda5,Stern,Goldi.Tiro ncja mistrece,Milena123.,busavata.
@Unejsa
I njef Zotajt ne Shijak,vellezerit Fatmir dhe Shkelqim e kam fjalen.
Dite te mbare te gjitheve.
Pershendes,Unejsa,Apollyon,Linda5,Stern,Goldi.Tiro ncja mistrece,Milena123.,busavata.
@Unejsa
I njef Zotajt ne Shijak,vellezerit Fatmir dhe Shkelqim e kam fjalen.
Dite te mbare te gjitheve.
Pershendetje gjithve,ju deshiroj argetim te kendeshem,po ashtu edhe nje te diel pa brenga.!
Me respekt miqesisht.
Tek une erdhen urimet e nderuar,edhe jua kthej me te njejten <<Dashamiresi e Respekt>>
Gjizhashtu pershendetje te gjithe bashkatedhetareve kudo qe jane dhe:
<< Gezuar e per shume vjet Vitin e RI 2010 >>
pershendetje per te gjithe...
urro te keni nje dite te bukur...........
p.sh LISTEN time
(dhe keta dy qe jan siper,e alemon qe kam mbi kok)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Viti 2009 po i numron ditėt e fundit...Po kalon nė histori.
Viti i Ri 2010 po troket nėpėr dyertė e tė gjithėve, andaj e shfrytėzoj rastin tė shkruaj kėtė urim duke shprehur tė gjitha dėshirat e mia qė dalin nga zemra qė viti 2010 tė jetė mė i mirė, mė i shėndetshėm, mė ekononomik, me dashuri tė parreshtura tė njreiut pėr njeriun, pa gripe tė pulave, derrave e dhive...
Viti 2010 tė jetė njė kthesė pėr tė mirė e gjithė njerėzimit, njė plotėsim dėshirash tė tė gjithėve, njė shprehje gėzimi e dashurie, njė realizim i dėshirave pėr njė tė ardhme edhe mė tė mirė...
Uroj qė viti 2010 tė jetė plotėsim i dėshirave nė tė gjitha lėmitė e jetės...
Uroj tė keni shėndet, gėzime, dashuri, rrespekt, mirėqenie, kėnaqėsi dhe lumturi tė pashterrshme...
Pra qofshi tė gėzuar pėrherė...
Esati,
Pershendetje per Tetovaren , unejsa , alem_de ,aMLe , toni007 , Lisa12 , gloreta , midja, izadora , zogu kosovar , EAvdyli dhe gjithe tjeret
Kaloni sa me bukur .
Mendo dhe Pasurohu
i pershendes :
Izadora , Hard Style , Serafim Dilo , System A , Rock Star , Tetovarja87 , Xhuxhin , Stern , Pink , Saura
Drague , Xhamija , alem de edhe te gjith te tjeret...![]()
Krijoni Kontakt