Prizreni eshte qyteti me i bukur me funksonali me i pasterti me i civilizuari ne te gjitha trojet shqiptare me nje tradite funksionale qytetare ne kontinuitet te pa shkeputur me dekada ..
Prizreni ka tradite dhe tradita eshte parsore ne funksionimin e nje qyteti ne te gjitha fushat/e jetes
PRIZRENI
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=12943&page=5
Pastaij vjene Vlora
Kurse Tirana tashe me definitivishte eshte e shkatrruar dhe e pa ndreqme ku dominone kuantiteti me shume objekte jo cilsore dhe me ato ngjyrate te cilate e kane shenderruar sikurse ne ato paralagjet e Brazilit ..
Te njejtine fate ka edhe Prishtina por me nje shprese se nuke ka aq`e shume ndertime dhe ende ka shanse te shpetoij per te mose perfunduar ne nje kolapse dhe rruge te pa shprese si tirana
Gjithe Kosova eshte e bukur po pak mo e bukur Prishtina![]()
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Kurse per patriotizem Gjakova mban vendin te pare
RROFT GJAKOVA
![]()
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Se prizreni eshte me i bukur se Peja nuk pajtohem (mendimi IM)
Se prizreni eshte me i paster se Peja (Per Momentin Pajtohem)
Se prizreni eshte me i civilizuari nuk kam dyshim
Se prizreni ka tradita, nuk dyshoj por te gjitha Qytetet kane tradita megjithse te gjithe Kosovaret kane nisur ti harrojne Traditat e besa edhe DOMETHENIEN e fjales TRADITE.
Me respekt,
Valdet Shala
GJILANI , ka pasterti , ka kultur , nuk e ka historin qe ka Prizereni amo ka bukurin e gjalle ,
Nese sbeson dikush ka ftesen me vizitu se paku 1 dit me qendru .
sa per mendimin tim Kosova pasqyrohet me bukurin e prizrenit ,eshte nje nder qytetet me te vjetra ^^^^^^^^nuk dua te behem lokaliste
arta.li
Edhe mua m`pelqen Prizrenii
Peja e Prishtina sjon keq
Une mendoj qe prizreni osht qyteti ma i paster dhe i bukur n'Kosov, i dyti osht Prishtina
Edhe une mendoj qe qyteti mi i bukur ne Kosove eshte Prizreni.
Krijoni Kontakt