Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 83

Tema: Dhuratat!!!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Shikoni, nė rastet e dhuratave mes djemve dhe vajzave (pėr ēėshtje zemre), gjėrat janė ndryshe. Po ju tregoj njė tė fshehtė:

Vajzat nė mes tė kofshėve kanė njė trekėndėsh tė vogėl. Ky trekėndėsh ėshtė magjik dhe pėr tė ēmenden tė gjithė djemtė.

Nėse njė vajzė mė bėn dhuratė trekėndėshin e saj, unė jam shumė i kėnaqur dhe nuk dua nga ajo asnjė dhuratė tjetėr. Kjo ėshtė e vetmja dhuratė qė unė dua nga njė vajzė.

Kėshtu janė tė gjithė djemtė. Dhuratat qė ata bėjnė, i bėjnė me synimin qė vajzat t'u dhurojnė trekėndėshin.

Ndėrsa nė rastet kur djemtė e kanė marrė atė dhuratė nga vajzat, dhuratat e tyre janė thjesht mirėnjohje pėr atė dhuratė tė madhe.
    Nqs gjithe bota do rrotullohej rreth trekendeshit te bermudes , nuk na ngel gje tjeter , vec te themi :
    Shume njerez kane nje fantazi te zhvilluar !

Ps. Paqa qofte me ty !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unė temės iu pėrgjigja mė parė Mė tėrhoqi vėmendjen postimi yt mė lartė. Si thonė:Mė mirė mos fol dhe krijo pėrshtypjen e budallait, sesa tė flasėsh e tė heqėsh ēdo dyshim.
    mė lartė - mė lart

Pėrpara se tė dalėsh nė pėrfundime ose tė merresh me filozofira, ti duhet tė mėsosh tė shkruash dhe tė lexosh mirė.

Sa mė shumė qė flet, aq mė shumė kuptoj se sa shumė tė paska mbetur qejfi nga ai korrigjim.

Ndryshimi midis teje dhe meje, ėshtė se unė i arsyetoj ato qė them, ndėrsa ti del nė pėrfundime pa arsyetuar fare.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Vetes kete vit them ti bej nje Lap top te ri , nje tel me touch screan , nje pal buze te reja ,dhe si per mbyllje te kesaj nje tatoo .
    Me kaq e quaj veten te kompletuar nga dhuratat kete vit , kshu ojna bojna me u ly sdu se jam full , rroba ncuq , maybe nese gjithcka shkon mir me kismet modelin e ri te volvos
    Now am done ....lol

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    tu Bato do te te bejme nje vaksine kunder terbimit

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nje pale vathe me perla dhe brillantino...
    La vita č bella...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Shikoni, nė rastet e dhuratave mes djemve dhe vajzave (pėr ēėshtje zemre), gjėrat janė ndryshe. Po ju tregoj njė tė fshehtė:

Vajzat nė mes tė kofshėve kanė njė trekėndėsh tė vogėl. Ky trekėndėsh ėshtė magjik dhe pėr tė ēmenden tė gjithė djemtė.

Nėse njė vajzė mė bėn dhuratė trekėndėshin e saj, unė jam shumė i kėnaqur dhe nuk dua nga ajo asnjė dhuratė tjetėr. Kjo ėshtė e vetmja dhuratė qė unė dua nga njė vajzė.

Kėshtu janė tė gjithė djemtė. Dhuratat qė ata bėjnė, i bėjnė me synimin qė vajzat t'u dhurojnė trekėndėshin.

Ndėrsa nė rastet kur djemtė e kanė marrė atė dhuratė nga vajzat, dhuratat e tyre janė thjesht mirėnjohje pėr atė dhuratė tė madhe.
    questa e la dura verita hahahahahahahaahahaaahahaha me falni per italishten po keshtu me erdhi
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Unė s'i kam bėrė akoma dhuratat. Kam kohė deri nga java tjetėr, por s'kam lekė. Do iki tė dhuroj gjak, tė mė japin ca verdhushka, e me ato tė blej dhuratat mė pas. Pastaj quhet tamam me zemėr.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Nqs gjithe bota do rrotullohej rreth trekendeshit te bermudes , nuk na ngel gje tjeter , vec te themi :
    Shume njerez kane nje fantazi te zhvilluar !
    Ps. Paqa qofte me ty !
    Tė jesh e sigurtė qė e gjithė bota rrotullohet rreth trekėndėshit.

Asgjė nė botė nuk ėshtė mė e rėndėsishme sesa riprodhimi dhe cilėsia e riprodhimit.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Tė jesh e sigurtė qė e gjithė bota rrotullohet rreth trekėndėshit.

Asgjė nė botė nuk ėshtė mė e rėndėsishme sesa riprodhimi dhe cilėsia e riprodhimit.
    Bato po flasim per dhurata, jo per figura gjeometrike mer zt. inxhinier. Gjithsesi te varfer ne imagjinaten e dhuratave, prandaj edhe kur beni dhurata ju meshkujt te hapni barkun...
    La vita č bella...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unė s'i kam bėrė akoma dhuratat. Kam kohė deri nga java tjetėr, por s'kam lekė. Do iki tė dhuroj gjak, tė mė japin ca verdhushka, e me ato tė blej dhuratat mė pas. Pastaj quhet tamam me zemėr.
    Po te dhurosh ndonje veshke, ke mundesi te blesh Porsche fare

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •