Close
Faqja 58 prej 59 FillimFillim ... 84856575859 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 589
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    ska nevoj per perkethim lol se shqip e ke !!!!

do ju shofim sa skuader e forte jeni me tej ne champions ligue

Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Talking

Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    çna kenaqe lol, po te mesoj nje gje te re ... un jetoj ne itali ama italiane di pushkatoja te gjithe ashtu si beri hitleri me çifutet se aqe race e qelbur jane..

un nuk mbroj italanet por thjeshte skuadern qe bej tifo ..
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    po kurre u bete ju me gjermanet qe smarrin vedhe nga futbolli..

se juvja e filloj mire ndeshjen por pas asaj goditje rra shume moralishte ne fushe...

ndaj ndizni qiri dhe faluni zotit per kete dhurate qe ju beri se ska me ndothe dy here e njejta mbrekulli.
    Champions League Comment: Bayern Munich Discover Winning Formula… Is There More to Come?
    Bayern Munich picked up a historic 4-1 win in Turin, but this may be the beginning of something much greater, writes Clark Whitney.

Dec 8, 2009 11:25:17 PM
    Photo Gallery Zoom
    Champions League: Juventus Turin - Bayern München (Getty Images)
    Related Links
    Teams
    Bayern Munich
    Juventus
    The last few years have been difficult for Bayern Munich. A year in the UEFA Cup and the following season’s 4-0 Champions League hammering by Barcelona left many fans wondering where the Jeremies, Effenberg, and Kahn-types have gone. Maybe they didn’t leave, after all. Maybe the team had just lost its winning spirit…until tonight.

The 4-1 win in Turin will be remembered as one of Bayern’s greatest victories of the last decade. Such pace, such effort, such determination has not been shown by a Bayern team in years. But today, with Champions League hopes—and Louis van Gaal’s job—on the line, the men from Munich earned an emphatic victory.

From the opening kick-off, it was like watching a whole new team. In Daniel van Buyten, there was a glimmer of Thomas Linke. In Bastian Schweinsteiger, we were reminded of Stefan Effenberg. In Mark van Bommel, there was a resemblance of Jens Jeremies.

For long spells in the first half, Bayern resembled Manchester United circa 2008; the Reds played a physical, pressing style, and simply would not concede possession. In midfield, Bayern were always first to the ball, winning nearly every tackle. They finally learned that it’s not enough to hold possession: sometimes, winning requires an even greater commitment.

Most importantly, Van Gaal won the match on his terms. While many would have brought in Arjen Robben at the start of the second half, the Dutch tactician stuck with the side that in the first half had made the Old Lady live up to her nickname. Van Gaal’s decision paid dividends early, and Bayern were 2-1 ahead early in the second half.

While he is far from perfect, Van Gaal has done one thing right: he has finally eliminated Bayern’s reliance on superstars. It took well over three months, but Bayern are winning regularly—and now are doing so against top-class teams—without Franck Ribery and Arjen Robben in the starting lineup. Assuming their superstars return from the winter break at full fitness, imagine just how good this team can become…

There were also lessons to learn from the less positive aspects of Bayern’s performance. After going ahead, Bayern dropped back and enticed Juve to move forward. After nearly an hour of complete domination—during which time the hosts had one shot, no corners, and just over 30% of possession—Bayern’s midfield lost a bit of its bite. Words from the bench and on-pitch leadership saw the Bundesliga outfit resume a pressing style, and Juventus were unable to recover.

Tonight’s win marks a turning point in Bayern’s season. The result will give a newfound confidence to the entire team. For Robben and Ribery, it means that their team has real potential. For Schweinsteiger, it just might be the kick-start he’s needed in order to play to his potential. And let’s not underestimate Anatoliy Tymoschuk’s goal: earlier this week, there were rumours that the Ukrainian was on his way out of Bayern because he felt unwanted. Tonight, he was given his chance, and in just 11 minutes on the pitch, took it with aplomb, scoring the fourth goal. And the list goes on and on.

As impressive as tonight’s victory was, however, it must not be overestimated. To quote the great Sepp Herberger, “Nach dem spiel ist vor dem spiel” (after the game is before the game). Their advancement to the knockout round is only the beginning for a Bayern team that has yet to accomplish anything. But maybe, after discovering what it takes to win against quality opposition, Bayern will be able to fully tap their potential.

Clark Whitney, Goal.com
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    urime perandor.e meritume fitorja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    oleeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fc bayern
    stern des sudens

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
    ich liebe euch alle
    oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fcb
    nuk disha me hap pc mram prej gezimit keshtu qe kerkoj falje per vonesen
    urime urime urime
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ca gezoheni kote ju sikur shkuat ne finale te CHL.Si eshte e mundir nje suader si Bayern te gezoje qe u kualifikua ne 16ce sikur eshte Olympiakos e Debreceni.Po mos kini merak mbase i bini Milanit ne ndonje tetshe ta sigurojme ne kalimin ne gjysem finale edhe tja marrim hakun e Juves.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    oleeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fc bayern
    stern des sudens

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
    ich liebe euch alle
    oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    fcb
    nuk disha me hap pc mram prej gezimit keshtu qe kerkoj falje per vonesen
    urime urime urime
    Me thene te drejten Goldo, kur ishin 2-1 kisha frike se do perseritej i njejti skenar Juve-Werder 2-1, kur Werder ishte shume larte dhe u ndeshkua ne fund fare nga nje gabim fatal i Wiese. Kane qene te shumte skenaret te ketille ndaj ekipeve italiane, ku edhe ekzaktesisht para 4 vitesh mbaj mend ndeshjen Milan - Schalke ku Schalke kryesonte 2-1 dhe po luante barabar me Milanin ne San Siro, por ne fund ndeshja perfundoi 3-2 per Milan nga magjite e Kaka i cili e kualifikoi per metej Milanin. Edhe dje ta theksova, madje e kisha thene me pare qe FC Bayern eshte i sigurte qe do dominoj ne Torino, por a do ti ec fatii? Dhe jo vetem kjo, por bene nje ndeshje qe nuk e kisha pare qe nga kohet e Effenbergut.

Shpresoj qe ky trend duke mundur ekipet italiane te kete filluar qe para 1 viti ku Werder me shume merite nxorri Milanin jashte Uefa. Eshte me shume ceshtje FATI

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Bajerni mund Juven me gol në minutën e fundit”

Parashikimi i Franc Bekenbauer Para Ndeshjes Me Juven Ca Ka Then

Presidenti i nderit i klubit bavarez, Franc Bekenbauer, parashikon kualifikimin e gjermanëve
    Tani që është vetëm president nderi, Franc Bekenbauer, mund ta lërë Bajernin e Mynihut të zgjidhë vetë telashet e tij, edhe pse ndeshja e sotme ngjason me një finale. “Nuk do të udhëtoj me ekipin në Torino, jo sepse tani kam një detyrë tjetër, por kam udhëtuar shumë në muajin e fundit dhe Juve-Bajern do ta shoh në televizor. E di që do të më duhet të vuaj…”

- Pse vuajte?

- Sepse Juventusi do ta nisë ndeshjen me avantazhin e një pike më shumë dhe me forcën që paraqet në fushën e vet. Eshtë një ekip kontret, i bazuar te fiziku dhe shumë i vështirë për t’u mundur. E patë çfarë i ndodhi Interit? Ne na bën punë vetëm fitorja.

- Nëse do të ishit ende futbollist, ju që e keni fituar tri herë Championsin, si do të luanit në këtë “finale”?

- Kur isha ende “fëmijë” kisha një trajner te Bajerni që quhej Branko Zebec. Na thoshte: bëni durim, durim dhe durim. Duhet ta mbani rezultatin 0-0 derisa t’iu paraqitet një mundësi dhe në atë moment duhet të tregoheni të pamëshirshëm. Bajerni duhet të sillet në këtë mënyrë gjatë ndeshjes në Torino. Në fillim duhet të mendojë për t’u mbrojtur, sepse një rast për gol do t’i vijë padyshim.

- Po të ishit trajner, ju që fituat botërorin me Gjermaninë në vitin 1990, si do ta luanit këtë ndeshje?

- Rregulla e Zebecit vlen për ata që luajnë, por edhe për ata që imponojnë ndeshjen.

- Çfarë ndodh nëse Bajerni eliminohet?

- Asgjë, do të luajmë në Kupën UEFA, ose si quhet tani Liga e Europës. Eshtë një turne i vlefshëm.

- Eshtë e vërtetë se Luis van Gal rrezikon vendin e punës?

- Jo, ai do të qëndrojë. Po e ringre skuadrën dhe këtë e treguan tri fitoret radhazi në kampionat. Nuk mund ta largojmë pikërisht tani që puna e tij ka nisur të funksionojë.

- E dinit që trajneri i Juves mund të shkarkohej nëse humbiste ndaj Interit dhe ndaj jush?

- Sinqerisht? Si quhet?

- Çiro Ferrara.

- Ah, po Ferrara. Ka qenë një mbrojtës i madh. Pastaj ishte ndihmësi i Lipit te Italia që u shpall kampione e botës. Skuadrat e mëdha kanë gjithonë nevojë për rezultate, por mos ishte pak shpejt për shkarkimin e Ferrarës? Mendoj se me fitoren ndaj Interit pozitat e tij janë solide.

- A ju pëlqen Juventusi?

- E kam parë vetëm në Europë dhe nuk më është dukur keq. Ka futbollistë klasi, që mund ta zgjidhin në çdo moment një ndeshje delikate. Eshtë favorit, por nuk besoj se do ta kenë të lehtë për të arritur në 1/8-t…

- Po Bajerni ju kënaq?

- Jo shumë, jo aq sa do të doja unë. Do të më pëlqente kur të kthehet Riberi.

- Kur kthehet?

- Kush e di? U bë kohë që nuk luan.

- Nga ana tjetër, Luka Toni është në gjendje të mirë, por nuk është grumbulluar nga Luis van Gal me të cilin është “divorcuar” përfundimisht. Ju duket e drejtë sjellja ndaj italianit?

- Ky konflikt e dëmton shumë futbollistin. Mua Luka më pëlqen si futbollist dhe si njeri dhe ka bërë një punë të mirë në Mynih. I ka dhënë shumë Bajernit.
    - Por tani ka kërkuar të largohet…
    - Unë do ta mbaja në skuadër, por nëse është Toni që kërkon të largohet, atëherë është i lirë ta bëjë. Te Bajerni nuk mbajmë askënd përtej vullnetit të tij.

- Në fund, kush fiton mes Juves dhe Bajernit?

- Bajerni, 1-0 me gol në minutën e fundit, në mënyrë që kundërshtarët mos kenë kohë për të reaguar.

Sulmuesi i Bajernit deklaron largimin nga Bundesliga në merkaton e janarit

Luka Toni: Dua të kthehem në Itali

Sulmuesi i Bajernit, Luka Toni, ka shprehur dëshirën e tij për t’u rikthyer në Itali sa më shpejt të jetë e mundur. Sulmuesi kampion bote me “axurrët” ka luajtur me Bajernin në dy sezonet e fundit, që pas trasferimit në maj të 2007-s. Në fillim ai ishte një nga pikat e referimet te ekipi që fitoi titullin në vitin 2007/08, por në sezonin e kaluar Toni shfaqi luhatje, si e gjithë skuadra bavareze. Në këtë sezon, fillimisht ishte i dëmtuar, pastaj u thërrit nga Van Gali në ekipin e parë, por shumë shpejt relatat me trajnerin holandez u përkeqësuan.

Uest Hemi ka shfaqur haptazi interesimin për shërbimet e tij, por 32-vjeçari pohon se do të preferonte një rikthim në Serinë A, gjatë merkatos së janarit. “Më mungon vendi im, tifozët, shokët dhe disa pjestarë të familjes, - tha Toni për një revistë italiane. - Nuk e di se me cilën skuadër do të luaj, por me siguri do të kthehem në Itali.”

Toni e pranon se problemet që ka pasur te Bajerni i Mynihut kanë ndikur për të vështirësuar ëndërrën e tij për të marrë pjesë në Kupën e Botës 2010. Ai synon të bindë Marçelo Lipin. “Këtu në Gjermani kam bërë disa gabime për të cilat jam penduar, - shtoi Luka Toni. - Këto gabime ndoshta do të më kushtojnë praninë në botëror, por unë nuk e kam shuar ëndërrën dhe në katër muajt e fundit do të bëj të pamundurën për të bindur Lipin. Dua të luaj në Afrikë dhe s’kam hequr dorë nga ky objektiv. Dëshira për të luajtur futboll është ende e madhe brenda meje. Do të ndalem kur kjo dëshirë të shuhet, por ky nuk është momenti.”

Anatoli Timoshuk paralajmërin largimin

Mesfushori i Bajernit të Mynihut, Anatoli Timoshuk, nuk mendon të qëndrojë për një kohë të gjatë në “Allianz Arena”. 30-vjeçari i ardhur nga Zeniti i Shën Petërsburgut nuk ka arritur të përshtatet në skemat e Van Galit dhe po mendon largimin nga Bajerni, pas vetëm gjashtë muajsh. “Nëse situata nuk ndryshon, atëherë do të më duhet të përballem me një largim të shpejtë, si asnjëherë në karrierën time. Unë jam mësuar t’i arrij objektivat në fushën e lojës, por nëse te Bajerni nuk mund ta bëj diçka të tillë, atëherë jam gati të shqyrtoj të gjitha ofertat që kisha, përpara se të zgjidhja Gjermaninë. Eshtë e vërtetë që po luaj në mesfushë, por pozicioni im nuk është shkatërrues dhe ia kam thënë disa herë Van Galit.”
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Nje reportazh nga fcb.de per heronjte e "Das Wunder von Turin"
    http://www.fcbayern.t-home.de/en/new...5a18c08d87f932

Hans Jorg Butt, Vrasesi i Juves:

Si edhe i palodhuri, pitbulli Ivica Olic:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ore ti a merr vesh qe FC Bayern po dominonte qe nga minuta e pare. Ju nje rast kishit dhe shenuat. Pastaj loja foli vetem per FC Bayern. Penalltia ishte ene mos u boj me italion se italionet. E pranoi edhe Ferrara edhe Gazetta Dello Sport. Ca deshe ti bonte, ta conte ne spital? Statistikat i ke larte
    O Kaiser, te lutem mos e nencmo vehten dhe kete nofke qe ke zgjedhur duke iu pergjigjur amatoreve...Dihet si gjithmone se 'italianet' kur humbasin e kane per zakon te ankohen dhe te qajne..Do doja te me jepni vetem nje pergigje: Pse tifozet e Juves brohorrisnin duke kerkuar kthimin e Luciano Moggit? - Pergjigjen meduket se prapeseprap duhet t'jua jap une: - Sepse ata nuk dine te fitojne me loje por vetem nepermjet MAFIA-s. Nuk shkuan mekot ata ne Serie B...
    Une di vetem kete: ne Stadium ( me 27.044 shikues, qe me kujton lojerat e Bundesliga 3, shifer qesharake, edhe pse do thone qe nuk ishte Delle Alpi i cili po ashtu do ishte nje stadium me mesatare te ngjashme me ato te klubeve provinciale ne Gjermani) degjoheshin vetem tifozet e FC BAYERN. A ka gje me te bukur se te degjosh 'ARRIVEDERCI' - n e te kuqeve ne mes te Torinos"?
    Ky ishte nje DEMOLIM i klasit te pare.
    A kene menduar valle ATA se po te ishte Ribery dhe po te luante Robben qe nga fillimi c'do ndodhte? une as qe dua ta perfytyroj ... vetem me 11 Camoranesi e me nje arbiter me te 'mire' mund te na ndalnin...
    S'po e marr vesh pse gjithe keto debate, kur ne fituam edhe lojen edhe nja 30 milione me shume...
    Per mua nuk ka shume rendesi sa larg do arrije FC Bayern ne Champions, me rednesi eshte se ju traguam se si luhet futboll...
    Kaiser, e vetmja gje qe na ka mbet eshte t'i deshirojme FAT per metutje klubit tone te zemres! me disa perforcime (2-3) ne Janar besoj se do arrijme te pakten gjysemfinalen...
    SUKSESE!!!
    GO BAYERN GO!!!

Faqja 58 prej 59 FillimFillim ... 84856575859 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •