Walchira kjo do te thote qe ata/ato qe s'te gjenden prane kur je e trishtuar jane shoqeri hipokrite. Keshtu qe eliminoji
Personalisht e kam ne tip qe me mire te rri vetem ose ne nje shoqeri te limituar, qofte edhe nje shoqe por ama te sinqert, sesa shume qe jane fallco. Se duroj dot.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
kjo tregon shoqerin e sotme ku te gjindet veq per qefe,,,,,,,po jo te gjith jan ashtu ka miq qe te gjinden pran ne cdo rast,ne te mir ne te kqe,ne gezim e hillerim,,,,,,,un e kam hatin te kem miq te till e falenderoj zotin per kete,,,,,se pa to ne shum raste se di qa do beja>>>>>>>>>
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
walki te thash uncdo gje kalon lol..ti sme degjon mua.
q'ashtu
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ervisa ashtu eshte me mir nje e sagllam sa shum e per lum ..
bombona lum ti qe qenke me fat , por ishalla fati nuk te con te takosh te till njerez .
Eros kalon me kalon sthash gje, po pse te na ndodhin ne keto gjera , kur jemi njerez per se mbari dhe duam te miren e te gjiteve pa .
Kjo me ben cudi mua .
Po te duan,le mos te jene kur une te kem nevoje,se ia harroj surratin ne jete te jeteve :P
respecte per nismetaren e temes
e urrej monotonine so ne jeten time kam aritur maja shume te larta dhe humnera shume te thella
besoj se me kupton ?
so me ka rene rasti te njoh shume persona te tille qe you i pershkruat e keqja eshte se jane me shumice , por cdo e keqe e ka nje te mire keta njeres te vegjel me bejne te ndihem mire dhe krenar me veten per kush jam ne rastin tend per kush je
megjithate nuk mund te qahem sepse i kam 2-3 vete kur mund tju kerkoj cdo gje dhe nuk ka nevoje per pergjigje dihet qe eshte pozitive
shendet e para
Mos mendo se disa njerzve u intereson se ti shprehesh keshtu , ata thjesht sjan aty e me pas te vijne e te justifikohen ne 1001 menyra per te te mbushur mendjen qe se kane bere qellimisht , kur je njeri me zemer te madhe si thua dot jo dhe u jep dhe nje here shansin , gje qe ata do e cojne deme si gjithmone , kur smendon me zemer por me tru u ve gardhin ke thana dhe ku jemi pare ....
Jeta seshte matematik , ne jete duhet te jesh shume elastik ..
Pogradecari gjyshja ime rafmet paste thoshte , jo cdo e keqe vjen per keq dhe jo cdo e mir te vjen per te mir .
Po pse duhet ti njohim njerzit ne kohen kur jemi ne gjendje te keqe shpirterore , dhe ateher kur ne duhet ti kemi prane ?
Po kush e ka kuptuar gjendjen njerzore qe ta kuptojme ne .
Ne fakt une po te jeme keq nga gjendje shpirterore kam deshire te hapem me dike,por ka disa qe nuk shfaqen dhe pse vuajne shume se japin vehten, por ashtu shkaterrohen pa e kuptuar.
Krijoni Kontakt