Postuar mė parė nga *suada* Filxhan din me pa Drague Lol! Ma mori mendja!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar mė parė nga *suada* Hahhahahahahahahaha. Se kam lene jo, po te prisja ty hahahahahaha terhiqe nje viz, por kujdes efektet ansore..,
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga toni007 do mbajtur forte , se eshte trazhgimi e forumit hahahahhaahha Normal qe do e mbajme fort
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga Endless Lol! Ma mori mendja! ka msu plaku icik.ja shof vetem beqareve.
Postuar mė parė nga toni007 hahahahahahahahhahahahaha te befte mire kthehe me funde po ja dole dote.. ma bene pak me te thjeshte kete fjalin ne fund se nuk e kuptoj... na duhet perkthyes.. por ja qe jam nga TET..
Postuar mė parė nga Endless Lol! Ma mori mendja! Mua ma ka pare nje here filxhanin lool. Te gjitha mi gjeti Postuar mė parė nga skender76 hahahahahaha terhiqe nje viz, por kujdes efektet ansore.., Uaaaa. Nuk i dikam efektet une. Sa mbrapa qenkammm
Postuar mė parė nga tetovarja87 ma bene pak me te thjeshte kete fjalin ne fund se nuk e kuptoj... na duhet perkthyes.. por ja qe jam nga TET.. atehere, dodllia me funde dote thote kthehe gjithe goten njershi hahahahahahaha shpresoj se e kuptove tani , jemi shqiptar e smerremi veshe.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar mė parė nga tetovarja87 pershendetje xhamia edhe nga une dhe flm per kafen heheh.. po z'besoj be se keta lodhen hahah... jan mesuar, jo moj po smunden ma shum se 4-5 gota mi duru hahaha kshtu lodhen e sdin qka folin Postuar mė parė nga toni007 ketu ne forum keme fatin se kena rraki skrraparri , ndaj do ngritur me te dollia se sna ze me gjumi hahahahahaahhahaha hahahhaha toni un vetem me cola se tjeter nuk pi Postuar mė parė nga *suada* Linda i ben te mira kafet, nuk eshte kerrnace loool. Une te keshilloj nje crem whiskey me salce kosi lihihihihih. Opssss, harrova, jo pije alkolike ty Po deshe pluhur sheqeri po *__* Hahhahahahahahahaha. Se kam lene jo, po te prisja ty Ti a po me propozon mue ndoj pije apo ndoj sallat hahahhahahaa
Postuar mė parė nga *suada* Mua ma ka pare nje here filxhanin lool. Te gjitha mi gjeti Uaaaa. Nuk i dikam efektet une. Sa mbrapa qenkammm Euuuuu, po prit ta terheq edhe un nje se edhe un para jam
Postuar mė parė nga *suada* looool. Isabellen mezi e kemi. Vetem qe nuk pin kjo rrofsh yllo po kush tha qe nuk pij une me gjithe ato pije qe solla se beson kush kete
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt