Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Eros- Lexo Postimin
    derjanso,,,,kak turku...shit greku lol
    nuk jam kondra nuk jam kondra

vecse kto shqiptaret e turqis atje kan shku me forc e jo me deshir marrveshjet serbo-turke e greko-turke i degdisen kto te shkret atje

faj ka ne shteti shqiptar qe sdo em pjerdh per shqiptaret mrena per mrena shqipnis e jo mo ato jasht qe si bje ne men hic
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar derjansi për postimin:

bsdev (01-03-2017)

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    nuk jam kondra nuk jam kondra

vecse kto shqiptaret e turqis atje kan shku me forc e jo me deshir marrveshjet serbo-turke e greko-turke i degdisen kto te shkret atje

faj ka ne shteti shqiptar qe sdo em pjerdh per shqiptaret mrena per mrena shqipnis e jo mo ato jasht qe si bje ne men hic
    pikerisht lol kte nuk kuptojne shumica,antishqiptarizmin turk...me marveshjet qe ka bere me serbin(nese nuk do ishin kto marveshje,maqedonia sot do ishte shumice shqiptare,shteti i trete shqiptar ne ballkan) dhe grekun, turku shqiptaret qe shkuan ne turqi i asimiloi te gjithe paperjashtim.

sa per shtetin shqiptar,absolutisht te ndaloje shkolla greke dhe turke ne shqiperi(shkolla greke vetem atje ku ka minoritet,qe jane shume pak)
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 07-12-2009 më 14:35
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2009
    Postime
    15
    pikerisht lol kte nuk kuptojne shumica,antishqiptarizmin turk...me marveshjet qe ka bere me serbin(nese nuk do ishin kto marveshje,maqedonia sot do ishte shumice shqiptare,shteti i trete shqiptar ne ballkan) dhe grekun, turku shqiptaret qe shkuan ne turqi i asimiloi te gjithe paperjashtim.

sa per shtetin shqiptar,absolutisht te ndaloje shkolla greke dhe turke ne shqiperi(shkolla greke vetem atje ku ka minoritet,qe jane shume pak)
    Falemindereit qe na mesove, se ne nuk dinim sa i keq ishte turku per shqiptaret, nuk i kemi ditur per masakrat turke ndaj shqiptarve, marveshtjet serbo-turke, marveshtjet greko-turke, antishqiptarizmin turk, etj

Po ti or shoq, at shqiptar qe takove ne gjemani pse nuk u mundove ta besh te ndjehet pak me shum shqiptar.

Une takova ca shqiptar qe thonin se ishin grek po flisnin shqip, dhe ngadal duke i pyetur per familjen e tyre pash se jane shqiptar, po u bera miq me ta dhe ngadal i bera Shqiptar perseri, e sot nuk thone se jemi grek po Shqiptar.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga BIM Lexo Postimin
    Falemindereit qe na mesove, se ne nuk dinim sa i keq ishte turku per shqiptaret, nuk i kemi ditur per masakrat turke ndaj shqiptarve, marveshtjet serbo-turke, marveshtjet greko-turke, antishqiptarizmin turk, etj

Po ti or shoq, at shqiptar qe takove ne gjemani pse nuk u mundove ta besh te ndjehet pak me shum shqiptar.

Une takova ca shqiptar qe thonin se ishin grek po flisnin shqip, dhe ngadal duke i pyetur per familjen e tyre pash se jane shqiptar, po u bera miq me ta dhe ngadal i bera Shqiptar perseri, e sot nuk thone se jemi grek po Shqiptar.
    pse re un do ju mesoj shqip robve shqip ti mesonte nena dhe baba i vet.

q'ashtu.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ca osht kjo parull e shkrujtme turqisht iher.....pse duke shkrujt turqisht kerkohen te drejtat e cameve

po gjuhen tone kombetare shqipen ku ta fusim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2009
    Postime
    15
    pse re un do ju mesoj shqip robve shqip ti mesonte nena dhe baba i vet.

q'ashtu.
    Po kur je nje QELBESIRE e fliqur, pa dyshim se mendon ashtu, dhe nuk mundesh, Dhe Nuk Mundesh, ti kuptosh rrethanat dhe ngjarjet qe historia u solli atyre. Ata u perzune, dhe u detyruan te ndrojn mbiemrat, kombsin, dhe jetuan ne nje shtet diktatorial, qe kishte mledhur kombsi te ndryshme dhe mundohej ti shkrinte te gjithe ne nje kultur.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    prit iher prit se kam dhe per arvanitasit,dhe nga kta legena kam takuar ne greqi...kta jan akoma me te poshter e quanin veten grek vetem kur i shaja une shqip nga motrat e kuptonin,pra dine shqip...sumqimat
    O eros po sa mire i ke ra ne fije!...Ndoshta po ti shanim me shume ,do mesonin ndonji fjale me teper ne shqip!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Postime
    11
    ca nuk harrojn kta merr kta kan harru shqipen qe te gjithe jan bere turq kok e kemb.....takova nje arnaut para ca vitesh ne gjermani.....jam arnaut me thoshte gjermanisht....ik merr pall ca arnauti je ti???di shqip(dhe po i flisja shqip un atij, ai kuptonte lesht)jo nuk di,ik pirdhu atehere,p@ll turku.
    Njëherë përshëndetje.
    Ndoshta ti je zotni italian. Se shumë super ka shkruar fyerje për Shqiptaret. Ani, a ka një tjetër projekt për ndarje Shqiptarët? prap përjashtoj Shqiptarët e Turqisë?
    Faleminderoj komentet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2009
    Vendndodhja
    Preveze
    Postime
    71
    Po jeni ju modelet per shqiperine kan pas te drejt arvanitet edhe shqiptaret e turqise. Sigurisht se logjika shkon edhe anasjelltas.
    Viktima mund te ishet edhe ju, mund te keni edhe nga fisi juaj njerez qe u viktimizuan nga shpernguljet me forc edhe gjenocidet. Duhej te viktimizoheshin nje pjes e popullsise shqiptare qe te shpetojn sa manushaqe per te ardhmen, vjen fjala.
    Veprimet qe bejn per camerin ne turqi i bejn nga dergjegja edhe konciensa etyre si shqiptar per kombesin etyre. Ky manifestim deshmon se nuk jan turqizuar te gjith shqiptaret ne turqi ashtu si shprehet nga spokesmenet me lart.
    Sa per arvanitet me 800 vjet pa shkolla plus 200 vjet dhune sistematike greke,
    normal qe dalin edhe midis atyre sa manushaqe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga Mesut-Patrioti Lexo Postimin
    Njëherë përshëndetje.
    Ndoshta ti je zotni italian. Se shumë super ka shkruar fyerje për Shqiptaret. Ani, a ka një tjetër projekt për ndarje Shqiptarët? prap përjashtoj Shqiptarët e Turqisë?
    Faleminderoj komentet.
    Kësi lloj tipash ka shumë në këtë forum , që e kanë by.then e kthyer ke Greku e Srbi , prandaj mos i ve re këtij idioti se bën me qëllim të na përqaje vetëm . Ajo është qëllimi i disave këtu . Nuk janë fare Shqiptarë.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •