Postuar mė parė nga Linda5 pse mi ne forum minorenesh kemi hy Shumica kane deklaruar qe jane nen 18 vjec Por ata qe flasin tamam po i kap ''operazioni fshesa'' se flasin realitetin, me minoret ska operazion fshesa se sdine ata nga lidhet gomari (pa ofendim per me te vegjelit)
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
tėmen e sėmes si u katandis ky forum. boni qejf ju kalamaja. pas pak fillon emisioni""""sa t'kom dash mi te hongsha themren"
Postuar mė parė nga drague tėmen e sėmes si u katandis ky forum. boni qejf ju kalamaja. pas pak fillon emisioni""""sa t'kom dash mi te hongsha themren" Mua ate kanal ma kap me miza
Postuar mė parė nga suadabolzano Mua ate kanal ma kap me miza Ke kanal mi ...ēufo kanal????? apo dixhi 7(mbas ores 12 te nates)
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Ke kanal mi ...ēufo kanal????? apo dixhi 7(mbas ores 12 te nates) E mi gru, kanali cufos. Sma merrka mire. Mbase eshte bere pis antena mos ka bere ndonje pellum glasa Ke une smerr cufon leje mo dixhin loool.
Postuar mė parė nga Linda5 Ke kanal mi ...ēufo kanal????? apo dixhi 7(mbas ores 12 te nates) Po ora 12 ka kalu yllo o tu ardh mjesi hahaha
Postuar mė parė nga suadabolzano E mi gru, kanali cufos. Sma merrka mire. Mbase eshte bere pis antena mos ka bere ndonje pellum glasa Ke une smerr cufon leje mo dixhin loool. ose mos eshte koha keqe lol qe nuk ta kap mire
Postuar mė parė nga suadabolzano E mi gru, kanali cufos. Sma merrka mire. Mbase eshte bere pis antena mos ka bere ndonje pellum glasa Ke une smerr cufon leje mo dixhin loool. Po Sky e ke ti schatzo???? shif aty at'here Postuar mė parė nga izabella Po ora 12 ka kalu yllo o tu ardh mjesi hahaha Po at'here fillojn filmat per kalamojt mistreca ....ik e boj nani ti ,se nuk esht emisjon per ty
qyqja mi gra lat nom.osht tema e martizonve kjo.
Postuar mė parė nga drague qyqja mi gra lat nom.osht tema e martizonve kjo. Jo e Palistave
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt