Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 214
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Sikur edhe hashim thaqi te konkuroi per prishtinen e ka te humbur lkjo eshte bindja ime,kurse sa i perket astrit salihut une besoi qe ai te ket marr me se paku vota nga te gjith konkurentet.
    Une nuk e kuptoi PDK qe ne radhet e saj te ket nje njeri qe per mendimin tim nuk kisha pas besim me mi rujt lopet e jo me kandidu per kryetar te prishtines.
    Po ashtu jam shume i bindur se nuk ka shqipetar qe ne momentin qe e ka kuptu kandidaturen e astritit te mos ket qen i bindur ne debaklin e tij.
    Deri me tani debakel pesuan
    1 Fatmir limaj
    2 astrit salihu kushe e ka fatin e tyre pas 4 viteve te presum

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Paragjykim po! Por, jo fjalė fyese!

Nė kohėn tonė tė gjithė po merren me politikė, kjo punė ka bėrė qė tė rinjtė tė harrojnė zbavitjet e tyre, pleqtė – hallet e tyre, gratė – qeverisjen e shtėpisė sė tyre, adhuruesit adhurimin, tregtarėt – fitimin dhe mjekėt – tė sėmurėt e tyre. Sami Frashėri
    Kjo ishte kohė qė mundė tė gjendet vetėm nėpėr libra! Tani shekulli njėzetenjė, pėrafėrsisht i njėjti avaz. Jo qė do e kėshilloi dike, jo qe do propozoi dikujt e as ti sugjeroi askujt, por zemra ma donė: Qė tė kthjellemi e mos tė riprodhojmė helmin e 200 e 300 vite, por tė prodhojmė ilaē pėr plagėt shekullore qė na i sollėn dhe i sollėm veti. Hiq mė larg se nė vitin dymijė njė PC me 17 GB unė personalisht e kam paguar njėmijepesėqind DM, ose euro tė sodit shtatėqind. Ky ėshtė njė tregues qė pėr tetė vite teknika pėrparoi pėr shtatė herė mė shumė, e ne disa ende manipulonim me idetė e viteve 1904.
    Sipas mendimit tim, kur kisha folur me gjuhen e aritmetikės mbi 80% tė shkrimeve nė kėtė temė i kisha anuluar si zerot e tepėrta. Ja ky ėshtė opinioni im!
    E di qe ka me pasur reagime sesi kėtu flitet pėr vota! Ama votat nuk paragjykohen, kur asnjė edhe asnjė individ qė ka lind dhe do vdes, e mos tė flas pėr paragjykuesit nė kėtė temė, as pėr veti nuk mund tė paragjykonin rrjedhat e jetės sė vet.
    Ēdo politikė duhet tė pėrmbyset para drejtėsisė. Kanti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 16-11-2009 mė 14:26

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Me te vertete ke te drejte e nderuara e panjohur, ti leme keto pune, me keto le te merren udheheqesit tane !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    PDK,,,Fituse ne shumicen e komunave edhe ket sipas Demokracis ne veprim,
    edhe kqz.. avanson ne Gjlan,Prizren,Mitrovic,etj

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Dhe e meriton deshem a po jo kete e kan vendosur Qytetaret e Kosoves Verdikti i keti Poplli

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Sikur edhe hashim thaqi te konkuroi per prishtinen e ka te humbur lkjo eshte bindja ime,kurse sa i perket astrit salihut une besoi qe ai te ket marr me se paku vota nga te gjith konkurentet.
    Une nuk e kuptoi PDK qe ne radhet e saj te ket nje njeri qe per mendimin tim nuk kisha pas besim me mi rujt lopet e jo me kandidu per kryetar te prishtines.
    Po ashtu jam shume i bindur se nuk ka shqipetar qe ne momentin qe e ka kuptu kandidaturen e astritit te mos ket qen i bindur ne debaklin e tij.
    1 Fatmir limaj
    Vertet Drenicaku ,koke i pa shkoll kete po e deshmon edhe tani ddhe ne te kaluaren e juaj,,,PDK-fituse ne mbi 20 komuna,,kurese sa i per kete prishtines nuk po marreshe er ne politik,,,kete ta them une dhe analistet vertet ju ka deshte fitorja fatmire sejdiut ne prishtin dhe podujev,,po ti kesh humbur edhe keto athere qka,,,e sa i perket Hashimi nese te kujtohet eshte njeri nder Lideret me te votuar ne vitin 2007 por edhe tani nese i percjellni sondazhet ,,

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga liridoni703 Lexo Postimin
    Vertet Drenicaku ,koke i pa shkoll kete po e deshmon edhe tani ddhe ne te kaluaren e juaj,,,PDK-fituse ne mbi 20 komuna,,kurese sa i per kete prishtines nuk po marreshe er ne politik,,,kete ta them une dhe analistet vertet ju ka deshte fitorja fatmire sejdiut ne prishtin dhe podujev,,po ti kesh humbur edhe keto athere qka,,,e sa i perket Hashimi nese te kujtohet eshte njeri nder Lideret me te votuar ne vitin 2007 por edhe tani nese i percjellni sondazhet ,,

qka po blun palidhje bre ti??qka po don me than ti me kto ju ka desht fitorja ne prishtine e podujeve?...a mos po don me than edhe ktu kish fitu hashimi po per hater te fatmir sejdiut ja lshoj prishtinen e podujeven?...ni sen dije ti edhe krejt tjert qe prishtinen kurr hiq sa t`ekziston ska me mujt me udh`heq katunari e qorap bardhi... ti edhe analiza jeni larg o qoban po ik shko ruj lopt.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    1 Fatmir limaj
    haver je ma i meqmi prej drenices qka po ta nin qka thojn kta tpa shkollt...i din senet qysh shkojn ktu,tpershendes edhe ta kisha qit ni kafe se shume real je.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga B.C.B Lexo Postimin
    haver je ma i meqmi prej drenices qka po ta nin qka thojn kta tpa shkollt...i din senet qysh shkojn ktu,tpershendes edhe ta kisha qit ni kafe se shume real je.
    besa edhe une ia kisha qit nje kafe, jo qe kam timin drenicakun por eshte real si e the.. E pergezojmi !
    ketu asnjeri as met nuk do ti qonte te drenica po te mos ishte "drenicaku"....
    kjo eshte Fitore e Kosoves o trima...ti lemi lokalizmat...secila krahin ka qytetin apo komunen e vete e le ta cekim nese kemi diēka per te thene...mso cekni rrethe e regjione pa pasur nevoj se kjo nuk eshte tem e historis as e gjeografis por tem per zgjedhjet ne nje shtet te lire e demokratik...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 16-11-2009 mė 16:46
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Sa pėrqind mori AAK-ja nė rang vendi (afėrsisht)?

(Se jam pėrkrahės pėr s'largu i kėsaj force )
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •