Postuar më parë nga Enii Turp esh te kesh turp ... Ti Serafim mos dil nga tema njehere ..lol Serafimin duhet njehere me kidnapue edhe me que ne Amsterdam tani le te del nga tema komplet
Postuar më parë nga busavata haa haa Serafim pse te kemi turp ???!!! Se ne Amsterdam shkohet per te blere o provuar tulipanet..neper dyqane,o per te pare o provuar mullinj me ere. Turp te keni,si nuk shkoi ndonjeri per te par Van Gogh.
Postuar më parë nga SERAFIM DILO Se ne Amsterdam shkohet per te blere o provuar tulipanet..neper dyqane,o per te pare o provuar mullinj me ere. Turp te keni,si nuk shkoi ndonjeri per te par Van Gogh. Vincenti e ka meritue e ke me plot te drejt...
Postuar më parë nga Enii Turp esh te kesh turp ... Ti Serafim mos dil nga tema njehere ..lol Turp te keni,eshte:qe shkoni vetem..po ne te shkretet?
ju te shkretet shihni van gogun hahaha
Postuar më parë nga Enii ju te shkretet shihni van gogun hahaha Varet si e shef Van Gogun....po e pe me tym dhe shtire...eshte sikur me pa fikshezjaret ne dhom te gjumit.
jam dakort .. eshte me stimulese se sa ca brownie qe shohin fizekjarret vetem ne gjume ....
Postuar më parë nga SERAFIM DILO Varet si e shef Van Gogun....po e pe me tym dhe shtire...eshte sikur me pa fikshezjaret ne dhom te gjumit. kur ka pikturue Vincenti dhoma ka qen plot tym...
Postuar më parë nga busavata kur ka pikturue Vincenti dhoma ka qen plot tym... e sheh Serafim .. qe ne ishim ne rruge te drejte qe ne fillim Insipirimi vjen aty ku se pret
Postuar më parë nga busavata kur ka pikturue Vincenti dhoma ka qen plot tym... Haha..je i modh...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt