O Valdet, jepja edhe ni turr deri te une, por ta dish se edhe \blerimi don me e pas!
O Valdet, jepja edhe ni turr deri te une, por ta dish se edhe \blerimi don me e pas!
Ate qe po kerkon ti ... asaj ne muzike i thuhet : ACAPELLA
ke shum tutoriale edhe n`Youtube por sjan shum efikase
ka dhe web faqe e cila merret vetem me acapella/instrumentale
thuhet se ka edhe mixete me 2 kanale
njeri kanal nxjerr vetem vocalin ( Acapellen ) kurse tjetri vetem Instrumentalen
// Dj PiRoMaN
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Eshte e kot te kerkosh per nje program te tille se nuk ekziston. Harroje. Mos Shif disa kengetare qe bejne kenge me muzike te vjedhur sepse ata e marrin instrumentalin e paster nga nje Single CD qe mund ta kete nxjerre vete kengetari sepse qe te besh kete qe kerkon ti do na shtoheshin DJ dhe Producers si kerpudhat pas shiut. Eshte si te kerkosh gjilperen ne kashte ai program qe kerkon ti.
na trego edhe mua pasi me nevoitet shume o valdet
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Nje nder programet e pergjithshem nga me te miret ne bote per saktesine dhe kualitetin eshte ROXIO. Problemi i ketij programi ne kompjuterat komerciale eshte ky: Ngadaleson ne menyre drastike dhe ndonjehere e bllokon pc-ne ne te cilin ju e instaloni, Ky program punon sakte vetem ne kompjuterat AMD athlon dual procesor dhe njekohesisht ky program ju merr te pakten 3.5 gb kur perdoret full dhe 1.7gb kur perdoret Typical.
Me poshte po ju dergoj link nga ku mund t'a shkarkoni.
http://www.torrentbox.com/torrents-s...it=TBox+Search
Pershendetje,
ne lidhje me dublimin per doret ose adobe premier, ose Liquid (te pakten ne ato vende qe kam pare).
Ne lidhje me muziken qe nuk ndalet, eshte ose e blere me te drejta, dhe kur eshte blere me te drejta, ke ne nje piste efektet e zerit, me gjithe fjalet, dhe ne nje piste tjeter vetem efektet pa fjalet ne anglisht dhe ti mund te besh cte duash.
Ndersa ne rastin kur nuk eshte blere me te drejta, pra kur merr nje dvd ne treg dhe do ta dublosh, ka nje cike veshtiresi pasi do te duhet ta mbushesh vet me efekte zanore qe te duket si origjinali dhe pastaj e mbush me zerat shqip.
Shpresoj te ta kem sqaruar sadopak procesin.
Gjithe te mirat
Start Run - moviemk
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt