Edhe une jam duke degjuar me shume kenaqesi...
Thank God I'm a woman!!!
E dergova nje mesazh shpresoj qe ka ikur te studio nr 6 se mos ka ngatru rrugen ..
Urime Besos dhe Kujtimit per emisionin terheqes
Silvana Braçen e kam ne Rimini ....
Kurse Driteroi gruan e pare e ka pasur Ruse ,mbase kur ka shkruajtur Turkeshen ka dashur te kujtoj ate ....
Ajo e shkreta u detyrua te ikte ,kur u prishen marrdheniet me Bashkimin Sovjetik ,shume e ka pas dash dhe e ka vuajtur shume ikjen e saj dhe te djalit ,aty filloi te pinte ....mbas 6 muajsh u duk shkodrania qe ishte studente per gjuhe -letersi dhe me te thene te drejten shume e forte eshte dhe ja mblodhi per ca gjera .....
Po tregoj nje ndodhi per te qeshur ...
Nusja Ruse ishte nje grua shume e mire ,e donin te gjithe ne familje ...
Nje dite kishte blere nje partesy te gjere si thes ,qe nenes te Driteroit nuk i pelqeu si model (Nene Xhexheja nje plake shume e mire e paster dhe shume punetore ,ndjese paste )
He mama te pelqen kjo e pyet xhexhen ?
a nuse gomarica ja kthen Xhexheja duke tundur dore ...
Kur vjen Driteroi kjo e pyet se çfare ka dashur te thote mamaja (ishte fillimi nuk dinte mire shqip)
Ka dashur te thote shume e mire thote ky ...
Mbas pak kohe xhexheja kishte bere byrek dhe po hanin ,kesaj i pelqeu shume dhe i thote a nena gomarica ....
Keshtu Driteroi u detyrua te perkthente ...ahahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Ju deshiroj te gjitheve naten e mire , Radion po e le onn se ja vlen ..![]()
Ate barcaleten qe ka dego Ademi ,eshte krijimtaria ime me titull:'' Ndryshon forma por permbajtja eshte e njejte ''
Ademo e ke kopju shume keq nga forumi ahahahaha
kur te lidhemi direkt do ta them vete ahahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Sapo rifilloi ritransmetimi i emisionit të mbrëmshëm realizuar nga Studio e Përrenjasit.
Ndiqeni, kënaquni!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Pershendetje Adem!
Desha te te pyes si mund ta ndjek kete emision nga interneti (nese mundem) se kam provuar me perpara ta ndiqja emisionin direkt nga interneti, po nuk po e gjej dot menyren si...
Gjithe te mirat Mau_kiko
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Ky emision mund të ndiqet në këtë adresë:
www.radiodiaspora.se
Të përshëndes
Krijoni Kontakt