Close
Faqja 23 prej 75 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 741
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Hoteli dudes,ēfare fakte done,vetem nje pordhe me ta dhene gojes!
    A pO e thote te verteten Behxhet Pacolli?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Njė budallė e gjuan gurin, njėqind tė menqur humbin kohė duke u munduar (kot) ta nxjerrin.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

i ktyne herit Maska e Dardhan
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    n'Toke t'Zotit (Dardhanii)
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    http://www.lajmet.com/cutenews/data/upimages/1.jpg
    Ø
    Pėr respektin tuaj, meqė kėtė gjė e solla nė forum do tė bėjė pėrkthimin qė tė keni mundėsi tė informoheni; keni tė drejtė tė kėrkoni njė gjė tė tillė!

NĖ PRITJE TĖ ARDHMERISĖ: Lugano, gazetarėt e Nedelni Telegraf sy mė sy me Pacollin, shqiptarin mė tė pasur nė botė, bisnismenin mė tė sukseshėm nga Ballkani, tė cilin edhe shtypi serb dhe ai shqiptar e demonizojn, deri sa ia ndėrton qytete nėpėr botė dhe ėndėrron paqe dhe jetė tė lumtur tė tė gjithė Popujve tė ballkanit dhe shpreson nė Lidjen e tyre tė re.

FATI I REGJIONIT ĖSHTĖ NĖ DUART E SERBIS: KOSOVA NUK MUNDET PA SERBINĖ

javėn e kalaur nė Lugano ku flitet italishtja qė tė gjithė ishin befasur me shtengaten e bardhė ngaqė nuk mbahet mendė kur pėr herė tė fundit afėr liqenit ka rė borė. Ankohen pėr kėtė gjė se ėshtė mjaftė ftohtė, diku rreth O° dhe nė cendin e zviceranėve tė saktė ēdo dimėr duhet tė jetė mbi pesė e jo nėn zero.

" Kur pėr herė tė parė kam kaluar kėtu para 30 vitesh, thotė zoteriu bjondė i cili nė 15 vitet e fundit ėshtė ngjtiur pėr tavolinen e tij, " ka qenė verė".
    " jam ndalė, kam shikuar kodrat pėrreth, liqenin dhe qytezen shumė tė bukur dhe e kam pyetur vetėn: Po ku jam unė kėshtu? Nė parajsė? pa kjo o njeri qenka xheneti dhe unė do t'jetoj kėtu, i kam thėnė vetit. Mua mė realizohet ēdo gjė qė e ėndėrroj apo qė e planifikoj, shton ai..... Ai ka disa klube ndersa vet mė sė shumti e kalon kohėn nė Luks Hotelin Diamond Swiss olivela me pesė yjė nė brigjet e liqenit ku gjendet. natyrishtė nė pronėsi tė tij.
    Drejtore e hotelit ėshtė gjithnjė e qeshura MILICA nga KRAGUJEVCI. Pacollin e kemi takuar tė enjtėn e kaluar nė kabinetin e tij dhe ai na jep kopjet e gazetave ditore nga raporti i Kėshillit tė Sigurimit nė Kuvendin e Serbisė.
    Ai i rezignuar por pa hidherim na thotė:
    " ja se ēka po shkruajnė nė Beograd pėr mua. Qė jam njė narkodiler. Se po blej armė pėr shqiptarėt nė Jug tė Serbisė! Nė Kuvend mundet tė flitet gjithēka por gazetarėt duhet tė dijnė diēka dhe tė dinė kush ēka ėshtė dhe nėse nuk e dinė atherė edhe nuk duhet tė shkruajnė.

A dėshiron tė pėrgjigjet nė kėto akuza e pyesim pėr njė ēast. Pėr njė moment u nzi nė fytyrė nga gjaku dhe qetė na tha qė as mendja s'po i shkon tė pėrgjigjet nė ato budallaqe. " Unė nuk jam njeri i Luftės - unė jam njeri i paqės- shtojė.
    mė vonė disa herė pėrseriti:
    " Unė narkodiler dhe shes pluhurin e bardhė? O sa ėshtė kjo gjė qesharake! Nuk do t'punoja antė e ditė sikur tė isha narkodiler"! Nuk mundem tė pushim tė shkojė duke punuar natė e ditė, tė shkojė me jahtė nė deti megjtihėse unė e kam Jahtin. Mė sė shumti mė dhembė qė nė kėtė mėnyrė po sulmojn njerzit e mij, gati 40 mijė punėtorė e tė cilėt nuk tregtojn kurrfarė pluhuri t'bardhė. Tek unė punpjn edhe punėtorė serbė. " Montazha " Nga Beogradi udhėheqė tė gjitha punėt elektrike nė tė gjitha objektet e mia. Dy PILOTA nė Avionin tim janė SERBė!

Nedelni Telegarf: Atėherė prej nga tė gjitha kėto akuza dhe sulme ndaj Jush?

Pacolli: Nė faktė sulmet mbi mua janė sulme mbi jelcinin. Atė kanė dashtė ta akuzojn pėr korrupsion. Donin komunistėt ta rrėzonin ndersa mua t'mė largonin nga restarimi i kremlinit.Lushkovi gjithashtu ka konkuruar pėr tė marrė restarimin dhe se ka bė dhe pikrishtė kėto akuza vijnė nga ai. Mua asnjė polici e botės s'ka mundur t'mė gjejė asgjė diēka kriminale dhe ja edhe tani nė shtypin e Prishtinės njė nga Kėshilltarėt e Kryeministrit mė akuzon se sikur kam Plantazhe tė Pluhurit tė bardhė ( drogės) nė Afganistan. Ai njeri duhet tė ketė respekt pėr mua ngaqė viteve tė kaluara shumė kosovarė i kam punėsuar dhe u kam mundesuar jetė mė t'mirė dhe qė fėmijėt e tyre tė shkollohen.
    ( Pacolli pėrdor termin kosovarė dhe i ikė termit shqiptarė - vėrejtje e Preng Sherrit).

NEDELNi TELEGRAF: Pse Rugova nuk solidarizohet me iniciativat e tua dhe duket sikur ai distancohet nga ato. A kemi parė dikund njė fotografi nė tė cilėn pėrshendeteni nė mėnyrė tė pėrzemrtė me njėri tjetrin.

PACOLLI: Megjithėse e tėrė familja ime e kemi pėrkrah Rugovėn nė zgjedhje dhe unė Personalishtė ndersa Ai mendon se ėshtė kundra meje, Ky ėshtė Problemi i tij,unė e di qė s'kam ambicje politike.Mundė tė jetė qė pėr ta jam Njeri i ēuditshėm ngaqė jam shumė konstruktiv. Unė e respektoj Rugoven dhe punėn e tij por mendoj qė ėshtė koha qė ai tė largohet dhe nė mesin e njerėzve tė tij tė zgjedhė pas-ardhėsin..

NEDELNi TELEGRAF: Cili nga tė tanishmit do tė mund tė zėvendesonte Rugovėn?

PACOLLI: Sot nuk i shohė ata. Ata do tė duhej tė jenė shumė dorė hapur tė harrojnė tė kaluarėn dhe tė ahpin zemrat. Kjo e njejta duhet tė vlenė edhe pėr politikajt e BeogrADIT. Nė Kosovė ndoshta i tillė do t'mund tė ishte Nexhat daci.

vazhdojmė me pėrkthimin mė vonė
    ( Kėtė po e bėj pėr Gimin e Doēėve sepse i duhet pėr librin e tij).
    Agim kėtė po e bėj pa pare!
    He more Peng i Sherrit, ēdo shqiptar patriot e nacionalist eshte kunder bizneseve me shkie, deshira ime do te ishte ta bllokojme kufirin me serbi qe ti nderprejme te gjitha tregtite me ta e te lidhemi me shqiperine, mirpo kjo eshte e pamundur ne ditet e sotme sepse ne rradhe te pare eshte pyetja ēfar prodhon shqiperia perveq dekoracioneve per vitrina, dhe ne rradhe te dyte edhe po te donin politikanet tane ta bejne nje gje te tille nuk i lejon bota, ate duhet ta beje populli vet, populli duhet ti bojkotoj produktet e serbise se politikanet nuk e bejne kete, si ta bejne nje gje te tille kur ata vet jan tregtaret qe bejne pazare me shkie dhe e helmuan popullin me to.

Por problemi eshte qe juve po iu djeg qe ai eshte Pacolli. Tregtia 100 here me e madhe me shkije qe e bejne keta te tjeret qe i kishim ne pushtet deri sot nuk po iu pengon fare dhe as qe e permendni, eshte gje normale sipas juve, se per juve nuk prishe pune qe keta poltikanet e tjere po ia zhvillojne ekonomine serbise e nuk po e lene te ngordhe nje here e mire. Per juve te gjith te tjeret bene, por jo Pacolli.

Ne fakt une nuk e di qe Pacolli bene tregtie me serbine si te gjith politikanet e tjere. Ai e ka biznesin me te madh me ne disa shtete te azise, te cilat shtete jan shpallur si te privilegjuara nga shtetet perendimore per te investuar ne to, si per shembull nga Gjermania. Ndersa shqiptari jua ka henger petllen te gjithve dhe ju merr punen para hundeve europianve perendimore. Te gjitha firmat e botes mundohen te hyjne atje, e ju qani derrasa ketu Pacolli tradhtar se po punon ne shtetet e ish bashkimit sovjetik. Njerz te poshter qe nga xhelozia mundohen ta shkatrrojne dhe ta zhdukin ēdo shqiptar te suksesshem.

Pastaj ka mbaruar ajo koha e asaj lojes se politikanve me popullin "Ti mbahu patriot e une po i mbushi gjepat me euro". Hiq nuk po duam ta luajm me kete lojen e juaj. Ka qene kur ka qene ai patriotizmi i verber, ka vdek tash, se e pame shum kjarte ēfar njerz te poshter pa kurrfar edukate shqiptare e pa kurrfar fytyre na "udhhoqen" shtetin deri sot.

Une ju them votone Pacollin, se nuk ka tjeter perveq tije qe mundet te hape pune ne kosove qe ti ushqeni femijet e juaj. Te gjith te tjeret jan hiena te uritura qe te fshijne pandlat, kafshe grabitqare qe e perpijne ēdo gje qe iu kapercen neper mustaqe.
    Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Une ju them votone Pacollin, se nuk ka tjeter perveq tije qe mundet te hape pune ne kosove qe ti ushqeni femijet e juaj. Te gjith te tjeret jan hiena te uritura qe te fshijne pandlat, kafshe grabitqare qe e perpijne ēdo gje qe iu kapercen neper mustaqe.MIRE E KE PO A ASHTE VENDI KETU PER ME VOTUE,ME RRESPEKT ZOTNI DARDHAN.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Behxheti me Nanon tani lidhje mbas lidhjesh,dhe kush perkrah kete nuk ka emertim tjeter pos qetnik serb

i ktyne herit Maska e Dardhan
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    n'Toke t'Zotit (Dardhanii)
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga hoteli Lexo Postimin
    MIRE E KE PO A ASHTE VENDI KETU PER ME VOTUE,ME RRESPEKT ZOTNI DARDHAN.
    Faleminderit per respektin, por disi po te perzihen shkrimet pak, kur po me citon.
    Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    ...he, dreēi e marrt o Bahtir,
    na paske nxjerrur telashe me gjirokastritet tani, nga nje cep i kosoves ne tjetrin cep,
    Bahtir Hamza po lufton vetė
    si njė trim drangua me fletė...
    nga nje cep ne tjetrin cep...

Dreqi e marrt o Bahtir kete punė, e marrt dreqi edhe Pacolin, a tere njerzimin ti do me likfidue per nje morr a ?

Lere Behxhet Pacolin se me keto replika qe i ke bere ti i ke dhene publicitet te madh ketij njeri...ky duhet te mirrej me ndertimtari, te krijoje ndonje projekt mbare shqiptar,psh. projekt per Portin e Shengjinit apo Durresit, projekte per Supermarketa ne trojet shqiptare , te beje projekte per Metro, hekurudha nentoksore ne kapitalet tona e jo te mirret mepolitike ky njeri, besa as ti Hahtir Hamza, qe po i thua vetvehtes filozof nga Toronto,lidhje s'paske me shkrimet tuaja, ndoshta grushtin e madh e te fuqishem e ke po jo edhe per fillozofi he burr i dheut...

Te ne i thone; kape njanin e mshoj tjetrit.

Provoje ti inēizojsh keto shkrimet tuaja o Bahtir, me barceletat e tuaja te pa hijsheme dhe pastaj ndegjoji mirė e me kujdes te lutem, eshte tragjedi mbi komedi, dhe ate per nje filozof nga univerziteti i Torontos, kjo eshte me tmerr se tmerri...!

Shumė lehte eshte ti mbushish faqet e internetit me postime te pa vlefshme qe askush si merr vesh perpos vehtes suaj.

Une kisha propozua; te dilet ne referandum kunder Behxhet Pacolit, edhe ky nje njeri i pashkolluam e cung, nuk e kuptoj se si e ndien vehten ai si njeri politikan kur dy lidhje si ka me politikė.
    Imagjinoje behxhet Pacolin si Kryetar te Kosoves e Bahtir Hamzen si kryeminister, me mire do ishtekeshtu; hapu tokė e leshona te gjithve.

Per te treguar vehten se sa je poet i madh e filozof i zgjuar, lexoje rreshtin tened me siper aty ku thua; "Mua askush s'guxon te me dali perpara"
    Pse athua, mos je ndonjė perbindesh o Bahtir Hamza ?
    Si eshte e mundur kjo qe nje njeri si ti e Behxhet Pacoli ta rrotulloni e ta beni lemesh boten shqiptare me polemika te mbrapshta, te beheni cirkusa para publikut, a thua populli shqiptar e meriton kete lojė argtimi, a eshte shembull imire kjo sjellje e juaj banale me keto shkrime histerike qe bezdis Kosoven e Shqiperine mesharje te llojit te njerzve te bixhozit e jo si njeri filozof si i thua vetit dhe me tej, poet ?
    Si ka mundesi kjo,na thuaj shkurtimishte, ne ketu ne forumin shqiptar nuk ju njohim sa duhet, na u prezento se ksu jeni ju Bahtir Hamza, se behxhet pacolin e njohim, si duket edhe ju lakmoni te hyni ne kategorin e tij, njerez te merzitshem qe shahen e ofendojne njei tjetrin qka t'iu vije ne gjuhe...pa fije turpi.
    nuk e di nga e merrni kete guxim te shpreheni ne kete menyre o zotri, behu real njehere, zbrit ne tokė, nuk jemi sot ne mesjeten e larget po ne shekullin XXI dhe kontrolloje vehten.

Kjo ishte kshilla ime miqesore e nje forumisti, megjithese e mora pasaporten edhe une per ne klubin e te te sharve, falemenderit....

shendet
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Ha,Ha E PARA HERE ,te lexoje prej KREKSI NJI KOMENT,TE KESI LLOJI,RESPEKT KREKSI <SHUME RESPEKT ,edhe ty te plasi COMPJUTERI,qitja pak uje ,une shkova ta pije nji gote me vere,te vjeter,qmimi 1 liter 1200 euro,e kame meritue,e kame prej nji shoku te mire,i cili ja dine vlerat,ashte sikurse ARSEN LLUPENI me THA EJA TE PIJME VERE,edhe une do ti bashkangjitem ARSEN LUPENIT,ai veq ka krye punen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Veren me qmim aq te larte ta paska dhene si peshqesh Pacolli i milloshit dhe per kete qe ti me te madhe e perkrahesh i mjeri ti i mjeri o hotelzeza!

Faqja 23 prej 75 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •