Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 110 prej 181 FillimFillim ... 1060100108109110111112120160 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,091 deri 1,100 prej 1802
    i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Anėtarėsuar
    29-06-2007
    Postime
    125
    edhe une mendoj ashtu Iktus edhe po dyshoj qe dikush shkruajti nga adresa e benit se benin e njofim si njohes te mire te IT !!!
    Atėherė si njė shkėmb deti, ngrihet shqiptari
    Atėherė n'luftė si shqipe, hidhet guximtari,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-07-2009
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    72

Problem me internetin ne vista

Ne pc time kam dy sisteme operative te instaluara:Windows Xp Sp3 dhe Windows Vista Ultimate Sp2.Ne Xp kur dua te lidhem ne rrjet gjithcka shkon ne rregull por ne vista jo.Ne vista kur provoj te lidhem ne internet me jep kete mesazh

Emri:  untitled.jpg

Shikime: 536

Madhėsia:  24.5 KB

Po dhe Jo
    Anėtarėsuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    Shtyp Diagnose the problem?
    Me duket se eshte nje linje PPPoE, kontrollo bej enable kartelat e rrjetit.
    You may stop this individual, but you can't stop us all... after all, we're all alike.

Nuk e kuptova mire se ca kerkoje po besoj se do te ndash internetin te te dy kompjuterat.
    Bej sic tha benseven ose bleji kart rrjeti kompjuterit desktop the beje share internetin , kjo e dyte eshte menyre me e lire , por e para eshte me e mire besoj.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    duhet te tregosh pak me detal cfare lidhje interneti ke?
    Nese ke DSL dhe Router me disa porte atehere me lehte eshte?
    Nese ke ADSL me PPPoE me Modem, atehere e vetmja menyre eshte te blesh nje karte rrjeti dhe ta besh share internetin, sidoqofte kjo forme munde te shkaktoje probleme. Varet cfare provajderi ke, dmth prej ciles kompani e merr internetin dhe cfare ke te lejuar dhe cfare jo.

i/e regjistruar Maska e sara123
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    flm per mundin qe po jepni rrjetin e kam me adsl permes wirlesit dhe e kam ble edhe nje kart rrjeti dhe e kam lidh me nje kabell edhe kam arrit ti bej sharing dokumentat mund ti transferoj prej pc ne llaptop dhe anasjelltas veres se rrjetin nuk po mund ta bej sharing

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    atehere pak a shume situata eshte kjo:

Ti ke ADSL me PPPoe.
    Ke blere karte rrjeti qe dmth tash ke pc me 2 karta rrjeti njera qe pranon rrjetin dhe tjetra qe shperndan.
    Eshte dashur qe ne pc me 2 karta te krijosh nje lidhje LAN. Ne kete lidhje e kyq dhe kompjuterin tjeter me kabell standarde interneti, dhe lidhesh me kompjuterin tjeter si pc klient ne (lokal area conection) te kompjuterit te pare.
    E cakton IP e kompjuterit te pare (NE LAN) psh 192.168.0.1, ndersa ne kompjuterin e dyte e cakton IP, 192.168.0.2.

Nje gje qe nuk duhet harruar ne kompjuterin e pare eshte me mire te besh nje RILIDHJE, dmth e fshin PPPoe lidhjen dhe serish e lidh, duke e kontrolluar qe ne fund te besh plotesimin e formularit (allow all users to conect).

Nese i ke plotesuar te gjitha keto, gjasat jane qe te funksionoje nese nuk kemi harruar ndonje detal.

Nese serish nuk te funksionon atehere eshte mire te kontrollohet nese provajderi yt e ndalon kete gje. Sepse ka lloj lloj provajderi psh, kur ke kontrate me kompanine qe non stop te furnizon me internet sikur kontrata 1 vjeqare etj zakonisht e lejojne kyqjen e me shume USER por ne rastin sikur IPKO psh ne Kosove qe cdo muaj duhet blere karta qe te aktivizohet interneti, kane nje sistem qe nuk lejon lehte kyqjen e me shume se 1 user.

Nese ky eshte rasti juaj zgjidhja do te jete shume e veshtire mbase munde te funksionoje vetem nese i ben lidhjen BRIDGE mes kompjuterave por smunde te siguroj plotesisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-07-2009
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    72
    Si te bej enable kartat e rrjetit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2003
    Vendndodhja
    vushtrri
    Postime
    7
    !! Beni ku gjindesh ?

i/e regjistruar Maska e ArtizanaShkup
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    19

Si mund te gjej adresat e emailit te nje personi?

Mirmroma Njerez si jeni a jeni mirr??:$:$ jam e re ktu ne ket forum me duhet nje informacion ket forum e kam qel enkas per ket shkak..si mundet ta di a ka ndonji ndonje email tjeter ose si tja gjej??psh.jam e fejuar i fejuari im eshte ne amerik folim cdo dit mirpo me intereson aka edhe email tjeter??si tja gjej??nepermjet emailit qe e di ose eemrit mbiemrit besoj se dikush e din ju lutem nese mundet tme tregoni dot jem shum e flm.mwa
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 29-10-2009 mė 17:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •