Close
Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 390
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    E diela e sotme ishte shume e papare, ndryshe nga te tjerat... me nje ngjyrim te vecante emocional....
    Ne mengjesin e bukur, ku frynte nje fllad i lehte ere, u ngrita nga gjumi me mendimin te dal njeher neper Tiranen tone te bukur, nje xhiro me makine, thash tia kpus njehre andej nga Sauku se kam ca shoke anej. Edhe, mbas nje vakti te lehte per mengjes (ora 2 e drekes) zbrita poshte te cepi i pallatit, thash po marre makinen dhe te nisem.
    Nxjerr celesin, hap deren, futem brenda dhe ndez makinen (nderkohe isha i pergjumur....). Ne fakt ndjeva nje fllad te embel qe me fry nga ana e djathte por sia vura shume veshin. Mbasi ndeza makinen, bej te ndez edhe kasetofonin, per pak muzik, me muzike dta shtyhet me embel... Por ne vend te kasetofonit gjeta ca fije te dala dhe nje zgaver bosh.... () mu deshen ca sekonda te merrja veten se mendimi i pare qe me erdhi ishte qe kisha gabu makine... Me pas kthej koken me hijeshi nga ana e dritares se pasagjerit dhe cte shoh???????????? Xhami ishte thyer.... booo cfare pamje piktoreke qe ishte, nje xham i thyer, kroskoti i shquer dhe ca letra te hedhura tutje..... Ne ate moment, ne nje menyre shume melodioze, dhe me nje ze ku tregova aftesine time si kengetar, hajdutit i cili me kishte vjedh kasetofonin i kam thurur nje polifoni te vecante sharjesh... Nje inat i papare...
    Fillova te kontrolloja per dokumentat, po mu*in, mi kishin vjedh edhe ato.... Mire kasetofonin, po me ato dreq dokumentash ca kishin
    Hajdute ordiner!!!! Sdine as cfare makine te vjedhin... Njezet makina atje ne rresht, shkojne dhe e kapin me maikinen time! Dhe per cfare??? Per nje kasetofon 5 mij leksh (aq e kam marre une te pakten)
    Per mendimin tim, edhe hajduti vete, duhet te jete bere tym nga inati, me ate kasetofon qe ka marre, as per skrap nuk e shet dot....
    Gjithe diten me kete situate te "kendeshme" jam marre.
    Dite e vecante kjo e sotmja.......
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Drague ne te Amerikes te shtunen dhe te dielen bejme pazarin e shtepise .Se ditet e tjera gjum e pune

Jane hapur ketej 7/24.Pse u cudite ?
    lum si ju.ne ngelim ndonjehere pa buke dit diele.

jane dembela gjermanet.,ose e duan per vete te dielen.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    E diela e sotme ishte shume e papare, ndryshe nga te tjerat... me nje ngjyrim te vecante emocional....
    Ne mengjesin e bukur, ku frynte nje fllad i lehte ere, u ngrita nga gjumi me mendimin te dal njeher neper Tiranen tone te bukur, nje xhiro me makine, thash tia kpus njehre andej nga Sauku se kam ca shoke anej. Edhe, mbas nje vakti te lehte per mengjes (ora 2 e drekes) zbrita poshte te cepi i pallatit, thash po marre makinen dhe te nisem.
    Nxjerr celesin, hap deren, futem brenda dhe ndez makinen (nderkohe isha i pergjumur....). Ne fakt ndjeva nje fllad te embel qe me fry nga ana e djathte por sia vura shume veshin. Mbasi ndeza makinen, bej te ndez edhe kasetofonin, per pak muzik, me muzike dta shtyhet me embel... Por ne vend te kasetofonit gjeta ca fije te dala dhe nje zgaver bosh.... () mu deshen ca sekonda te merrja veten se mendimi i pare qe me erdhi ishte qe kisha gabu makine... Me pas kthej koken me hijeshi nga ana e dritares se pasagjerit dhe cte shoh???????????? Xhami ishte thyer.... booo cfare pamje piktoreke qe ishte, nje xham i thyer, kroskoti i shquer dhe ca letra te hedhura tutje..... Ne ate moment, ne nje menyre shume melodioze, dhe me nje ze ku tregova aftesine time si kengetar, hajdutit i cili me kishte vjedh kasetofonin i kam thurur nje polifoni te vecante sharjesh... Nje inat i papare...
    Fillova te kontrolloja per dokumentat, po mu*in, mi kishin vjedh edhe ato.... Mire kasetofonin, po me ato dreq dokumentash ca kishin
    Hajdute ordiner!!!! Sdine as cfare makine te vjedhin... Njezet makina atje ne rresht, shkojne dhe e kapin me maikinen time! Dhe per cfare??? Per nje kasetofon 5 mij leksh (aq e kam marre une te pakten)
    Per mendimin tim, edhe hajduti vete, duhet te jete bere tym nga inati, me ate kasetofon qe ka marre, as per skrap nuk e shet dot....
    O,po me vjen shum keq per kete te keqe qe te paske ndodhe sot,thote populli:Ti paqin marre te ligat.
    Te uroje Mao_kiko qe te dielen tjeter te na sjellesh lajme te mira nga jeta yte.
    Pershendetje.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865

past shku e keqja.
    past shku e keqja

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga firaku Lexo Postimin
    O,po me vjen shum keq per kete te keqe qe te paske ndodhe sot,thote populli:Ti paqin marre te ligat.
    Te uroje Mao_kiko qe te dielen tjeter te na sjellesh lajme te mira nga jeta yte.
    Pershendetje.
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    past shku e keqja
    Rrofshi cuna per ngushellimet! e keqa kaloi per mu, po vec mos e kapsha ate hadjut, se e di qe o cun lagje, kam per ta bo te mallkoi nonen qe e lindi!!!!
    Po hec mo, bereqaves, xhami kishte nevoj per me u ndrru, se e kisha kris para nji muaj, dhe kastofonin kisha kohe qe mendoja ta ndrroj apo jo? Erdhi me ne fund koha per nje xham te ri, dhe per nje kasetofon te ri
    Akoma po me habit cere dreqin ka pas me dokumentat e makines... po thuaj shyqyr qe skisha lene patenten atje, se zakonisht atje e lija....

ps: sa te lezetshem i kemi keta policat mer aman, i ke nga te gjitha llojet, nga ai qe si kap pyka fare, te ai me i zgjuti, qe te kupton pa e nxjerr llafin nga goja....
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Rrofshi cuna per ngushellimet! e keqa kaloi per mu, po vec mos e kapsha ate hadjut, se e di qe o cun lagje, kam per ta bo te mallkoi nonen qe e lindi!!!!
    Mau_kiko kan than populli:Qka hupt mos u gjete e din pse?
    Se problemet gjithmon do te jen me te medha,se sa damet qe jan bere.
    Edhe mua me ka ndodhe nje rast pothuaj i njejte me rastin tend edhe me te thene te drejten keshtu sikur ti kam thene,bile pak me eger.
    Mundohu te qetesohesh dhe se gjera te tilla ndodhin shpesh sidomos tek ne,nuk je ti i vetmi,me siguri se neser ne mengjese edhe shume si ty do ankohen per vjedhje te ketilla.
    Te shpresojme se policia do te jene ne te ardhemen me te suksessheme ne kapjen e ketyre hajnave.

Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    [QUOTE=Mau_kiko;2462916]

Mau_kiko si ma ke hallin,ke rregulluar makinen per kete te diele se koha mire po duket.
    Pershendetje.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Jam e ftuar ne nje feste te dielen por me thene te drejten nuk jam fare ne humor per te shkuar.....keshtu qe besoj se te dielen do ta kaloj ne shtepi....

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    po ti mi ca don ketu te turni i trete?

une do te dal te dielen

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    po ti mi ca don ketu te turni i trete?

une do te dal te dielen
    hahaha lol thashe ta nderroj dhe une nje here turnin.......pse nuk me pranoni ne turnin tuaj?????

te pershendes ylli

Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •