E diela e sotme ishte shume e papare, ndryshe nga te tjerat... me nje ngjyrim te vecante emocional....
Ne mengjesin e bukur, ku frynte nje fllad i lehte ere, u ngrita nga gjumi me mendimin te dal njeher neper Tiranen tone te bukur, nje xhiro me makine, thash tia kpus njehre andej nga Sauku se kam ca shoke anej. Edhe, mbas nje vakti te lehte per mengjes (ora 2 e drekes) zbrita poshte te cepi i pallatit, thash po marre makinen dhe te nisem.
Nxjerr celesin, hap deren, futem brenda dhe ndez makinen (nderkohe isha i pergjumur....). Ne fakt ndjeva nje fllad te embel qe me fry nga ana e djathte por sia vura shume veshin. Mbasi ndeza makinen, bej te ndez edhe kasetofonin, per pak muzik, me muzike dta shtyhet me embel... Por ne vend te kasetofonit gjeta ca fije te dala dhe nje zgaver bosh.... (

) mu deshen ca sekonda te merrja veten se mendimi i pare qe me erdhi ishte qe kisha gabu makine... Me pas kthej koken me hijeshi nga ana e dritares se pasagjerit dhe cte shoh???????????? Xhami ishte thyer.... booo cfare pamje piktoreke qe ishte, nje xham i thyer, kroskoti i shquer dhe ca letra te hedhura tutje..... Ne ate moment, ne nje menyre shume melodioze, dhe me nje ze ku tregova aftesine time si kengetar, hajdutit i cili me kishte vjedh kasetofonin i kam thurur nje polifoni te vecante sharjesh... Nje inat i papare...
Fillova te kontrolloja per dokumentat, po mu*in, mi kishin vjedh edhe ato.... Mire kasetofonin, po me ato dreq dokumentash ca kishin
Hajdute ordiner!!!! Sdine as cfare makine te vjedhin... Njezet makina atje ne rresht, shkojne dhe e kapin me maikinen time! Dhe per cfare??? Per nje kasetofon 5 mij leksh (aq e kam marre une te pakten)
Per mendimin tim, edhe hajduti vete, duhet te jete bere tym nga inati, me ate kasetofon qe ka marre, as per skrap nuk e shet dot....
Gjithe diten me kete situate te "kendeshme" jam marre.
Dite e vecante kjo e sotmja.......
Krijoni Kontakt