Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Na ka mor malli per bamje. Qeka me te bo vizite ke shpia sot Une sa po hengra byrek me spinaq Te bofte mire patrioto Patrioto un akoma skom honger ...ka ngel ndonje cop byrek me spinoq ,se vdes per kte lloj byreku ps: Enii sa lepirse ke mi ...ke dhe nji per mu
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
shegeeeeeeeeeeeeeeeeee
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga Linda5 Te bofte mire patrioto Patrioto un akoma skom honger ...ka ngel ndonje cop byrek me spinoq ,se vdes per kte lloj byreku ps: Enii sa lepirse ke mi ...ke dhe nji per mu Po po ka akoma patriote. Kur te na vish te na vizitosh ktej nga Amerikia, do ta shtroj vllai jot ty se te kam Pershendetje
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Postuar më parë nga bombona shegeeeeeeeeeeeeeeeeee He mi ti ngele tu honger shege
Postuar më parë nga Der_Kaiser5 He mi ti ngele tu honger shege hahah do edhe ti shege ee??? sa te mira jan uuuuuuuuuuu u shkriva tu hanger ehehehe
Postuar më parë nga Linda5 Te bofte mire patrioto : ) Patrioto un akoma skom honger ...ka ngel ndonje cop byrek me spinoq ,se vdes per kte lloj byreku ps: Enii sa lepirse ke mi ...ke dhe nji per mu kam dhe per ty mi strawberry , molle , qershi , ca shije te dush
Dove Ice Cream Bar
supe me perime ......
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Enii kam dhe per ty mi strawberry , molle , qershi , ca shije te dush Preferoj me mir me shije molle ..po te jet e tharet molla .se te emblat nuk para me pelqejne Faleminderit Enii,shpresoj mos te prish pune qe do me japesh nje lepirse nga te tujat
Biskota me kripe ....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt