Pershendetje dhe nga une , kuptohet listen gjithashtu kiss - kiss
Pershendetje per ata qe jane online !!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 19-10-2009 më 15:23
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nje pershendetje speciale shokon peer suadabolzanon, izadoren, sauren, unejsen dhe skenderin.
Bombonen natyrisht qe e pershendes nga zemra !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
suada t'pershnes edhe un-ty!
A e ke marr vesh se kam hy n'grev?
Pershnes dhe sauren me milanisten!
paqen, e sjell vetem drejtsia
Nje pershendetje dhe per ty zogu dukagjinas, te uroj nje mbremje te bukur!
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Pershendes Izadora![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Pershendetje per stafin dhe antaret e forumit . Ju lodha ndanjiher me shkrimet e mia ,po plase njeriu nganjiher mos me fole.Disa njerz thone me fol serm mose me fole are .PO ata qese qajn si degjo kush edhe kure qeshin. Qofshi mire tere jeten ju deshiroj gjithe te mirat .me ju gjeje hijen e dites aromen e ahishtes dhe gurgullimen e prroj Shkozines.TUNG
Haahahhaha, jo bre mos keni frike nga une s enuk iu gjuaj, iu pershendes te gjithve nga thellsia e zemres ne vecanti mau kikon, bombonen dhe zogun kosovar !!!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Pershendes lagjen time, lagjen me te mire ne bote, lagjen perball bregut lumit:
Pershendes:
xhaxi Feruzin, teta Miren, teta veren. xhaxhi Verin, xhaxhi Kujtimin, teta Lola, Xhiken e lagjes, xhaxhi Hasanin dhe Harunin, tetat e lagjes perballe, se jane shume te mira. Nga shoket pershendes Colin, Kelin, Tonin, Anin, Arin, Tilin, Titin, Benin, Oltin Iglin, Luzin, Mondin, Xhonin. Dhe nga gocat e lagjes pershendes: Miren, Elen, Bleten, Anen, Erisen, Fjonen,Anisen, Aden. Pershendes gjithashtu mamin, babin motren, vellain, vellain nr 2, kushuri Vinin, Florin, Zenelin me kompani. Kushurire Rominen, Anjesen, Olen & Co.
pershendes edhe ata qe me duan dhe i dua.
ju puth te gjitheve
Pershendes keta lagjtare ne menyre speciale, meqe i kisha harru heren e fundit: Teta Kien, Xha Mahmutin, Paulinin, polic xhevdetin, doktor Gezimin, Xhevon, Pertitin, Klitin dhe grupin Chuck Norris
![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt