Po,sigurisht qe jane,arsyet jane shume.
Po,sigurisht qe jane,arsyet jane shume.
It's the beauty of simplicity that brings me down to my knees- per mua personalisht!
Varet nga njeriu ne fakt...une kam nje terheqje te vecante ndaj femres intiligjente..Something about them..
I want to know God's thoughts...the rest are details.
Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo biles jan shume provokatore![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
ne shumicen e rasteve femrat e bukura mbeten thjeshte te bukura dhe persa i perket inteligjences se tyre jane zero me bisht,ndersa ato inteligjentet jane ato qe rrijne tek qoshja dhe qe nuk ndihen.Per mua qe nje femer qe te jete terheqese duhet te kete nje inteligjence te frikshme dhe nje bukuri fizike qe te heq petllen
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
kesaj pyetje e vetmja pergjigje qe i vete per shtat
esht qe varet se ēfar kerkojn meshkujt 1 aventur pa kokēarje dmth 1 femer te bukur pavarsisht se ska kapacitet
por nqs mendon per 1 relaion me baza dhe jet gjat normalisht do zgjedhi pamjen po dhe kapacitetin dhe karakterin qe ven me te
sbesoj se ka ndo 1 mashkull qe do te kaloj jeten perkrah 1 femre mendje leht
![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Jam i sigurt 100% qe te gjitha femrat pjesmarse ne kte teme(e lexova temen te gjithe) e konsiderojne veten inteligjente(sigurisht te gjitha e mendojne veten dhe sex bomb),por ka nje por ketunuk ka rendesi si e quan veten,por si je,sipas mendimit tim subjektiv nuk pashe ndonje inteligjente ketu,dhe pikerisht per kete arsye jeni te gjitha shume terheqese seksualisht,bravo goca
![]()
ame perdu
i paska humb shpirti ksaj
sec kam nje parandjenje qe je shum sexi lol,dmth ke deficence inteligjence![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mad_knight : 16-10-2009 mė 14:42
e mir beja qefin vetes,narcisiste![]()
Krijoni Kontakt