Mashallah , para nja 2 jave kesh heretik , tasht bektashi , ma von terrorist i pa fe , mas 2 mujve jashtetoksor ......mas 20 vjetve ku me dit se qka![]()
E njoh si fytrye majmunin.E pata pare qe furnizonte me celulare nje lokal prane shtepise time.Po nefoto paska dale i pastert , se po ta shohesh ne origjinal ishte zhuls.
ncncncnc, po shikoni fytyren tuaj o njerez,
q'ju zė rrugen ai personi ne foto?
Shikoni "fytyrat" tuaja o njerez,garantoj qe jeni te pafytyre.
ka pak ka pak kret ne burg do perfundojn mjekerr cjapat lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Edhe une jam musliman pse keshtu reagon,dmth ti i del perkrah atij ekstremistit,ore njeri e keni keckuptuar fen ju.
E para here ai nuk e din se per cka e ka leshu ate mjeker,e dyte ju qe i perkrahni keto jeni turpi i islamizmit se vet jam musliman dhe e di se cka duhet perkrahur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Black_Mamba : 12-10-2009 mė 17:42
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Tė kesh mbiemrin KRISHTI (Kristo: greqizimi i mbiemrit te Jezusit) dhe te jesh radikal musliman, vetem ne Shqiperi ben vaki.
...
ku ka intelektual,
por ka dhe katunar.
Ku lypsat e tė papunėt,
flasin me celular.
...
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antimafia : 12-10-2009 mė 18:30
Ky eshte lajmi me absurd qe kam degjuar.
Gjith muslimanet ne durres e dine shume mire se Tan Kristo eshte kritikuesi me i ashper i atyre qe perkrahnin al kaiden dhe bin ladenin.
Ka me dhjetra ligjerata mp3 ku ai eshte pyetur per bin ladenin dhe alkaiden dhe ai pergjigjet se kush i ndjek ata ai eshte i humbur.
Tek balkanweb pashe nje video ku ata kishin sjelle fjale te Tan kristos te marra nga nje website ku ai thoshte "Bin laden eshte muxhahid (luftetar) i madh".
Kur shkova dhe e lexova vet, cte shof....kulmi....tek ajo teme Tan Kristo ishte pyet per nje hoxhe ne shqiperi dhe ai pergjigjet se filan hoxhe nuk eshte ne rregull me islamin sepse nder tje tjera ka thene se Bin Laden eshte muxhahid i madh"
Pra, ky ka kritikuar ate hoxhe dhe nuk e ka perkrah ...... ky eshte kulmi....ata kane prere fjalet dhe i kan nxjerre jashte kontekstit origjinal.
Ky eshte dizinformimi me i poshter qe kam pare ndonjehere ne shqiperi.
.
Krijoni Kontakt