Close
Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 242
    Citim Postuar më parë nga Askushius___DK Lexo Postimin
    .... se dallon qe qelbet ere ai me kilometra larg qe ´´seshte nga Shqipria ...... .... kto robt e trashe si puna ktij kosovarit ...
    Era e qelbet u vjen ju sllavo-greko-serbeve, prototipa te MAKS VELOS jeni ju.

Edhe pak se nuk e keni te gjate, mos mendoni se me ofendimet tuaja qe i beni shqiptareve do mbaroje gjithcka..

Jeni mesuar ju te bridhni me Edwin Rame çifutin e me pederaste te tjere.

Edhe pak keni durim se nuk eshte larg dita kur do t'ja japim ate qe meriton MAKS VELOS dhe JANULLATOSIT .
    Ndrysho Firmën

O Dylber ...te tema tjeter nuk le gje pa thene per katoliket , tani na bere serb, grek ,sllav, cifut, Edvinin Ramen cifut e pederast... vetem per Salen nuk na the gje , mire qe nuk e di se nga e ka gruan me origjine se do kishe vrare veten fare pastaj....

Per cfare nuk eshte larg dita se vetem Bin Laden ka ngel te na sjellesh ne Tirane qe t`na ndertoje xhamine...

ps. I lutem stafit mos ti fshije postimet se mbarova duke qesh , sa ti pije ilcet ky kosovari se si paska pire sot .....

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    kjo me pelqen, por prap duhet nje edhe me e madhe sa qe ti bej hije katedraleve te minoriteteve. Duhet nje vul e Ashper sa qe sa her qe ta shiqojm xhamin ta perkujtojm shqiperin, sikurse me xhamin e ethem beut, qe eshte edhe nenshkrimi i Tirones.

Po pse flet dokrra o djale ? Faltoret nuk ndertohen per inat te askujt . Ato duhet te ndertohen aty ku populli ka nevoje dhe i duhen . Ne asnje menyre per te arritur ndonje qellim tjeter , sepse i humbet funksioni por edhe besueshmeria dhe serioziteti .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    hajde urime urime, ne prishtin nji kish ne Tiran nji xhami, po universiteti ku asht duke u ndertu ?

si duket ska te rij qe mesojn e plot pleq veq kultet frekuentojn...

iku turku na mur demokracia shkollohen veq te pasurit e fukarat shkon prap ne kisha dhe xhamia !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    hajde urime urime, ne prishtin nji kish ne Tiran nji xhami, po universiteti ku asht duke u ndertu ?

si duket ska te rij qe mesojn e plot pleq veq kultet frekuentojn...

iku turku na mur demokracia shkollohen veq te pasurit e fukarat shkon prap ne kisha dhe xhamia !

Universiteti ne Prizeren . A nuk e ke degjuar lajmin mbrem a ?

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Universiteti ne Prizeren . A nuk e ke degjuar lajmin mbrem a ?
    je se kam ndegju shum flm, une ska mundesi te shiqoi TV shqiptare vetem forumet .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    PIZEVENI.... u preke n´´seder ti e daj ca do me thone me kte , fol per temen me mire, se dallon qe qelbet ere ai me kilometra larg qe ´´seshte nga Shqipria ...... Se shef qe jane bere 158 postime dhe as 10% kane kuptim... kto robt e trashe si puna ktij kosovarit kujtojn se sa me shume me shkrujt aq me shume shtohen xhamiat .....

ps. Hajde fol ti per xhami po pate nej menje ....
    Ktyne ja kam kthy pergjigjen me lart...., por kto po t'ishin kosovar t'mirfillt do ishte mire po ce do se kta jane malokt e Sales qe e mushen tironen cep me cep dhe japin dhe men se sa xhamija duhet me bo ne Tiron. Une per vete kam shume shoke Tironca qe jane myslyman, por nuk jane kshu tocash si pun e ktyneve. Jane cuna qe ke qejf me bo muhabet, te kenoqin shpirtin dhe nuk merren me traplliqe se sa e madhe duhet me qene xhamija apo ku duhet me e bo. Ato kane 10 vjet qe falen neper xhamit e tirones dhe jane ne rregull, nuk kane kshu pretendimesh.

O Dylber ...
    Dylbera sic je ti, ne u themi grekerve sepse te tille jane ata.

tjeter nuk le gje pa thene per katoliket ,
    Te cila teme , o i hupur - lost in space ???

na bere serb, grek ,sllav, cifut, Edvinin Ramen cifut e pederast...
    Une nuk ju kam bere por ata te tille jane sic i kam pershkruajtur, prandaj

pak-ngapak po shkriheni dhe po zhdukeni ju rracë e flliqte qe ju vjen era grek e

serb - qenër te keqinj.

Bin Laden ka ngel te na sjellesh ne Tirane qe t`na ndertoje xhamine...
    Bin Laden m u t i n mbaje ti sepse ai i kish shume qejf dylberat grek.

Kurse Xhamine do ta ndertojne vete shqiptaret e fese Islame, doni ose nuk doni ju te hupurit e shekullit qe nuk

perfaqesoni familjen tuaj e le me popullin shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 11-10-2009 më 17:30
    Ndrysho Firmën

[QUOTE=Pizeveni;2445303]
    Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    per vete kam shume shoke Tironca qe jane myslyman, por nuk jane kshu tocash si pun e ktyneve. Jane cuna qe ke qejf me bo muhabet, te kenoqin shpirtin dhe nuk merren me traplliqe se sa e madhe duhet me qene xhamija apo ku duhet me e bo. Ato kane 10 vjet qe falen neper xhamit e tirones dhe jane ne rregull, nuk kane kshu pretendimesh.
    Nese je i sinqerte, atehere trego se a ka barazi ne mes Muslimaneve dhe te krishtereve persa u perket objekteve fetare.

Pse dikujt i lejohet qe te ndertoje katedrala te stermedhaja , kurse dikujt tjeter i mohohet kjo e drejte.Ty a te vjen mire qe

nje shok i yti Musliman te falet ne rruge per shkak te mungeses se objektit fetar.

Çfare muslimani te konven ty, Musliman qe rri urte e nuk bezan. Musliman qe jeton me ndjenjen e inferioritetit???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 11-10-2009 më 17:38
    Ndrysho Firmën

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Nese je i sinqerte, atehere trego se a ka barazi ne mes Muslimaneve dhe te krishtereve persa u perket objekteve fetare.

Pse dikujt i lejohet qe te ndertoje katedrala te stermedhaja , kurse dikujt tjeter i mohohet kjo e drejte.Ty a te vjen mire qe

nje shok i yti Musliman te falet ne rruge per shkak te mungeses se objektit fetar.

Çfare muslimani te konven ty, Musliman qe rri urte e nuk bezan. Musliman qe jeton me ndjenjen e inferioritetit???
    Shoket e mi qe jane myslymane ne shumicen e tyre jane cuna qe kane mbaru universitetin dhe jo ne Shqiperi biles, por ne Angli, Itali, Gjermani e ne shume vende perendimero dhe nuk kane ndjenja inferioriteti. Dhe njeri prej tyre te cilin e kam dhe mik familjare (nuk po ia permend emrin se do ishte e ekzagjeruar) eshte ambasadori i Shqiperise ne Arabin Saudite, ka mbaru 2 universitete dhe ka qene nje nga karikaturistat me te medhenj te gazetave shqiptare, i cili shkruante gjithmon me pseudonime. Pra sic e shikon jam me se i sinqert kur flas dhe me vjen ker per myslymanet kur perfaqsohen ktu ne forum nga tipa si puna jote qe vecse i ulin dinjitetin atyre. Ule koken dhe lexo mire mesimet e fese islame se deri tani vetem si myslyman nuk ke fol.

Dhe kurre, por kurre nuk ka ngel na i myslyman qe te falet ne rruge. Nese gjith tirana do qe te falet te rruge e kavajes, nuk ta ka fajin njeri, i bie qe te hapim me mire stadiumin dinamo qe ti nxej te gjithe.

Nga te gjith ju myslymant ketu ne forum vetem 2-3 veta ia vlen te respektohen per kulturen dhe dijen e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 11-10-2009 më 18:16

Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •