Po haj fiq
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Po haj fiq HAHAHAHAHAHHA TE KUJT JAN MI DREQ ?? PO HAJ NJE BIRRE !!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga tutankamon Nuk jemi lesbi lali. nuk e vej dot doren ne zjarr se skam provu gjo lali jot !! kabllat jan ngatrru qe kur kam lind un oj nazelije !! Po me pare nje njeri sipas teje do e provosh? Ja e provove, ku e dallove? Nejse...shume dobet biseda jote, pa material Izabella looool. Po eshte keq kur te naterrohen kabllat Mire thote Midja....
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
un tani do iki te haji, se merdhi ora mjezit
Postuar më parë nga suadabolzano Po me pare nje njeri sipas teje do e provosh? Ja e provove, ku e dallove? Nejse...shume dobet biseda jote, pa material Izabella looool. Po eshte keq kur te naterrohen kabllat Mire thote Midja.... DALLOHET DALLOHET !!PO EDHE JU MOS T GUXOJ BURRI BOTES ME BO ICIK SHAKA SE NDIZENI MA KEQ SE BENZINA !! AMON MI SE NA JENI BO MA KEQ SE GJYSHJA IME !!
Postuar më parë nga tutankamon DALLOHET DALLOHET !!PO EDHE JU MOS T GUXOJ BURRI BOTES ME BO ICIK SHAKA SE NDIZENI MA KEQ SE BENZINA !! AMON MI SE NA JENI BO MA KEQ SE GJYSHJA IME !! E di ate shprehjen italisht ti? Gianpiero ridendo scherzando diceva il vero
Postuar më parë nga suadabolzano E di ate shprehjen italisht ti? Gianpiero ridendo scherzando diceva il vero HAHAHHA PO TI E DIN QTE SHPREHJEN , IL KANE KE ABAIA NN MORDE ...
Postuar më parë nga tutankamon HAHAHAHAHAHHA TE KUJT JAN MI DREQ ?? PO HAJ NJE BIRRE !! Jan te OKB ...loooooooooooool Te bofte mire Birra
Postuar më parë nga izabella Shume mire ja the ylli...... Dhe une te kam shume xhan Suada e kam dhe shume respekt per ty.....po ja qe njerezit i kuptojne nganjehere gjerat si duan ato e jo si jane..... Dhe ajo shprehja e mides qenka shume e lezetcme lol Respekti eshte reciprok yllo. Puc
venti caramel machiato me toffe nut flavour
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt