Jo jo, kodi im origjinal (nga posti i pare) do te punoje si ne ie6 si ne ie 12!
Eshte plotesisht "forward-compatible" ndersa per "backward-compatibility" une pa e testuar fare ju garantoj edhe ie5, madje e le te hapur edhe mundesine qe ky kod mund te funksionoje fare bukur edhe ne ie4.01, pra me versionin e lansuar ne Dhjetor te vitit 1997. Ose 12 vjet me mbrapa.
Modifikimi i kodit te huaj nenkupton edhe mundesine e introdukcionit te gabimeve modifikuesit ne te.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Magnum, cilin kod po teston ne IE8, kodin origjinal te Baptistit apo ate te modifikuarin me ngjyra?
Kam idene se IE8 ka pasur probleme me ngjyrat (ne CSS) te cilat transferohen probleme ne rollover, casacding, scalable corners...
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...82(VS.85).aspx
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 05-10-2009 mė 14:19
Ne se kodi do kishte marre gabime gjate adoptimit me ngjyrave, problemi do shfaqej ne te gjithe versionet fx3.5, ie6 dhe ie8, ndersa kodi origjinal do te punonte ne te gjithe versionet.
Fakti qe kodi nuk punon vetem ne ie8 le te kuptosh se dicka nuk shkon jo me logjiken e kodit por me CSS ne ie8.
Megjithate, ne populli javan te falenderoj per punen e sjelle.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 05-10-2009 mė 18:28
Nuk mund te jete mos pershtatje.
Ose eshte gabim ose nuk ekziston.
Ju po thuani qe ekziston - atehere eshte gabim!
Dhe ky gabim ndodhe se eshte duke u shkaktuar nga:
Sepse ne kondicional nuk kam cekur versionin, nderkohe qe kodi mund te funksionoje edhe pa te.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt