Postuar më parë nga tutankamon hahaha sa efekt boka ajo gjoja qe ke pi ti mi.......aman ma thuj si quhet se po shkoj po e marr edhe une,,, sa viza duhen ??aman ma thuj ... po nuk kam pi pra sonte a e merr vesh....... ne pergjithsi nuk para pij shume e deri me sot nuk jam bo naj here tape.....
Postuar më parë nga izabella qe nuk ishte per une e mora vesh hahaha po qe jam pijanece kush te tha ty hahaha me duket se paske pi ti sonte hahaha tani po pij nje caj te nxehte se me ka hy nje ftohte Mulohu mi,se po me ftofesh ...ene pupupupupupupupuup se mos mja njitesh ne Pankovit Postuar më parë nga suadabolzano Izabella thuji Lindes se te ben ajo nje mulled wine qe te ngrofffff shume bb Si weist auch was ist
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga suadabolzano Po per zotin, smund ti resistoj dot embelsirave. Mos u merzisni se ha une per ju ha ha te befte mire..... sa here te bej embelsira une po te therras ty qe te hash dhe pjesen time
Postuar më parë nga Linda5 Mulohu mi,se po me ftofesh(...ene pupupupupupupupuup se mos mja njitesh ne Pankovit Si weist auch was ist rri pa merak se nuk ja njis Pankovit se nuk e takoj dot para te shtunes.....
Postuar më parë nga izabella rri pa merak se nuk ja njis Pankovit se nuk e takoj dot para te shtunes..... jo per gje po un pa pun jam kto dite !!!!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga izabella ha ha te befte mire..... sa here te bej embelsira une po te therras ty qe te hash dhe pjesen time Me gjithe qef, faleminderit
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga suadabolzano Me gjithe qef, faleminderit ca embelsire han me shume...... tani po haj pak bakllava a don pak
Postuar më parë nga tutankamon jo per gje po un pa pun jam kto dite !!!! me fal pak po kush eshte i pime tani se spo e mar vesh hahaha
Postuar më parë nga izabella ca embelsire han me shume...... tani po haj pak bakllava a don pak Izabella ka me te dale byc mi Si moj nuk dua lool
Postuar më parë nga suadabolzano Izabella ka me te dale byc mi Si moj nuk dua lool me rafte pika se nuk dija gje.....hajde a po vjen te hash apo ta sjell une me poste lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt