Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 137
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    "Juve" jo e njejte me ti

Shiko faqen e pare dhe shiko si jam etiku .

Juve ke per gjithe ata qe kan kundershtu ne nje apo menyre tjeter pa asnje prove
    Tani ti mund te ndrosh fjalen sa here qe te duash, por kete kurvallėk mbaje per vete dhe jo te besh shpifje per te tjeret.

Ketu flasim per Islamin nuk flasim per parti politike ose per politikane qe ndrojne fjalen si kurva.

Ti ke shume elemente qe te jesh qafir , por une kete asnjehere nuk ta them.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e Semra 1985
    Anėtarėsuar
    17-01-2009
    Postime
    27

A e ke pa filmin se pari ??? Nese jo ske te drejte me fol dhe me gjyku .

Vet thu fjala e Allahut eshte fjala me e drejte , dhe shum bukur e ke selektu me te kuqe .

Ti e kupton qe duhet mi vnu shamit mbi koke kurse une jo , se ne Kur'an nuk shkruan .
    Cili ka te drejte ???

Shiko mir : Tė mos zbulojnė stolitė e tyre pėrveē atyre qė janė tė dukshme, le tė vejnė shamitė mbi krahrorin e tyre ....."

Nese se di cila pjese eshte kraherori ateher ta preferoj Anatomin me lexu .

Edhe ti mos paragjyko sepse e kam parė filmin Mohammad: Messenger of God

Ti e kupton qe duhet mi vnu shamit mbi koke kurse une jo , se ne Kur'an nuk shkruan .
    Cili ka te drejte ???
    A e di si ?
    Unė e kam kuptuar qė duhet mi vendos shamitė mbi kokė edhe prandaj e kam Hixhabin ndėrsa ti ende se paske kuptuar qė duhet mi vendos shamitė mbi kokė edhe mos e vendos ti shaminė gjersa ta kupton.

All-llahu Subhanehu we Te'ala tė udhėzoftė se kotė bėj pėrpjekje unė pėrderisa ta ka vulosur zemrėn All-llahu Subhanehu we Te'ala dhe pa thėnė Ai (All-llahu) bėhu nuk bėhesh ti ashtu si ne ! Thuaj xhamia AAmiin.

"xhamia" dhe ndroje avatarin se nuk te perfaqeson ne asnje postim !
    Ndrysho Firmėn

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Tani ti mund te ndrosh fjalen sa here qe te duash, por kete kurvallėk mbaje per vete dhe jo te besh shpifje per te tjeret.

Ketu flasim per Islamin nuk flasim per parti politike ose per politikane qe ndrojne fjalen si kurva.

Ti ke shume elemente qe te jesh qafir , por une kete asnjehere nuk ta them.
    Jo une skam faj qe si di vetat e fjalave , por ti them arabisht apo anglisht nuk di

Une kam elemente qe sja fus gjithkujt , sjam i mjer si ju qe i nenshtrohuni gjithkujt kurse une vetem Allahut .

Citim Postuar mė parė nga Semra 1985 Lexo Postimin
    Edhe ti mos paragjyko sepse e kam parė filmin Mohammad: Messenger of God

A e di si ?
    Unė e kam kuptuar qė duhet mi vendos shamitė mbi kokė edhe prandaj e kam Hixhabin ndėrsa ti ende se paske kuptuar qė duhet mi vendos shamitė mbi kokė edhe mos e vendos ti shaminė gjersa ta kupton.

All-llahu Subhanehu we Te'ala tė udhėzoftė se kotė bėj pėrpjekje unė pėrderisa ta ka vulosur zemrėn All-llahu Subhanehu we Te'ala dhe pa thėnė Ai (All-llahu) bėhu nuk bėhesh ti ashtu si ne ! Thuaj xhamia AAmiin.
    Te thash nese se ke pa ......nuk di a keni msu gramatik ndojher ju ??

Ty te kan thene qe duhet me vnu e jo qe e ke kuptu sepse askund nuk shkrun ne Kur'an qe duhet me vnu shamin mbi koke , derisa je e manipolume nga mendime te ndryshme ke me pas shamine por ateher kur ulesh dhe mendon me koke tende e shef qe e ke pas gabim
    "xhamia" dhe ndroje avatarin se nuk te perfaqeson ne asnje postim !
    Mos te pyeta ??

Me sa di une ste kam pyt , dhe kshtu eshte me mire me mbylle e mos mu pergjigje kur ste pyt njeri .

Jo une skam faj qe si di vetat e fjalave , por ti them arabisht apo anglisht nuk di

Une kam elemente qe sja fus gjithkujt , sjam i mjer si ju qe i nenshtrohuni gjithkujt kurse une vetem Allahut .

Mos te pyeta ??

Me sa di une ste kam pyt , dhe kshtu eshte me mire me mbylle e mos mu pergjigje kur ste pyt njeri .
    Hajt se e di une cfare pergjigje meriton ti, por me ndalon permendja e All-llahun xh.sh.

Por nje gje jam i sigurte:

Ti metevertete je ne zhvillim e siper dhe insha'All-llah me kalimin e kohes i kupton gjerat sepse dikujt i duhet kohe.

Nese edhe pas disa kohesh mbetesh i njejeti, atehere paē veten ne qafe. Edhe dicka ,kam pershtypjen se kemi debatuar

me nje person qe sapo ka hy ne pubertet. Prandaj te kisha sygjeruar qe mos falsesh shume ne tema serioze por me

mire pi racionin e qumeshtit dhe futja gjumit se gjumi te rit me shpejt. Mbetsh me sh'net dhe u ritsh u befsh i madh sa

nje gomar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 27-09-2009 mė 13:58
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Urdherin per mbajtjen e Hixhabit !!??
    Ne cilen Sure ,ne cilin Ajet dhe ne cilin Vit????
    Kjo do te na ndihmonte te vijm deri tek nje e vertete !!
    Mendimi ima eshte se Hixhabi (shamia) me shume eshte kushtezim i kohes dhe vendit se sa dicka qe vjen si urdher!!
    Keto keqkuptime gjithmone ndodhin kur i ngatrrojm dy rrafshe qe ndonjehere jan larg njeri tjetrit!
    Rrafshin HYJNOR dhe Rrafshin NJEREZORE !
    Perderisa nuk kemi force dhe guxim qe te gjitha problemet t'i shtrojm ne te dy rrafshet gjithmon do te ket kundershti dhe ngatrrime te panevojshme !

Kurse per Zonjen a Zotriun qe flet per Islamin elastik nje kshille:
    Mos se mandej e ngrehim e e zgjerojm aq sa na duhet !!!

Po sa shpejt i nderoni keto nikat more aman !

dert dert dert
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Po sa shpejt i nderoni keto nikat more aman !

dert dert dert
    Valla pom dhimesh be ti shok. Nuk po muj met kuptu qysh po ki nerva me bo llaf me kta?, i fort koke.

Po lej o vlla net besoje qkat doje, qka pe lodh kryt me to.
    Leje mos diskuto mo, kurseje tastaturen se amortizohet.
    Ajt vlla te pershendes, e shpresoj te hyj ne pun kjo kshilla ime.

Selam Alejkum
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar Maska e Semra 1985
    Anėtarėsuar
    17-01-2009
    Postime
    27

Citim Postuar mė parė nga CURRIELI Lexo Postimin
    All-llahu Subhanehu we Te'ala ka dhėnė urdhėres nė Kur'an ndėrsa sēarime (mesime) Muhammedi s.a.v.s.

Nė disa sure por dy mė kryesore janė Sureja En-Nur dhe El-Ahzab, keto i kanė nga disa ajete pėr Hixhabin (vellot, shamiatė, mbulesat), ndėrsa saktėsishtė nė vitin e pestė Hixhrije ėshtė bėrė farz (obligim) nga All-llahu Subhanehu we Te'ala.

Kjo do te na ndihmonte te vijm deri tek nje e vertete !!
    E vėrteta tu tregua, mbetet vetėm nga ana yte me i besuar.

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157

Kurse per Zonjen a Zotriun qe flet per Islamin elastik nje kshille:
    Mos se mandej e ngrehim e e zgjerojm aq sa na duhet !!!
    24:31.
    Thuaju edhe besimtareve tė ndalin shikimet e tyre, tė ruajnė pjesėt e turpshme tė trupit tė tyre, tė mos zbulojnė stolitė e tyre pėrveē atyre qė janė tė dukshme, le tė vejnė shamitė mbi krahrorin e tyre dhe tė mos ua tregojnė bukuritė e tyre askujt pėrveē burrave tė vet,.....

fjala shami ėshtė shumė e qartė nė kėtė ajet,
    pėrse do ishte e nevojshme tė marrim njė shami, ta hedhim rreth krahrorit duke e zbuluar kokėn,
    a nuk mund ta mbulojmė krahrorin me bluzė, a me pallto, pėrse ėshtė e nevojshme njė shami pikėrisht pėr kėtė?
    Unė nuk do tė vazhdoj me kėtė spjegim, Semra ka dhėnė spjegim shumė tė qartė dhe tė mirė, Allahu e shpėrbleftė.

Sa i pėrket kėshillės qė ma ke drejtuar,
    e thash qartė se ai ėshtė elastik aq sa duhet, jo sa don ti qė ta zgjerosh aq sa tė duhet ty,
    ta spjegova qartė se ka kufij qė duhet tė respektohen dhe nuk ndryshohet pėr tekat e njerėzve,
    sidoqoftė faleminderit pėr kėshillėn,
    Mos i trego Zotit sa i madh ėshtė problemi, por tregoi problemit sa i madh ėshtė Zoti.

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •