Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 73
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Tek i pari. Se te tjerat i arrij vete
    E pranove me ne fund

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Tek i pari. Se te tjerat i arrij vete

Me pelqen entuziazmi me te cilin i thua gjerat ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2010
    Postime
    19

Exclamation

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kjo tregon qe femrat shikojne pertej bukurise, ndersa meshkujt kenaqen vetem me bukurine.
    Boten e kane ndertuar burrat!E di pse?Sepse ne dime tia arrijme qellimit shume me shpejt se femrat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Kjo esht disi e pakuptimt. Pikerisht kur dikush behet mjet prove. Pse do e haroja edhe adresen e shtepis? Se jam ne prani te nje bukuroshe sdmth se ja fala trurin asaj me qira!! Ska rendesi cdokush sheh gjerat ndryshe.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Detyrat jane ndare qe ne krijim.Jo femrat jo meshkujt depat pa krye...secila pale ka dobesite dhe perparesite e veta.

Sa per temen, per temen fix besoj qe ndodh nje reagim i tille nga ana e meshkujve...dhe nuk me duket cudi....shpesh vetem duke u ndikuar nga pamja e jashtme ndodh qe te stepesh dhe te ngaterohesh me veten tende per te gjet fjalet e duhura.....sido qe te jesh F a M.

por....e ka thene shume bukur halla e Mato Grudes...
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Sa per Dito-n....jam pjeserisht dakort.
    "Më e mira është armike e së mirës"

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Lind pyetja a kane torua meshkujt :P??
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pyetja eshte a me mire te jesh i bukur apo i pasur
    JO SEKS PARA MARTESE

Kjo ne fakt ,qenka teme shume e bukur dhe me me vjen keq qe disa e paskan njollosur nje cik, apo marre ne forme gallate.
    Pikesepari, jo te gjithe meshkujt kane te njejtin koncept per bukurine, apo se cfare quajne femer te bukur. Nuk thone kot pastaj qe; bukuria mbi koken e gjarperit nuk eshte bukuri, apo turqit qe kane nje thenie te bukur ne kete rast; "Me bukurine ngopesh ne 40 dite ndersa, me karakterin nuk ngopesh as ne 40 vjet."

Nje femer qe ne pamje te pare nga tiparet eshte e bukur, nese ka nje sjellje harbute, nuk te ngjall as nje fare emocioni apo trullosje, mund te te ngjalle per momentin thjesht nje terheqje seksuale, por jo deri aty sa te trullosja. Fundja sot ka shume njerez te bukur, sidomos ne shqiptaret qe jemi rrace vertete e bukur dhe na eshte ngopur syri pak me bukurine.

Ndryshe ndodh nese nje femer eshte jo vetem terheqese por edhe femer inteligjente; kesaj i thone kombinim fatal, dhe keto femra vertete ta heqin trurin, aq sa meshkujt ndonjehere edhe i sulmojne sepse, pikersiht nuk duan te shfaqin dobesine para tyre, jo me kot edhe spiunet kane qene femra terheqese dhe inteligjente!

Meqe jam femer vete, po iu pershendes me nje thenie qe e kam shume per zemer: "Femra nuk di te luaje asnje loje, por di vetem te fitoje"

Me vjen keq per meshkujt

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Kjo ne fakt ,qenka teme shume e bukur dhe me me vjen keq qe disa e paskan njollosur nje cik, apo marre ne forme gallate.
    Pikesepari, jo te gjithe meshkujt kane te njejtin koncept per bukurine, apo se cfare quajne femer te bukur. Nuk thone kot pastaj qe; bukuria mbi koken e gjarperit nuk eshte bukuri, apo turqit qe kane nje thenie te bukur ne kete rast; "Me bukurine ngopesh ne 40 dite ndersa, me karakterin nuk ngopesh as ne 40 vjet."

Nje femer qe ne pamje te pare nga tiparet eshte e bukur, nese ka nje sjellje harbute, nuk te ngjall as nje fare emocioni apo trullosje, mund te te ngjalle per momentin thjesht nje terheqje seksuale, por jo deri aty sa te trullosja. Fundja sot ka shume njerez te bukur, sidomos ne shqiptaret qe jemi rrace vertete e bukur dhe na eshte ngopur syri pak me bukurine.

Ndryshe ndodh nese nje femer eshte jo vetem terheqese por edhe femer inteligjente; kesaj i thone kombinim fatal, dhe keto femra vertete ta heqin trurin, aq sa meshkujt ndonjehere edhe i sulmojne sepse, pikersiht nuk duan te shfaqin dobesine para tyre, jo me kot edhe spiunet kane qene femra terheqese dhe inteligjente!

Meqe jam femer vete, po iu pershendes me nje thenie qe e kam shume per zemer: "Femra nuk di te luaje asnje loje, por di vetem te fitoje"Me vjen keq per meshkujt
    mos te vije keq per mashkujt
    po cka fiton femra?

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •