Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ktu nforum nuk ka te till, sepse i ka infektu te gjith mesi4ever
    hahahhaha

e ke myt krejt per bese
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Më Konkretisht ...

Kërkoi nga Muslimanët e Vërtetë (të forumit) të më drejtojnë tekMuslimanët e Vërtetë (tek vendi ku jeni ju), pra tek ata Muslimanë që mbështesin idenë e "Solidarizimit të një Feje me Fenë tjetër".
    un te kuptoj kshtu nese jam gabim trego

kerkoj nga musl.e vertet.--ok e kuptoj kerkon nga une....te me drejtojn tek muslimant e vertet(tek vendi ku jeni ju)ok te drejtoj un ne gjermani te shoket e mi muslim te vertet edhe ate gjerman kinez kroat cka te duash.....edhe ku esht qellimi yt?cka don te arijsh se ste kuptoj aspak.....
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Përshëndetje Njoni (Ch),

Qëllimin tim që ti nuk e kupton është se "Përderisa Feja Islame kërkon paqe dhe tolerancë midis Fesë Islame dhe Feve të tjera" përse ne (si musliman që e quajmë veten) nuk e pranojmë këtë urdhër dhe e thyejmë atë duke u ofenduar, fyer e sharë me fetë të tjera ... një gjë të tillë nuk e kërkonte All-llahu xh.sh dhe Muhammedi s.a.v.s.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Përshëndetje Njoni (Ch),

Qëllimin tim që ti nuk e kupton është se "Përderisa Feja Islame kërkon paqe dhe tolerancë midis Fesë Islame dhe Feve të tjera" përse ne (si musliman që e quajmë veten) nuk e pranojmë këtë urdhër dhe e thyejmë atë duke u ofenduar, fyer e sharë me fetë të tjera ... një gjë të tillë nuk e kërkonte All-llahu xh.sh dhe Muhammedi s.a.v.s.
    un e kuptova qellimin tend,lexova edhe te komunite.kato.te njejtin shkrim,mirepo nuk e kuptoja pse je shprehur ashtu,sepse nuk je bash i qarte ne kerkese...megjithate qellimi esht dic tjeter,un per vete sjam duke u fyer me askend,sepse edhe nuk jam i fyer nga askush,ne shkrimet e fundit gjithmon kam ber thirje per te respektu njeri tjetrin,ska lidhje feja,kryesorja te na mundesohet te flasim si duhet,mirepo kjo si duket esht e pa aritshme perderisa ne forum jan prezent ca persona qe me se qartazi tregon se jan ekstrem edhe ate nga te dyja palet.....tash mos i japim temes kahje tjeter.......per mua cdo i krishtere esht i mirse ardhur ne debate me fakte dhe argumente,e jo te mundohet te me shitet si i ditur dhe me diturin e ceket qe ka nuk esht ne gjendje mendore te akceptoj kur eshte gabim.....perndryshe nuk fyej askend dhe perderisa kam shok te nacionaliteteve te ndryshme qe jan jo musliman,pse mos kem shok jo musliman shqiptar.....pse mos kem shok nje ateist shqiptar,ne fund te fundit ai per vete un per vete,kryesorja flasim shqip
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    un e kuptova qellimin tend,lexova edhe te komunite.kato.te njejtin shkrim,mirepo nuk e kuptoja pse je shprehur ashtu,sepse nuk je bash i qarte ne kerkese...megjithate qellimi esht dic tjeter,un per vete sjam duke u fyer me askend,sepse edhe nuk jam i fyer nga askush,ne shkrimet e fundit gjithmon kam ber thirje per te respektu njeri tjetrin,ska lidhje feja,kryesorja te na mundesohet te flasim si duhet,mirepo kjo si duket esht e pa aritshme perderisa ne forum jan prezent ca persona qe me se qartazi tregon se jan ekstrem edhe ate nga te dyja palet.....tash mos i japim temes kahje tjeter.......per mua cdo i krishtere esht i mirse ardhur ne debate me fakte dhe argumente,e jo te mundohet te me shitet si i ditur dhe me diturin e ceket qe ka nuk esht ne gjendje mendore te akceptoj kur eshte gabim.....perndryshe nuk fyej askend dhe perderisa kam shok te nacionaliteteve te ndryshme qe jan jo musliman,pse mos kem shok jo musliman shqiptar.....pse mos kem shok nje ateist shqiptar,ne fund te fundit ai per vete un per vete,kryesorja flasim shqip
    Faleminderit i Nderuar : Njoni (Ch).

Si duket postimi im i fundit tek ti reflektoi si shenjë apo postim për të injoruar ty, jo i nderuar unë për vete nuk t'u drejtova ty me ato fjalët e postimit të fundit që kisha bërë, ato fjalë iu drejtuan atyre që ofendojnë fetë të tjera pa arsye, por me sa mund të shohësh unë hapa edhe një temë nga Komuniteti Katolik për arsye se edhe nga antarët katolik adresohen shumë fyerje ndaj nesh (muslimanëve) dhe kjo është një gjë shumë e keqe dhe ia vlen për t'u parandaluar ... !!!

Unë për vete nuk e di nëse Hoxhallarët e lagjës tuaj ju shtyejnë që të ofendoheni me fetë tjera, apo vendosni vetë të bëni një gjë të tillë, por mesa duket shumë njerëz po abuzojnë me postin e tyre dhe kështu mendoj se edhe me hoxhallarë ka ndodhur dhe kjo nuk është gjë e mirë dhe mesa shoh shumë hoxhallarë kanë marrë të njejtën kahje dhe për këtë hapa një temë që ju të më adresoni tek një " Hoxhallarë i Vërtetë".
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Unë për vete nuk e di nëse Hoxhallarët e lagjës tuaj ju shtyejnë që të ofendoheni me fetë tjera, apo vendosni vetë të bëni një gjë të tillë, por mesa duket shumë njerëz po abuzojnë me postin e tyre dhe kështu mendoj se edhe me hoxhallarë ka ndodhur dhe kjo nuk është gjë e mirë dhe mesa shoh shumë hoxhallarë kanë marrë të njejtën kahje dhe për këtë hapa një temë që ju të më adresoni tek një " Hoxhallarë i Vërtetë".

Ajo qka je ka lyp ti nuk egziston.
    Ku ke pa hoxhe te vertet ti
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2008
    Postime
    17
    Feja Islame qe e ka caktu Allahu nuk thot ti urrej ata qe jan ne tjera fe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Jo te gjitha fetë e posedojn kete cilësi,

Ne po nisemi nga vetja, ne shekullin e shtat eshte urdheruar qe te RESPEKTOHET besimi i ithareve te librit, por jo te solidarizohemi me ta ne besim. Te solidraizohemi me ta, eshte ne nje far menyre ti japim te drejt ne atë çfar besojn, e ne fakt ata nuk jan per tu solidarizuar pasiqe injorojn Kur'anin, librin e Allahut svt.

Nga kjo, un them qe feja Islame eshte UNIKE ne zhanrin e saj, ja pershembull ne kohen kalifit, Omerit r.a. ka pasur te krishter ne udheheqjen e hilafetit, Omeri r.a. u ka mundësuar te krishtereve te jetojn te barabart me muslimanët ne poste te ngjashme me ne, ata gjithashtu kan ndërtuar edhe Kisha e Katedrale ne Palestinë e Irak ku gjinden edhe sot, dy kryqytete kyce te Islamit dhe kjo ka ndodhur qysh para 14 shekujve, ne nje epok jo edhe aq larg kur katolikët me një an dhe ortodoksët ne tjetrën masakruan muslimanët në folet e tyre me lejen e superioreve te tyre, Papen. Pra si mund te solidarizohemi me besimtar te tille ? Respekt po, solidraizim jo kurse e kundërta eshte e mundëshme pasiqe edhe sot e kesaj dite muslimanët vuajn nga te krishteret ne shtepit e tyre.

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anëtarësuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Femi Lexo Postimin
    Feja Islame qe e ka caktu Allahu nuk thot ti urrej ata qe jan ne tjera fe
    LEXO Kuranin ma mir se nuk paske lidhje

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Exclamation

Um pasni shti mu gjithqysh ktu se s'ben. Qka te bohet keq ktu ne forum, krejt une fajet i kom.

Naten e mire

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •