Postuar mė parė nga Mau_kiko Nje e thjeshte fare sikur/e/mos/te/Jeto/nesermja./ekzistoj Faleminderit Mau_kiko!Nje pergjigje...Jeto sikur e nesemja te mos egzistoje!
Nje tjeter! fatkeqesi , ne , shkelqen, Virtyti.
Postuar mė parė nga pranvera bica Nje pergjigje per zogun dukagjinas: Me mire eshte te behesh njeri se te behesh mbret. Shume sakt Teta Vera, te pershendes !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Postuar mė parė nga pranvera bica Nje tjeter! fatkeqesi , ne , shkelqen, Virtyti. Virtyti shkelqen ne fatkeqesi !!?? Kesaj here jam plotesisht i sigurte !! / pėr / mbajtur / tund / miqėsinė / Qeni / tė / bishtin ???!!
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Virtyti shkelqen ne fatkeqesi !!?? Kesaj here jam plotesisht i sigurte !! / pėr / mbajtur / tund / miqėsinė / Qeni / tė / bishtin ???!! Pershendetje, Qeni tund bishtin pėr tė mbajtur miqėsinė! Shpresoj te jem i sakte
Me respekt, Valdet Shala
Postuar mė parė nga valdetshala Pershendetje, Qeni tund bishtin pėr tė mbajtur miqėsinė! Shpresoj te jem i sakte Bobobo!Erdhi valdeti tani...
Ja nje tjeter! optimist, pervoje, eshte, me, Pesimisti.
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Virtyti shkelqen ne fatkeqesi !!?? Kesaj here jam plotesisht i sigurte !! / pėr / mbajtur / tund / miqėsinė / Qeni / tė / bishtin ???!! Kesaj here vertet je shume i sakte!Te lumte!
Postuar mė parė nga pranvera bica Ja nje tjeter! optimist, pervoje, eshte, me, Pesimisti. i pershendes te gjith zgjjidhja : Pesimisti me pervoj eshte optimist
ēel/ēel/ēelėsi/s'e/e/qė/derė/paraja/Atė
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt