Close

Rezultati i Sondazhit: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te bukura?

Votues
114. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Berat

2 1.75%
  • Burrel

4 3.51%
  • Delvine

0 0%
  • Diber

2 1.75%
  • Durres

9 7.89%
  • Elbasan

4 3.51%
  • Fier

11 9.65%
  • Gjirokaster

1 0.88%
  • Gramsh

1 0.88%
  • Kavaje

0 0%
  • Kolonje

2 1.75%
  • Korce

8 7.02%
  • Kruje

1 0.88%
  • Kucove

2 1.75%
  • Kukes

1 0.88%
  • Lac

1 0.88%
  • Lezhe

0 0%
  • Librazhd

1 0.88%
  • Lushnje

1 0.88%
  • Mat

1 0.88%
  • Mirdite

1 0.88%
  • Peqin

2 1.75%
  • Permet

0 0%
  • Pogradece

2 1.75%
  • Vlore

4 3.51%
  • Sarande

4 3.51%
  • Shkoder

14 12.28%
  • Skrapar

1 0.88%
  • Tirane

28 24.56%
  • Tropoje

6 5.26%
Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 281
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    looooooool kush meshkuj ishin ata qe si duan femrat te gjata afer gjatesis tyre?? Po ata nuk jan te gjat mi shpirt :P ne spo themi mashkull i gjat 1'80...ky nuk eshte mashkull i gjat, eshte normal. Mashkull te gjat konsideroj dike aty afer 1'90 un per vete.. nje mashkull me kte gjatesi rrall do gjej nje femer qe ti afrohet gjatesis ti shume afer.

Un besoj se femrat nga 1'70 deri 1'80 jan awesome fare. Me te gjata apo me te shkurtra sjan gje

komshie come on don''t be jealous se ti sje shume e gjat por ke permasa te sakta nuk dukesh si xhuxhe por sido qe te jet mos genje...gjithmon ke menuar qe do doje te ishe cik me e gjat
    kur them me i gjati, them 190 apo me shume, pasi sic the dhe ti 180 eshte mesatar per nje mashkull, dhe ashtu i konsideroj dheun prandaj dhe thash me i gjati ne grup...dhe sic thash per shqiptaret gjatesia ka shume rendesi, si pshm nje mashkull i gjate do deshironte nje femer te gjate, ama te huajt sic kam ven re une, i kan fiksim femrat me te shkurtra...skam pse te genjej komshie, thjesht them realitetin
    plus e ke shume gabim, ka shume femra te gjata qe i arrijn pothuajse ne gjatesi (qe jan te gjata dhe veshin taka) nje mashkullit te gjate si pshm 1'90

jealous nuk behem, skam pse , nje e gjate mund te ket gjatesin, dhe un mund te kem dicka tjeter qe asaj i mungon, pra cdo femer do deshironte te kishte dicka ndryshe...ke te drejte, te isha pak me e gjate do me pelqente sidomos per faktin qe nuk me pelqen te vesh taka :-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-09-2009 mė 19:39
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    aww sa peacemaker qe je tu befte komshia ty :P

ku di un mi komshie...un gjithmon kam thene ..stick to ur own kind! me duket budallek kur nje femer 1,50 e do mashkullin 1,90 LOL

motra e asaj bonniet eshte nja 1,50 dhe i dashuri saj eshte me i gjat se matti ( nja 1,90, 95 mund te jet) GJE ME TE SHEMTUAR NUK KAM PARE NDO NJE HERE. Nje differenc aq e madhe gjatesie qe nuk eshte me cute. Duket me teper sikur ajo eshte nje femi qe ka dale xhiro me babain e saj. Sa here i shikoj mezi sa mbaj te qeshuren lool

Ti peshembull e ke te gjat burrin po differenca juaj e gjatesis nuk duket keq sepse nuk eshte ekstreme.

Si femer nuk e di si do ndihesha nese parneri im do ishte me shume se 1 koke i gjat nga un. Ndoshta do ndihesha inferiore. Ndoshta prandaj eshte bere mode qe meshkujt ktu i duan femrat te shkurtera sepse ju duket vetja superior ne nje menyre.

Njera qe njof un thot "i like tall and strong men...kam qef kur me marin ne krah sepse ndihem si nje femi" SICKKKKKKK

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Kucove sbehet fjale po edhe Fieri ka goca shume te mira
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    aww sa peacemaker qe je tu befte komshia ty

ku di un mi komshie...un gjithmon kam thene ..stick to ur own kind! me duket budallek kur nje femer 1,50 e do mashkullin 1,90
    lol, pse thua nje femer 1'50 do 1'90 pse nuk thua 1'90 do nje 1'50 (dhe le mos te behemi specifik, se ketu thon me pak se 1'70 quhesh e shkurter)...pra ska te thot qe duhet te jet sesben 1'50, mund te jet 1'60, 1'65 etc qe nje 1'90 ta pelqej...

motra e asaj bonniet eshte nja 1,50 dhe i dashuri saj eshte me i gjat se matti ( nja 1,90, 95 mund te jet) GJE ME TE SHEMTUAR NUK KAM PARE NDO NJE HERE. Nje differenc aq e madhe gjatesie qe nuk eshte me cute. Duket me teper sikur ajo eshte nje femi qe ka dale xhiro me babain e saj. Sa here i shikoj mezi sa mbaj te qeshuren lool
    ja shikon qe ka cifte shkurter gjate , dhe mua ashtu me duket, nuk shkojn shume....ama ne spo flasim cfare shkojn apo jo, ne po flisnim sec cfare pelqen nje djale, shumica e djemve nuk jan dhe aq te gjate, dhe preferojn femra jo shume te gjata, dhe besoj se shumica qe jan te gjate (sadoqe ka disa meshkuj te gjate qe preferojn te shkurtra) mendoj se shumica do preferonte te gjata...ata qe jan mesatar dhe duan femra te gjata, jan te rralle, per mendimin tim

Ti peshembull e ke te gjat burrin po differenca juaj e gjatesis nuk duket keq sepse nuk eshte ekstreme.
    po jam shume dakort, dhe vete sme jan terhequr asnjehere djemt shume te gjate...ama kam shoqe qe jan me te shkurtra se une dhe thon dua nje mashkull shume te gjate, dhe per mendimin tim me duket weird...por ama cdogje varet nga personi dhe preferencat e tyre

Si femer nuk e di si do ndihesha nese parneri im do ishte me shume se 1 koke i gjat nga un. Ndoshta do ndihesha inferiore. Ndoshta prandaj eshte bere mode qe meshkujt ktu i duan femrat te shkurtera sepse ju duket vetja superior ne nje menyre.
    inferiore vec ne konteksin qe jan me te medhejn ne gjatesi, se sbesoj ka te bej shume me konceptin inferior apo superior si njerez thjesht nga gjatesia

Njera qe njof un thot "i like tall and strong men...kam qef kur me marin ne krah sepse ndihem si nje femi" SICKKKKKKK

si nje femi? yeah that is sick hahaha
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Fort i keni qef kto gjonat e gjata ju femrat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ska ma te bukra se Pejanet
    Ah ne Kosove po Pejanet jane si rrush sa here kaloj andej nuk me ka pa syri ndonje goc te shemtut vallai, por por Gocat e Tirones jane komplet histori tjeter mbi te gjitha jane FEMRA

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga ekuacioni07 Lexo Postimin
    po kjo tema per ca esht per gocat me shkurtabiqe apo per gocat me te bukra

me te bukrat jan nga tirana
    shttttttt se ashtu ishte nje muhabet me Jack Watson-in
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    U nisa per Tirane, kush po vjen, po kam qef me e vertetu, se me te vertete ashtu eshte.
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    [QUOTE=Jack Watson;2411637]

Tamom, femrat e gjata kane paraqitje. Bo vaki mund te jene te shemtume ne fytyr po i kompenson gjatesia. Ndersa femra e shkurtra duhet te jene mbi te gjitha simpatike ne ftyre.

QUOTE]
    T i dhe Apolloni me siguri jeni te shkurter qe jeni te opsesionuar pas gjatesis se femrave,ne fakt kete se them une por studimet e bera ne lidhje me kete,ne perjithesi meshkujt e shkurter jane te prirur per te krijuar familje me femra te gjata,arsyen e dini apo jo?
    Ndersa sa i perket femrave ,mjafton te kete trup simetrik dhe nje fytyre simpatike ,nuk eshte e rendesihme gjatesia edhe aq ,mjafton te mos jete nen 155 cm.Kemi rastin e aktoreve e kengetareve qe cilesohen si femrat me te bukura te planetit dhe nuk jane te gjata.Ndersa femrat afer 180cm per mendimin tim nuk jane me femra por meshkuj .

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    [QUOTE=MIRIAM;2412437]
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin

Tamom, femrat e gjata kane paraqitje. Bo vaki mund te jene te shemtume ne fytyr po i kompenson gjatesia. Ndersa femra e shkurtra duhet te jene mbi te gjitha simpatike ne ftyre.

QUOTE]
    T i dhe Apolloni me siguri jeni te shkurter qe jeni te opsesionuar pas gjatesis se femrave,ne fakt kete se them une por studimet e bera ne lidhje me kete,ne perjithesi meshkujt e shkurter jane te prirur per te krijuar familje me femra te gjata,arsyen e dini apo jo?
    Ndersa sa i perket femrave ,mjafton te kete trup simetrik dhe nje fytyre simpatike ,nuk eshte e rendesihme gjatesia edhe aq ,mjafton te mos jete nen 155 cm.Kemi rastin e aktoreve e kengetareve qe cilesohen si femrat me te bukura te planetit dhe nuk jane te gjata.Ndersa femrat afer 180cm per mendimin tim nuk jane me femra por meshkuj .
    pse per ke jan ato lloj femrash eee????
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •