Jane Disa Lot Qe Nuk Arrijne Nga Zemra Tek Syte!
Pytja Ime Eshte Kjo: Sa E Shpreh Pamja Juaj E Jashtme Gjendjen Tuaj Shpirterore?
Uroj Qe Te Buzeqeshni Dhe Te Jeni Njekohesisht Te Lumtur!
Jane Disa Lot Qe Nuk Arrijne Nga Zemra Tek Syte!
Pytja Ime Eshte Kjo: Sa E Shpreh Pamja Juaj E Jashtme Gjendjen Tuaj Shpirterore?
Uroj Qe Te Buzeqeshni Dhe Te Jeni Njekohesisht Te Lumtur!
pothuajse 100%. e kam shume te veshtire te fsheh ate cfare ndjej, qofte pozitive qofte negative.. eshte difekt i madh por skam c'bej.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Jo gjithmone eshte negative sipas mendimit tim.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Nuk duhet qe ti shfaqesh emocionet ne 100%. Ndonjehere duhet te manipulosh mimiken e fytyres qe te mos e tregosh ate qe ndjen.
Mos harroni, gjithcka ne momentin e duhur dhe ne vendin e duhur.....
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
guinpleni ka qene njeriu me i lumtur ne bote sipas ksaj teorie,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
xhuxhumaku lene me, se na knaqe me kto video e me shpjegimin e tyre neper temat lol
I dhe kontornon qe duhej/zduhej pjates:d
Edhe une dukem direkt ne fytyre ne cdo emocion te mire apo te keq; ne cdo situate madje nderron ngjyre edhe fytyra, here zbardhet, here skuqet, here nxihet e here zbehetMe pak fjale ylber...
Nuk me pelqen keshtu, por ja qe ndodh. Edhe se me sa kam vene re, e vetmja qe me njeh ne gjendjet emocionale eshte ime am.
La vita č bella...
E dini c'fare me shtyu ta hap kete teme! une e kam te stampuar buzeqeshjen ne fytyre..
dhe njerzit shpesh me thone lumsi ti "je gjithmon e gezuar"po nuk eshte keshtu ...
mu me pelqen mos ti tregoj dobesite dhe pakenaqesite e mia,po kjo nuk do te thote qe nuk kam,ndoshta eshte deshira per tu duk e forte e paprekshme nga problemet,ndoshta nuk du qe te afermit dhe miqte e mi te shqetesohen per mu,ose ata qe nuk me dun te mos gezojne per keqardhjen time.....nuk e di ka shume motive.po ju them sincerisht si une c'do kush tjeter qe ndoshta duket i qete ne pamje te pare ka nevoje qe dikush ta pyes.."si kalon? gjithcka mire? ke nevoj per nje mik-mike?
pra me pak fjale c'ka kemi brenda nesh jo gjithmon demostrohet ne pamje te pare,duhet me u interesu dhe me qene me te kujdesshem me miqte e te afermit tane per te kuptuar gjendjen e tyre shpirterore..
SYTE NDONJEHER THONE NE HESHTJE ATE ZEMRA DESHIRON TE ULERASE!
![]()
Mė mirė tė jesh 100% i vėrtetė se pastaj problemet shtohen ! Se njerėzit janė gjarpėrinj e tė thithin gjakun . Po ja preve qė nė fillim gjithēka do tė shkojė mė mirė !
Krijoni Kontakt