...si dënim
Postuar më parë nga Albo
...si dënim
Postuar më parë nga Albo
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
çin të besojm tashi, zotin e albos apo zotin e explorerit.. tërmet njëri, tërmet tjetri. punë dreqi
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Ishte paralajmerim ky? Sa te thelle qe jan kta besimtaret, per cdo levizje toke qe behet, apo per ndonje shi qe bie, normale fajet i kan njerzit sepse jan te degjeneruar.Dje mesova na lajme se nje termet 7 ballesh ka rene ne Shqiperi, me epiqender Peshkopine, rrethin qe mban emrin e nje Peshkopi. Rastesi apo paralajmerim nga Perendia?
Me mall te bie ndonje pike shi, apo te levizi ndonje pllake tektonike poshte tokes, se del e gjith shqiperia e degjeneruar. E ku? Ne Peshkopi!! Po pse nuk ra termeti ne Tropoje se Saliu eshte nga Tropoja, eshte ai qe do te miratoje Ligjin per pederastet.
Ah po, rruget e "allahut xh.sh edhe jezusit V.F.L.P" jan infinit, kush jam un per te gjykuar!
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Cafre ka te beje dibra me ligjin per homot, po ndeshkohen njerezit e gabuar.
Po Zoti eshte largpames. Ai ecen me shprehjen "Bjeri pragut te degjoje penxherja. Pra ia fut te pafajshmit, qe te zene mend te fajshmit.
Po dmth fajin e termetit e ka Berisha se ai e beri projektligjin.
Poshte qeveria.
Deri me sot kisha degjuar: "I futi Zoti kancer, se shau gjyshin tim nga plaka" apo "E vrau Zoti se fliste me llafe te pista". Por tani doli qe Zoti na jep termete per fajin e Berishes.![]()
Imagjinoj sikur te kete vertet Zot. Me ke do kete me shume inat, me mua qe jam ateist, apo me dike qe e nxjerr Zotin legen. Se nje Zot qe u jep termete njerezve me te varfer, sepse i ngrefet ca tipave te nxjerrin ligje idiote.....legen del.
-
Nuk eshte puna e Zotit ne Termet por berthama e Tokes e cila s'te vet ka i ke dajt...
Thjesht ne Japoni ndodhin 4 termete ne Muaj, por kjo eshte qe e ka Epiqendren e fort dhe rrymat e forta qe Termeti ndodh shpeshher ne Japoni...
Por prap se prap nuk shkakton asgje Termeti Pse? Sepse teknologjia e fort i ka bere Arkitektet qe te mos renohen Ndertesat, Shtepit etj...
Me t'mira...
Ka dhe gjëra të tjera më të çuditshme se një tërmet apo cunam, që zoti ka mundësi dhe madje dëshirë t'i bëjë.. p.sh, te ky fëmija 1 vjeçar:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=114678
Nxirrni në mundni ndonjë varg nga kurani a bibla me shpjegimin përkatës.
Prektora
Ka zgjidhje shumë të thjeshtë. Nqs KOASH-i apo KMSH-ja pohojnë se tërmetin e shkaktoi "zoti" i tyre, atëherë dibranët si të dëmtuar në pronë private kanë çdo të drejtë të kërkojnë dëmshpërblim në vlerën e dëmtimit nga përfaqësuesit e "zotit" në Shqipëri.
Kështu KOASH-i dhe KMSH-ja të bëjnë gati llogarinë sa herë që ndodhin fatkeqësi natyrore në Shqipëri (që nuk janë "fatkeqësi natyrore" por "ndëshkime të zotit").
Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe
Per ata qe besojne ne Zot sipas menyres se tyre, ky termet duhet te jete nje ndeshkim.
Shkencerisht nuk ka qene e mundur te shpjegohen shkaqet e termeteve, megjithese njeriu po kapercen galaktikat.
Kjo do te thote se termetet jane ndeshkime nga Zoti per njerezit.
Me keq do te ndodhe po te miratoje parlamenti ligjin e homoseksualeve,...
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt