Postuar më parë nga ademgashi_dk Eh, më erdhi radha të zbrazem: Prandaj kam postuar një këngë të Sali Manit: "Zani i Shqipnis' asht zani i vërtetë". Ja ku e keni. Klikoni mbi tufëzën / linkun http://www.youtube.com/watch?v=bXuc2PcTSs8 P.S. Këtë videoklip e kam punuar vetë, me foto të asaj kohe! Vërtet ju e paskëshit filluar vikendin që sot. Vikend të këndshëm.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Keni lexuar ndonjehere librin VETETIMAT E NENTORIT ??
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Keni lexuar ndonjehere librin VETETIMAT E NENTORIT ?? Eh, zogu nuk ke tri shkronja. suhet të shkruhet: "vetëtimat e nëntorit". Edhe më tej aktive, fjala " vërtet"
Postuar më parë nga ademgashi_dk Eh, zogu nuk ke tri shkronja. suhet të shkruhet: "vetëtimat e nëntorit". Edhe më tej aktive, fjala " vërtet" Unë nuk e kam lexuar librin" VETËTIMAT E NËNTORIT" , por kam lexuar si Vërshonte " LUMI I VDEKUR" !
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Unë nuk e kam lexuar librin" VETËTIMAT E NËNTORIT" , por kam lexuar si Vërshonte " LUMI I VDEKUR" ! dhe mbi xhama po shikoj pikat e shiut dhe po dëgjoj fërshëllimën e erës.
Postuar më parë nga ademgashi_dk dhe mbi xhama po shikoj pikat e shiut dhe po dëgjoj fërshëllimën e erës. Uroj që nesër të lindë një mëngjes i kthjellet ....
Postuar më parë nga Enkeleu Uroj që nesër të lindë një mëngjes i kthjellet .... dhe çuni im, kur lexoi këtë postim, nuk foli, por bëri gjest miratues.
Postuar më parë nga ademgashi_dk dhe çuni im, kur lexoi këtë postim, nuk foli, por bëri gjest miratues. Më duket që unë e kalova testin ?!
Postuar më parë nga Enkeleu Më duket që unë e kalova testin ?! E dhe, por për një stinor.
Postuar më parë nga ademgashi_dk E dhe, por për një stinor. Sapo pashë një film ne tv . Ishte prodhim nga Kinostudioja " Shqipëria e re" ! Filmi " Asgjë nuk harrohet", më pëlqeu shumë .
Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 04-09-2009 më 13:30
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt