Close
Faqja 14 prej 37 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 363
    i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    une kurre nuk mund behem gay po te kem kete ne krevat

d.m.th po s'pate nje si kjo, behesh ?

hhm po bie ne dyshim mbi seksualitetin tuaj
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    une kurre nuk mund behem gay po te kem kete ne krevat

Po ti mo TVsh sikur kishe te dashur?Apo ke rene ne dashuri me anijen?
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Flos
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    qfar teme kjo bre PRO A KUNDER,cili shqiptar eshte pro ksaj smundje allahile,na jem BURRA e jo PEDERA...
    Ne Prishtine shpesh kur shohim pedera jau thejim noj dor a kembe,le te ruhen se kem bo be e rrfe kryt kem me jau kput.BCB
    Gjithmon thojne se ai qe i thot vetit burr bash ai nuk eshte per tu krenuar, mesiguri me ta njoft historin tende ku edi se cfare ka mbrapa teje.

i/e regjistruar Maska e Flos
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    148
    qfar teme kjo bre PRO A KUNDER,cili shqiptar eshte pro ksaj smundje allahile,na jem BURRA e jo PEDERA...
    Ne Prishtine shpesh kur shohim pedera jau thejim noj dor a kembe,le te ruhen se kem bo be e rrfe kryt kem me jau kput.BCB
    Per ne qenka e nevojshme te mbrohemi nga ti Homosexualet sipas teje? Po ti prej kujt do te mbrohesh nuk edin me siguri, ty te vjen nga Qielli dhe cfare eshte me e keqja ske ku te ankohesh, sepse sdin prej kujt me u mbrojt se me keto fjale qe shkruan ne forumin shqiptar ti do te zen shume armiq.

Ketu po e vlerson veten ti.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    "PO", mi Flos: dhe po te keme mundesi dhe te jeme i thirrur edhe ne dasem do te vija me gjithe qef.

Me tmerron fakti i injorances dhe te qenit siperfaqsor mes nesh:
    "nuk duhet te jeshe kopshtar, qe ti duash lulet" kane thene ,dhe nuk duhet te jeshe peder qe ti duash pederat , dhe nuk duhet as ti duash ato ose stilin e tyre por, mund te jeshe civil dhe te respektosh VETVENDOSJEN ,ate qe si shume e do edhe per vehte.
    Me tmerron edhe burrnia ,muskujt dhe primitivizmi ekstrem qe perdoret ketu ndaj nje femre qe mire e di percaktimin e vet ,humori pa shije ne mungese faktografie kundershtie dhe urrejtje te pajustifikueshme , kjo vajze kerkon te gjeje vehten ne shoqerine qe i takon pra ne shoqerine shqiptare se eshte nje nga ne dhe jo nga Zelanda....kerkon te gjeje vehten ne mesin tone ,aty ku edhe i takon si shqiptare qe eshte.
    Si ylberi ne te vertete, dhe si ylberi ne profilin e Flos ch, ashtu eshte edhe shoqeria shqiptare dhe ne pergjithsi njerezimi.
    Ne mund te vjellim urrejtje nga paragjykimet ekstreme primitive, nga moskuptimi per realitetin qe egziston apo mund te zgjedhim te respektojme ngjyrat e ylberit ne shoqerine njerezore ashtu sic jane.
    PO mi Flos, une votoj "PO" VETVENDOSJES per jeten personale, perderisa nuk afekton jeten dhe mireqenjen e te tjereve, dhe ne rastin konkret nuk me behet mua vone a eshte ndonje burre qe tregon muskujt ketu i martuar me burre o me grua , une e cmoj ketu per ate se cka thote, per ate se si sillet dhe per mesazhet bashkuese o percarese qe i servon ketu.Por edhe ne jete duhet cmuar per ate qe eshte si njeri, si profesional, si shqiptar o si pjestar multidimenzional i ketij planeti.
    Te perkrahish vegjeline nuk eshte turp, ajo egziston edhe pa perkrahjen tende, Ti nuk kontribon ne rritjen e nje stili te vecante ne shoqeri me kundershtine ekstreme
    dhe as qe dukesh me mire ne shoqeri duke shpreh urrejtje ekstreme.
    Urrejtja si fenomen (per fat te keq) ka aplikacion te pergjithsimit ,kjo vlen per racen, gjinine,percaktimin seksual, fene , krahinarizmin etj.
    Andaj mesoni te vleresoni individin dhe jo percaktimin: Tu jap shembuj forumi qe te kuptoni nga vij (nga nje familje dhe shoqeri konzervatore si ju)dhe ku shkoj ( si student i perjetshem per te kuptuar realitetin egzistues-jeten)

Ja disa:
    - Une do ta cmoj ose jo Flos ch, per ate qe eshte dhe jo per ate cilen dashuron,kjo nuk do te ndryshoje qendrimin tim po edhe sikur cila te zevendsohet me "cilin"
    - Nuk do ta cmoj Mondishall me shume sikur te ishte musliman, ne asnje menyre
    -Nuk do ta respektoja me pak Alienated sikur te ish i martuar me nje burre..( hipotetike kjo OK? babi Ardit!)

etj...etj.. per fene cka behet ketu, per politiken po ketu... qe te gjitha bashke me percaktimin personal jane vetem tesha te nje njeriu dhe nje shqiptari paraprak,per mendimin tim.
    Respektoni paraprakun pra dhe jo teshat-qyrkun , qe te rrezatoni bashkim, qe ne te vertete te kontriboni ne nje bashkim dhe jo te percani duke bertitur per bashkim.
    Dikure Serbia tregonte se cka eshte mire per shqiptaret, madje thoshte shqiptaret nuk e dijne.
    Vota ime eshte "PO" per VETVENDOSJES kombetare, dhe personale.
    Me besoni teprimi ne kundershti nuk ju burrnon, ju ben te kunderten , me shume e c'ben shqiptarine mosrespekti per individin kushdoqoft , fyerja ne baza personale, dhe moskuptimi i jetes, se sa percaktimi seksual i nje njeriu shqiptar.

Vetem tu rrefehem se kam qesh sinqerisht (nuk e them me cinizem) me thenjet:
    " Na jena burra dhe jo pedera" dhe
    " Homoseksualitetin nuk e solli Flos, ate e gjeti midis nesh"

Te aprovojsh dhe perkrahish eshte nje, te kundershtosh eshte tjeter,sic eshte edhe mos te deklarohesh dhe te shikosh punen tende duke lene njerezit te vendosin vete per vetveten.

ja kalofshi mire !

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 03-09-2009 më 09:51
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Bili mos mi vidh citimet .

pershendetje.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kete malokun e trashe do e marrim partizan. Lol

Nje pyetje kam une - Ti thua nese sheh ndonje pede rruges i thyen kembe e duar ? Po pse ? Kshu kot fare ? Pa he njehere ti qe e mban veten per bure ? Ma shuaj ca kuriozitetin pse ja thyen duart e kembet ?

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Cdo njeri duhet te jete i lire te vendose per jeten e tij, mjafton qe liria e tije te mos cenoje te tjeret. ne rastin konkret nuk ka asnje cenim pamvaresisht qe eshte e veshtire per ne te arrijme ta konceptojme dicka te tille.
    fakti eshte qe homoseksualet egzistojne dhe jane njerez, dhe si te tille gezojne te gjitha lirite dhe kufizimet po ashtu si ne qe e quajme veten normale. hoseksualiteti ka egzistuar gjithmone sado qe ne mundohemi te mos e shohim...
    jete te lumtur mi goce me ate qe te do zemra e qe ia do zemra.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    kete malokun e trashe do e marrim partizan. Lol

Nje pyetje kam une - Ti thua nese sheh ndonje pede rruges i thyen kembe e duar ? Po pse ? Kshu kot fare ? Pa he njehere ti qe e mban veten per bure ? Ma shuaj ca kuriozitetin pse ja thyen duart e kembet ?

haha s'eshte nga malesia ai jo, eshte kosovar koke laker i trashe, dhe keta jane njerez pa hapesire dhe i shfrytezonjne grate/femrat si skllave. mjere ato idiotet qe rrine me keta idiotet...pu,pu,pu
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Faqja 14 prej 37 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •