Postuar më parë nga ademgashi_dk Di kush ku gjendet Pashtriku? Aty afer Erenikut me sa di une, ndoshta gaboj!
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga valdetshala Aty afer Erenikut me sa di une, ndoshta gaboj! Mos eshte gje ai miku i ...MIKUT.
Postuar më parë nga pranvera bica Mos eshte gje ai miku i ...MIKUT. hahahahaha. Vera ku e gjete mor aman,... Jo, po ra Faja prej fikut.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha hahahahaha. Vera ku e gjete mor aman,... Jo, po ra Faja prej fikut. Trafiku shume i ngjeshur me duket...
Postuar më parë nga valdetshala Trafiku shume i ngjeshur me duket... AMIKUT KTHEJI GJOKSIN -KAN THON TE MOQMIT
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona AMIKUT KTHEJI GJOKSIN -KAN THON TE MOQMIT Ikujt ka qen ky far mendimi per Amikun apo Armikun..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga Roi Ikujt ka qen ky far mendimi per Amikun apo Armikun.. Miku i armikut tim eshte armiku im, kan pas thene keshtu njehere te moqmit !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Por edhe ndryshe : Armiku i armikut tim, eshte miku im !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Por edhe ndryshe : Armiku i armikut tim, eshte miku im !! Veq pa armë ju lutem....
Postuar më parë nga valdetshala Veq pa armë ju lutem.... fundja bëjmë një armëpushim.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt