Close
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 182
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po ngaterroni traditat me realitetin ...
    me perpara ka qene nje forme respekti dhe perdorej kjo menyre , mire apo keq ska renci i pershtatej kohes dhe rrethanave .
    kaq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-08-2009
    Postime
    97
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Pse mo Zorro, kush po te ve ne loje?
    Tamom si Zorro, luftetar i nates Mduket se i ka cu goca nshpi ndonje punk me veth ne vesh buze hund sy. me pantallanat deri tek mytha, me floket si iriq. alkolist kumarxhi e dembel, dhe i ka thone pse ti do ta mbash ne krevet apo un? lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po ngaterroni traditat me realitetin ...
    me perpara ka qene nje forme respekti dhe perdorej kjo menyre , mire apo keq ska renci i pershtatej kohes dhe rrethanave .
    kaq
    Tradita - mblesėri qė nė djep.

Realiteti - prezantim i babait pėr respekt (lėre njėherė se do jenė tė fejuar, dhe babai ka mundėsi ta njohi) se u bėm gazi i Botės. Pa kaluar njėherė nė fejes nuk bėn kollajė njeri martes. Ahhh po vetėm kėta vehabistat qė i prenotojn qė nė djep gruaja e shikon burrin pėr herė tė parė nė martes.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mah un per vete kam jetuaj ne ambjen ku kto metoda sperdoreshin fare .. ju qe keni qef te merreni me maloket vazhdoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    mah un per vete kam jetuaj ne ambjen ku kto metoda sperdoreshin fare .. ju qe keni qef te merreni me maloket vazhdoni
    Kush foli pėr ambjetin qė na rrethon? Mė fal burrin do e marrėsh me llotari ti dhe do t'ia prezantosh babait? Apo do fejohesh me atė njeri, do fillosh ta njohėsh mė mirė dhe pastaj do ta konkretizosh me martes. Kjo nuk ka tė bėj me "malokėri" Malėsor (mos i ofendo, se tė vijn rrufe pastaj nga mbrapa ofendimet). Pra ėshtė njė proēes lidhje - fejes - martes.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    un burrin e kam zgjedh tamam ashtu sic e meritoj une dhe sic e duan prinderit e mij , madje ja kam prezantuar dhe prinderve .. por kjo e dyta eshte thjesht qe ta njohin si njeri jo per aprovim , ata me kane thene qe e respektojn zgjedhjen time .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    un burrin e kam zgjedh tamam ashtu sic e meritoj une dhe sic e duan priunderit e mij , madje ja kam prezantuar dhe prinderve .. por kjo e dyta eshte thjesht qe ta njohin si njeri jo per aprovim , ata me kane thene qe e respektojn zgjedhjen time .
    Oj ti shoqe, di tė lexosh apo jo? Unė kam njė orė qė kėtė them ti tani na e definon, epo pikė e zezė.

E paē me jetė tė gjatė bashkėshortin dhe bėj gati llokumet.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ok qetsohu .. lol

Realiteti eshte ai qe do ti te jete, sepse nje djali nuk i kushton asgje qe te te vij ty ne shtepi dhe t'i kerkoj doren tende babait tend. Ketu nuk po flasim per do e njohi babai apo ti me mire, se nje vajze e zgjuar i ka bere mire detyrat para se t'i jepte atij OK per te ardhur ne shtepi. Nje vajze e ardhur nga nje familje e larte, do sjelli ne shtepi nje te nivelit te saj apo me mire, prandaj dhe babai e di se cfare femije ka. Por ama, fakti qe ai djale e respekton babane tend dhe familjen tende tregon qe ai vertet eshte nje djale me parime.

Nje shoqja ime, amerikane dhe me tre breza familjesh te lindur ketu, italiane dhe spanjolle me origjine, sapo u fejua. Prinderit e saj e kishin takuar kete djalin me pare dhe e dinin shume mire se cfare qellimesh kishin dhe kjo shoqja e dinte qe prinderit e pelqenin. Cuni shkoi te i ati i saj dhe i kerkoi doren e se bijes para se t'i propozonte asaj. Shkuan me pushime dhe kur ai i propozoi asaj ne buze te detit, familja e saj ishte e gjithe aty edhe pse ajo nuk e dinte dhe ja bene surprize. Kur filluan te gjithe te duartrokisnin, ke shkoi ajo te takonte te parin dhe t'i hidhej ne qafe? TE ATIT dhe e falenderoi.

Me kete dua te them qe nuk jane vetem shqiptaret qe e cmojne nje tradite te tille, por eshte cdo familje me vlera.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    un burrin e kam zgjedh tamam ashtu sic e meritoj
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •