Jo, gjate agjerimit nuk lejohet te pihen ilace. Ai person duhet te nderprese agjerimin, nuk thote islami te vdesi njeri duke agjeruar. gjithsesi une e di qe personat te cilet e kane patur te nevojshme ta nderpresin agjerimin prej ilaceve, mund ti plotesojne me vone ato dite edhe mbas muajit te ramazanit.
Mao shume njohuri ke ne lidhje me kete fushe.
Mos ndoshta je dhe ti duke bere ramazan????
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
I'm Dying
Jo, gjate agjerimit nuk lejohet te pihen ilace. Ai person duhet te nderprese agjerimin, nuk thote islami te vdesi njeri duke agjeruar. gjithsesi une e di qe personat te cilet e kane patur te nevojshme ta nderpresin agjerimin prej ilaceve, mund ti plotesojne me vone ato dite edhe mbas muajit te ramazanit.
Shiko e dashur Himitsu, nuk do te ishte e kendeshme qe edhe une te ngaterroja zanoret ne emrin tend. imagjino sikur Himitsu, ndonje i ta ngaterroje me u
Nervat, i kam te keqija fort por ama duhet rruge e gjat te me nevrikoshesh
Shiko e dashur Himitsu, nuk do te ishte e kendeshme qe edhe une te ngaterroja zanoret ne emrin tend. imagjino sikur Himitsu, ndonje i ta ngaterroje me u
Nervat, i kam te keqija fort por ama duhet rruge e gjat te me nevrikoshesh
Si po ia kalon kete te diel?
Ahahahaahaha sa kam qesh ahahaahaahah e nderon ti po he he he Ok dakord pakti u vendos nuk e nderoj emrin MAU Ma mblodhe skam cte them ahahaha
Monotone kjo e diel..
Ju pelqen shiu ????
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
I'm Dying
Krijoni Kontakt