Close

Rezultati i Sondazhit: Si e kuptoni thelbin e lëvizjes 'Vetëvendosja' së Albin Kurtit?

Votues
68. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Referendum për pavarësi të Kosovës

10 14.71%
  • Referendum për bashkim me Shqipërinë

9 13.24%
  • Referendum për bashkim të të gjitha trojeve shqiptare

33 48.53%
  • Nuk më intereson

16 23.53%
Faqja 20 prej 40 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 400
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    haaaaaa
    aihhhhhh po hiq spo te shitet bre
    qka nuk shkon nuk shkon
    O Llap, ti edhe une shum mir e dijmë, që Hashim Thaci, është Pro Serb dhe Anti Shqiptar ...

Pse ... ?!

Falja e Mitrovices ...

Pse ... ?!

Falja e Kosoves Eulexit ...

Pse ... ?!

Vrasja e Popullit ...

Pse ... ?!

Vrasja e Ish Ushtareve te UCK-së ...

Pse ... ?!

Krimi i Lartë ...

Pse ... ?!

Korrupsioni ...

etj.

_________

O Llap, më vjen keq që po mban syt mbyllur ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Vetvendosja,mund te jete edhe e mire,me djem e varza te mrekullueshme qe besojne ne te dhe ne ideale shume te larta e fisnike...
    Per pikepamjen e tyre,bindjet dhe dijen qe kane,ata edhe mund te kene te "drejte",disa here edhe kane shume te drejte, ne mendjen e tyre te re...per pershpejtimin e proceseve,begatimin e jetes,punesimin,kulturen,integrimin e shume e shume te tjera....
    Por sot, kur te Kroi i Vitakut -Policia e Kosoves po perballej me cetat e organizuara te cetnikeve, qe po pengonin edhe me arme rindertimin e shtepive te shqiptareve te debuar me dhune e zjarr, djegja e veturave te EULEKS-sit ne Prishtine,kur dihet mirefilli se EULEKS-si eshte ne fakt truri dhe dora komanduese e policise kosovare(EULEKS-i ka kompetenca ekzekutive ne siguri,gjyqesi dhe policine e Kosoves-Pakoja e Ahtisarit),djegja e veturave dhe rremuja e shkaktuar sot ne Prishtine nga Vetevendosja, eshte nje thike pas shpine,jo vetem per institucionet kosovare,por edhe per politiken e teresishme evro-amerikane rreth Kosoves.
    Me hir ose pa hir,me del se Albini dhe Vetevendosja,po i zhdrypin gomarices prej bishti,sic thot kosovari i shkrete !
    Dhashte zoti te mos jete keshtu !

Ps.Jo rralle,duke dashur te ndriqen vetullat-qorrohen edhe syte...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ku e ke Astrit Kosturin?

A jeni be gati per "revolucion"?

Merru me thelbin e problemit dhe jo me traktoret, sepse ne fund te fundit Thaci eshte kryeministri i Kosoves dhe si i tille ai eshte pergjegjes per te gjithe qytetaret e saj, qofshin ata edhe serbe!

Ndersa ju jeni "patriota" prej kartoni, sepse reagoni ndaj disa zhvillimeve qe i dini shume mire qe nuk mundni ti ndryshoni dhe nuk reagoni ndaj zhvillimeve qe me te vertete e shqetesojne shoqerine ne Kosove.

Perrallaxhinj me tupan!
    Ti nuk din as edhe një gjë të vetme në lidhje me mua, dhe kështu të sugjeroi të mos flasësh ... !!!

Unë nuk kuptoi, si ndodh që një Clirimtar siq është Hashim Thaci, bashkluftëtarët e tij ti lë pa kulm mbi kokë, të varfëruar si mos më keq, pa punë dhe me një bukë të ushqehen 7 antarë ... !!!

Mos harroni Hashim Thaci, nuk është Clirimtar por është "Tmerri i Clirimtarëve" ... !!!

Astrit Kosturi nuk ka të bëj me këto tema, ai është nga Shqipëria, nuk dëshiron të krijoj personazh të gabuar ndër personazhet e paditur.

...

Hashim Thaci nuk përkujdeset për Ish Clirimtarët e Ushtrisë Clirimtare të Kosovës si për okupatorin serb, sepse okupatorit serb u sjell traktora ndërsa Clirimtarëve të Kosovës u sjell 40 Euro, okupatorit u siguron vende pune ndërsa Clirimtarëve jo, Hashim Thaci është Krenar për kushtet e mira që i kan Serbët por është krenar edhe për kushtet "e kqia" që i kan Clirimtarët etj etj.

____

Lexo, Mëso, Mendo dhe në Fund Shkruaj ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    EULEKS-i ka kompetenca ekzekutive ne siguri,gjyqesi dhe policine e Kosoves-Pakoja e Ahtisarit
    EULEX nuk ka çfarë të kërkojë në një shtet të pavarur. Por meqë kësaj fjalës së fundit duhet t'ia shtojmë thojzat, atëherë, dihet pse është EULEX këtu, pikërisht për t'i shtuar ato thojza.

Ata shkijet te kroi Vitakut kanë ba probleme, se nuk kanë qenë të kënaqur me 27% të territorit të Kosovës që ia ka falë UNMIK-Eulexi, por po duan edhe më tepër, në mënyrë që, nëse nuk marrin më tepër të paktën t'u mbetet 27%.

Shqiptari që asht normal me men në krye, jo që nuk pranon me ia marrë 27% të atdheut, por nuk pranon me ja marrë as një shtëpi të vetme, as një pllamë të vetme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    EULEX nuk ka çfarë të kërkojë në një shtet të pavarur. Por meqë kësaj fjalës së fundit duhet t'ia shtojmë thojzat, atëherë, dihet pse është EULEX këtu, pikërisht për t'i shtuar ato thojza.

Ata shkijet te kroi Vitakut kanë ba probleme, se nuk kanë qenë të kënaqur me 27% të territorit të Kosovës që ia ka falë UNMIK-Eulexi, por po duan edhe më tepër, në mënyrë që, nëse nuk marrin më tepër të paktën t'u mbetet 27%.

Shqiptari që asht normal me men në krye, jo që nuk pranon me ia marrë 27% të atdheut, por nuk pranon me ja marrë as një shtëpi të vetme, as një pllamë të vetme.
    -------------
    Njimijeperqind dakord me ty Dalmat....!
    Ata (shkijet), paten gjithe Kosoven dhe, nje dite ne ,me "ndihmen" e ketyre miqeve,qe sot po i sulmojme, ata e humben Kosoven per sot e mot...
    Dalmat,pasi ki deshire te thirresh n`tradite te shqyptarit po ta them nji heqa:
    "Njeriu n`bese te zotit e te robit(sic ashte Kosova per momentin),nuk ka tager me ra n`bela per asnji sen,kjofte kjo edhe per pune n`derit,sepse bjen dy here n`gjak;me hasmin,- e me shume me besatarin".
    Ps. Miku im,lexoje me vemendje deklaraten e ambasadorit amerikan te dhene dje,me rastin e dorezimit te letrave kredenciale Presidentit te R. se Kosoves...
    Shnet e tana t`mirat !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    serbet dhe keta te vetfundosjes se albin kudres han ne nji legen
    shifni se si e kan nji qellim dhe paguhen e dirigjohen nga e njejta qender

---------------------------------------------

Serbët paralajmërojnë peticion për largimin e EULEX-it nga Kosova

Prishtinë, 26 gusht - Serbët e Kosovës paralajmnërojnë se do do të kërkojnë që EULEX-i të largohet nga Kosova. Ata pritet ta bëjnë këtë nëpërmjet një peticioni që do të nënshkruhet deri në fund të kësaj jave. Nënkryetari i të Kuvendit të Bashkësive të Komunave të Kosovës, Marko Jakshiq, ka thënë se kjo nismë do të diskutohet në mbledhjen e këtij kuvendi, e cila do të mbahet nesër (të enjten). Ai ka thënë gjithashtu se nismëtarë për këtë peticion nuk janë vetëm liderët serbë në veri të Kosovës. "Një ndër çështjet kryesore do të jetë nisma e peticionit për largimin e EULEX-it nga hapësira e Kosovës. Në opinion ka zëra se kjo është dëshirë e liderëve të serbëve nga veriu i Kosovës. Por, jo. Kjo është dëshirë e të gjithë qytetarëve serbë, duke pasur parasysh se EULEX-i, gjatë këtyre 9 muajve, është sjellë si një mision që realizon në vepër Planin e Ahtisarit për krijimin edhe të një shteti shqiptar në Ballkan", ka thënë Jakshiq. "Kjo vërehet në qasjen e tyre lidhur me çështjet e gjyqësisë, doganave, Policisë së Kosovës dhe gjërave të tjera, të cilat, në fakt, e rrumbullakësojnë tërësinë e shtetit shqiptar në këto hapësira", ka thënë Jakshiq.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Njimijeperqind dakord me ty Dalmat....!
    Ata (shkijet), paten gjithe Kosoven dhe, nje dite ne ,me "ndihmen" e ketyre miqeve,qe sot po i sulmojme, ata e humben Kosoven per sot e mot...
    Shokit, le këtë përrallë, kjo kangë u knu moti.

QYsh e din ti, çdo kangë bahet bajat kur knohet shpesh. S'po knohet ma kjo kangë, edhe mu knue njerzit pi mshelin vesht.

Çka osht parimore për ty:

1. Zhvillimi i kombit tan, pavarësisht se si sillesh me të huajt?
    2. Të sillesh i përulur me të huajt, pavarësisht si zhvillohet kombi yt?

Mu nuk më intereson që të përulem ndaj të huajve, jo vetëm që nuk kam kurrëfarë interesi shikuar nga kënvështrimi yt meqë ti e shikon interesin, por gjithashtu përuljen e shikoj si një poshtërsi shikuar nga këndvështrimi im.

Nëse ata kanë ardhur këtu me na ndihmu, mu nuk më intereson çka i shtyu ata që të vinë, por mu më intereson çka më shtyu mua që ti thrrasë.

Por unë nuk i thirra. Kush i thirri?

Thaçi, Surroi, Rugova etj etj

Çka i shtyu këta që t'i thirrin?

Sepse ishin pjesë e tyre, njerëz konsiprativë të paguar nga çifutët që sot po e sundojnë Kosovën në mënyrën më të mbrapshtë.

Kështu që merre një patentë e kur të vijë çasti që të na e përmendësh "ndihmën 1999", para se ta thuash këtë, mbylle gojën me patentë, se është një këngë që po na neverit, se është ba bajat tuj e ngue shpesh.

A e ki të qartë?

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    VETVENDOJE! lufton padrejtësit që u bëhen popullit shqiptarë në Kosovë.

Qeveria lufton për inerese individuale (korrupcion , pasurim , shperlarje parashë , ckombtarizim...)

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Shokit, le këtë përrallë, kjo kangë u knu moti.

QYsh e din ti, çdo kangë bahet bajat kur knohet shpesh. S'po knohet ma kjo kangë, edhe mu knue njerzit pi mshelin vesht.

Çka osht parimore për ty:

1. Zhvillimi i kombit tan, pavarësisht se si sillesh me të huajt?
    2. Të sillesh i përulur me të huajt, pavarësisht si zhvillohet kombi yt?

Mu nuk më intereson që të përulem ndaj të huajve, jo vetëm që nuk kam kurrëfarë interesi shikuar nga kënvështrimi yt meqë ti e shikon interesin, por gjithashtu përuljen e shikoj si një poshtërsi shikuar nga këndvështrimi im.

Nëse ata kanë ardhur këtu me na ndihmu, mu nuk më intereson çka i shtyu ata që të vinë, por mu më intereson çka më shtyu mua që ti thrrasë.

Por unë nuk i thirra. Kush i thirri?

Thaçi, Surroi, Rugova etj etj

Çka i shtyu këta që t'i thirrin?

Sepse ishin pjesë e tyre, njerëz konsiprativë të paguar nga çifutët që sot po e sundojnë Kosovën në mënyrën më të mbrapshtë.

Kështu që merre një patentë e kur të vijë çasti që të na e përmendësh "ndihmën 1999", para se ta thuash këtë, mbylle gojën me patentë, se është një këngë që po na neverit, se është ba bajat tuj e ngue shpesh.

A e ki të qartë?

-----
    Testim,

Nuk kam ndermend te polemizoj me ty,sepse edhe nuk kem cka te polemizojme."Katundi qe shihet nuk ka nevoje per kallauz",thot populli,por nji gja me beri pershtypje,jo cektesia e rezonimit tend,por arroganca me te cilen i drejtohesh nje bashkpatrioti me; " mbylle gojen me patent" e te tjera brockulla...
    Kush t`a dha kete te drejte dhe pse..?!!!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    me duket pak ajo qe beri vetvendosja besoj qe memir esht qe ti okupojm objektete nderkomtarve te gjith esht memir

Faqja 20 prej 40 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Lec Kurti, kompozitori dhe diplomati i shquar shkodran
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 16:13
  4. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •