Postuar më parë nga bombona sbon keq ta ruash per ndonje her tjeter ahah Ruajtja e monomenteve historike duhet te jet me e gjall.....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga Roi Ruajtja e monomenteve historike duhet te jet me e gjall..... Druajtja eshte shume e keqe ne raste provimi !
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas Druajtja eshte shume e keqe ne raste provimi ! Eni dhe vizitoni Dajtin tone.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga karkaxholli Eni dhe vizitoni Dajtin tone. Eh, sa do të kisha dëshirë, por jam larg. Për këtë askush nuk është fajtor.
Postuar më parë nga Gi de Masha Eh, sa do të kisha dëshirë, por jam larg. Për këtë askush nuk është fajtor. Tortulleshë syshkelqyer, fjajtor nuk jam une !
Keshtu thote edhe Televizori
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga valdetshala Keshtu thote edhe Televizori ëëëëë, ç'ma kujtove telebingon
Postuar më parë nga Gi de Masha ëëëëë, ç'ma kujtove telebingon Telefoni cingeron, zemra ime me ben tak,ngritem shpejt e hap me vrull, telefoni ndalet ne qast !
Postuar më parë nga Gi de Masha ëëëëë, ç'ma kujtove telebingon Postuar më parë nga zogu dukagjinas Telefoni cingeron, zemra ime me ben tak,ngritem shpejt e hap me vrull, telefoni ndalet ne qast ! kurse mua zogu ma kujtoi Magnetofonin
Postuar më parë nga valdetshala kurse mua zogu ma kujtoi Magnetofonin ua kam lakmi atyre që kanë zë radiofonik.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt