Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947

Kumanovë, babai marton me dhunë vajzën 13 vjecare

(Dërguar më: 12/08/09)

KUMANOVE- Një banor i Kumanovës detyroi para një jave vajzën e tij 13 vjecare të martohet me një djalë 11 vjet më të madh se ajo. Mësohet se babai i vajzës më 7 gusht kishte bërë marrëveshje për ta martuar atë me 24 vjeçarin Aqif.A nga Kumanova.
    Por kjo lidhje zgjati vetëm disa ditë, kur vajza 13 vjeçare me datën 10 të këtij muaji kishte ikur nga shtëpia e Aqif A. dhe është vendosur tek një i njohur i familjes së saj. Pasi u ka sqaruar rastin e presionit të ushtruar nga prindi i saj për të martuar me personin në fjalë, të afërmit e të miturës kanë bërë denoncimin në polici.
    Ndaj babait të së miturës dhe Aqif. A, është ngritur akuza për presion dhe ushtrim dhune ndaj 13 vjecares. (e.n/ina/BalkanWeb)
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Jepi arabi elhamdulilah
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    me siguri e paska shitur vajzen
    paskla mi dal pun me dhandrin

ai idioti ne shekullin e 21 .....
    nuk kam koment

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ej Zot na ruajt, cfare kafshe! I lumte vajzes. E vogel, por ka me shume tru se i ati.
    Feelings change - memories don't.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Heeeeej, qka nuk din me bo shqiptari sot bre, edhe ariun mi e bon me dasht, por edhe trut e veta ne hi po i shnderron se, me vjen mire qe ajo vajza ka shpetuar, i lumte edhe une i them ,e sa per dhenderrin e babain e saj une do ti kisha hedhur ne humnere !
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Feja e ka mesu me ban ashtu,shqipetaret e maqedonis jan te zhytur ne fe deri ne fyt,dhe mos me pas kan kosova keta ishin asimilu ne turq kjo eshte e verteta.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Si duket po mundoheni t'ia m'vishni Fesë, për këtë dhe iu adhuroi.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Ende ka njerez te cileve u mungon edukata Islame edhe pse mendojne se jane Muslimane.

Kjo qe ka ndodhur me kete vajze, nese eshte e vertete, duhet denuar nga çdo aspekt.

Kjo eshte injorence dhe krim qe nuk ka te beje fare me Islamin, megjthese disa injorante

te mirenjohur ne kete forum mundohen ta njollosin.

Mundohen ta njollosin te vetmen fe qe e pranon All-llahu xh.sh.

Jane munduar, mundohen dhe do te mundohen, por asnjehere nuk kane per t'ja aritur

qellimit.
    Ndrysho Firmën

Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    (Dërguar më: 12/08/09)

KUMANOVE- Një banor i Kumanovës detyroi para një jave vajzën e tij 13 vjecare të martohet me një djalë 11 vjet më të madh se ajo. Mësohet se babai i vajzës më 7 gusht kishte bërë marrëveshje për ta martuar atë me 24 vjeçarin Aqif.A nga Kumanova.
    Por kjo lidhje zgjati vetëm disa ditë, kur vajza 13 vjeçare me datën 10 të këtij muaji kishte ikur nga shtëpia e Aqif A. dhe është vendosur tek një i njohur i familjes së saj. Pasi u ka sqaruar rastin e presionit të ushtruar nga prindi i saj për të martuar me personin në fjalë, të afërmit e të miturës kanë bërë denoncimin në polici.
    Ndaj babait të së miturës dhe Aqif. A, është ngritur akuza për presion dhe ushtrim dhune ndaj 13 vjecares. (e.n/ina/BalkanWeb)
    hahaha Paramendoni neser ky daja e hec Evropen pa vise.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Es-selamu Alejkum ue Rahmetullahi ue Berekatuhu.

Injoranc perverse, që ka pushtuar disa Shqipëtar të Arabizuar. Çfarë neni e kap këtë prind? Mos vall do lirohet mbas 24 orësh nga paraburgimi apo komisariati që e ka kapur. Dhe mbas dhunës fizike do filloj ajo psikologjike, nënshtrimi ndaj babait dhe do rimartohet sërish me një kafsh perverse, që kërkon për nuse një të mitur.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •